Bli arrangör för en Walk of Hope-promenad

Att arrangera en Walk of Hope-promenad är enkelt. Vem som helst kan bli arrangör - träningsanläggningar, företag, kompisgäng och idrottsföreningar. Tillsammans är ni med och gör avtryck i kampen mot barncancer.

Mellan den 31 augusti och 30 september genomförs Walk of Hope för femte gången. Sedan starten har Walk of Hope genererat nästa 3 miljoner kronor till den livsviktiga barncancerforskningen och stöd till drabbade barn och deras familjer. 

Vi på Barncancerfonden är fast beslutna om att vi i år ska förra årets insamling - därför behöver vi din hjälp! 

Genom att arrangera en Walk of Hope-promenad är du med och bidrar till att forskningen kring barncancer får fortsatt finansiellt stöd. Pengarna som samlas in går även till nödvändigt råd och stöd för drabbade barn och deras familjer. Dessutom får både du och dina deltagare en härlig dag tillsammans där ni får tillfälle att utöva en rolig och nyttig aktivitet!

Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt event blir, hur långt deltagarna promenerar eller hur fort det går. Det viktiga är att man är med - varenda krona gör skillnad.

Så här går det till:

  1. Välj datum, tid och plats för din promenad. 
  2. Registrera dig som arrangör. På så sätt skapas din egen eventsida. 
  3. Sprid budskapet och bjud in deltagare till din Walk of Hope!

 

Så arrangerar du Walk of Hope

  • Välj datum, tid och plats för din promenad. 
  • Registrera dig via formuläret som du klickar dig vidare till här nedanför.
  • Efter registreringen får du en egen eventsida där dina deltagare anmäler sig.
  • Planera ditt event i god tid ta gärna hjälp av vår checklista.
  • Sprid länken till din eventsida via mejl, Facebook, Twitter osv och bjud in så många deltagare som möjligt. Till din hjälp får du ett digitalt startkit med marknadsföringsmaterial. 
  • Genomför eventet och ha roligt!