olof1440X810.png

Lär dig mental styrketräning

Vill du få verktyg till att må och fungera bättre genom träning, tips och insikter kring mentala färdigheter? I så fall är du varmt välkommen att anmäla dig till Olof Röhlanders kurs i mental styrketräning som Barncancerfondens regionala föreningar nu erbjuder sina medlemmar.

Barncancerfonden Mellansverige erbjuder nu sina medlemmar att öka sin inre motivation och livskvalitet genom Olof Röhlanders digitala kurs i mental styrketräning. Denna lärorika och inspirerande kurs utgår helt från dig och dina förutsättningar. Olof har som Licensierad Mental Tränare och före detta elitspelare i bordtennis arbetat i många år med både sin egen och andra människors mentala kapacitet, såväl privatpersoner som team och ledare. Han är idag en av Sveriges mest anlitade föreläsare med mer än 2 000 föredrag i bagaget.

Kursen är fullspäckad med filmer, metoder, tester och övningar. Du har Olof som kursledare genom hela kursen. Du arbetar självklart i din egen takt och i den ordning som passar dig. Kostnaden för kursen står din förening för, och du som medlem betalar endast 100 kr i anmälningsavgift. 

Läs mer och anmäl dig här!