Att arrangera Spin of Hope

Spin of Hope är Nordens största spinningevent där deltagare spinnar för barn med cancer.

Förutom att Spin of Hope är Sveriges största spinningfest är det också ett perfekt tillfälle för er som träningsanläggning att visa upp era instruktörer och lokaler samt ett ypperligt tillfälle för er att få in nya medlemmar. Många som deltar på Spin of Hope är inte medlemmar på den träningsanläggning som de kör spinning på utan kan vara både nybörjare och erfarna spinningfantaster. 

Så funkar det 

Att arrangera Spin of Hope kostar ingenting. Alla pengar som samlas in under Spin of Hope går till den livsviktiga forskningen och ger stöd till drabbade barn och deras familjer.   

Ni som arrangörer kan välja mellan två olika upplägg. Ni kan antingen erbjuda era deltagare att boka ett eller fler spinningpass på er anläggning eller erbjuda den traditionsenliga Spin of Hope – stafetten, d.v.s. hålla i gång en cykel under 12 timmar, antingen i lag eller på egenhand. Givetvis kan ni arrangera båda uppläggen. Läs mer om respektive upplägg nedan.   

 Pass

  • Deltagarna erbjuds att boka ett valfritt spinningpass på en av våra medverkande anläggningar – precis som de bokar ett pass på gymmet!   
  • De kan anmäla flera personer vid samma tillfälle. Vänner, familj eller kollegor spinnar tillsammans i kampen mot barncancer.  
  • Deltagaravgiften på dessa pass är 150, 250, 350 kronor. Alla bidrar efter egen förmåga!    
  • Varje pass bjuder på en härlig spinningupplevelse med peppig musik och guidande ledare.    

Stafetten

  • Deltagarna, i lag om 1–12 personer, turas om att hålla i gång en spinningcykel under 12 timmar.  
  • Lagavgiften är minst 1 500 kronor. Varje lag får då tillgång till en spinningscykel som de ska hålla i gång mellan 07:00-19:00. 12 deltagare i ett lag innebär 125 kronor per person. Om ett lag vill bidra lite extra bokar de en guldcykel för 3 000 kronor eller en diamantcykel för 10 000 kronor. 
  • Under hela dagen kommer guidande instruktörer att finnas där för att heja på er längs vägen!  

     

Har du frågor?

Skicka ett mejl till event@barncancerfonden.se 

 

Gula familjen taggade inför årets Spin of Hope

Inför Spin of Hope den 25 mars är Team Rynkeby i full färd med att planera årets evenemang. Vid den gula ingången till köpcentret Emporia i Malmö kommer de ställa upp cirka 75 spinningcyklar.

Läs mer