Ditt företag kan vara med och hålla cancer borta från barn

Promenera i kampen mot barncancer under hela september 2022.

Barncancer är den vanligaste dödsorsaken hos barn 1-14 år. Det kan ni som företag ändra på tillsammans med Barncancerfonden. Ni gör därmed en betydelsefull insats på vägen mot vår vision - att utrota barncancer. 

Walof Hope är en fantastisk möjlighet för dig, ditt företag, dina medarbetare, kunder eller partners att vara med i kampen mot barncancer och samtidigt stärka ert CSR-arbete genom att göra en betydelsefull aktivering som passar just ert företag. 

Var med och gör skillnad i kampen mot barncancer under Walof Hope

Ditt företag kan arrangera Walk of Hope helt efter egna förutsättningar, stort eller litet, kort eller lång promenad. Det viktiga är att ni som företag visar att ni engagerar er och era medarbetare!

Deltagarna anmäler sig på walkofhope.se. Ni kan köpa deltagarplatser i förväg till era medarbetare via faktura, på så vis betalar ni som arbetsgivare för deras deltagande eller låt era medarbetare ge en gåva efter egen förmåga; 100, 200 eller 400 kronor.  

Walof Hope pågår under hela september och man kan välja att arrangera sin promenad under en eller flera dagar. Ett tips är att starta en stegtävling inom företaget där alla medarbetare ska gå ett visst antal steg varje dag under ett visst antal dagar.  

Alla pengar som samlas in under Walof Hope går till den livsviktiga forskningen och ger stöd till drabbade barn och deras familjer.  

Häng med på vår företagsutmaning - 300 000 steg under hela september

Under hela september kan du uppmana dina medarbetare att gå 10 000 steg om dagen. 10 000 är det heliga talet när det kommer till antalet steg om dagen. Det är ett bra dagligt mål för en mer hälsosam livsstil och en rekommendation från Världshälsoorganisationen.

10 000 steg motsvarar en timmes rask promenad, att ge sig ut och gå 60 minuter om dagen kan vara svårt att få ihop men de allra flesta av oss går ju mer eller mindre utöver det och kan börja gå betydligt mer utan att vi knappt tänker på det. Genom att delta på vår företagsutmaning bidrar du både till skapa en hälsofrämjande arbetsplats samtidigt som ni bidrar till ett viktigt ändamål. 

Vill ditt företag vara med i kampen mot barncancer under Walk of Hope?

Arrangera Walk of Hope

Vem som helst kan arrangera ett Walk of Hope. Det spelar ingen roll var ni promenerar eller hur långt ni går. I år kan du även arrangera en virtuell promenad.

Arrangera ett Walk of Hope