Ditt företag kan vara med och hålla cancer borta från barn

Spinna för barn med cancer under Spin of Hope.

Barncancer är den vanligaste dödsorsaken bland barn. Det kan ni som företag ändra på tillsammans med oss på Barncancerfonden. Ni gör därmed en betydelsefull insats på vägen mot vår vision, att alla som drabbas av barncancer ska leva – inte bara överleva.  

Att delta i något av våra event innebär en möjlighet för er som företag att synas och verka i ett uppskattat och positivt sammanhang som gör gott. För både medarbetare och i kampen mot barncancer. 

Var med och gör skillnad i kampen mot barncancer under Spin of Hope.

Spin of Hope är Nordens största spinningevent där deltagare spinnar i kampen mot barncancer.

Ett tips är att starta en utmaning mellan medarbetarna. Till exempel: vilket lag kommer längst under stafettcyklingen eller vilken avdelning har flest deltagande lag?   

Ni kan köpa deltagarplatser i förväg till era medarbetare via faktura, på så vis betalar ni som arbetsgivare för deras deltagande. Eller låt era medarbetare ge en gåva efter egen förmåga och stå för sin deltagaravgift och kanske matcha dina medarbetares deltagaravgift och på så sätt gemensamt bidra. Deltagaravgiften på Spin of Hope-pass kostar 150, 250 eller 350 kronor och lagavgiften på Spin of Hope-stafetten är 1 500, 3 000 eller 10 000 kronor.  

Alla pengar som samlas in under Spin of Hope går till den livsviktiga forskningen och ger stöd till drabbade barn och deras familjer.    

Är du intresserad av att arrangera ett eget Spin of Hope? Hör gärna av dig till event@barncancerfonden.se så hjälper vi dig vidare!