Insamlat hittills: 100 kr

0%

Mål: 500 000 kr

Jag vill bidra
373 dagar kvar att stödja
Målsättning: 500 000 kr

Ditt Lån startar insamling för barncancerfonden

Målet med insamlingen är att ge tillbaka till samhället. Ditt lån har en vision om att ge tillbaka till samhället och kommer att ge tillbaka upp till 3000kr per lån som vi förmedlar.

Ditt lån är en jämförelsesida för olika typer av lån som riktar sig till såväl företag som privatpersoner för att hjälpa våra kunder att hitta den lägsta möjliga räntan. Att jämföra olika banker kan vara en svår uppgift speciellt då bankerna ofta presenterar höga räntespann exempelvis 3%-19% ränta, du måste då i första hand göra en ansökan och därmed en UC upplysning för att få ett låneförslag. desto fler låneansökningar desto sämre villkor får kunden.

Det vill vi ändra på!

Genom tabeller och jämförande grafer kan du lätt få en överblick och sortera ut relevanta låneaktörer för just ditt lån. Eller varför inte använda en tjänst som tar in förslag fån 30+ banker med en UC. Besök gärna vår hemsida och läs mer om våra tjänster så även du får ett kostnadseffektivt lån. Vi jämför alla typer av lån:

Jämför blancolån

Jämför bolån

Jämför billlån

Jämför kreditkort

 

Vi jämför självklart även andra kostnader såsom uppläggningsavgifter, faktureringsavgifter etc.  för att ge den mest pricksäkra effektiva räntan.

 

Välkomna in för att jämföra era lån.

Senaste bidragen till insamlingen

  • Ditt Lån

    Vi startar upp själva med en donation

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!