Ditt företag kan vara med och hålla cancer borta från barn

Trampa för barn med cancer 15-21 november.

Barncancer är den vanligaste dödsorsaken hos barn 1-14 år. Det kan ni som företag ändra på tillsammans med Barncancerfonden. Ni gör därmed en betydelsefull insats på vägen mot vår vision - att utrota barncancer. Var med på Spin of Hope den 15-21 november!

Att delta i något av våra event innebär en möjlighet att synas och verka i ett uppskattat och positivt sammanhang som gör gott. För både medarbetare och i kampen mot barncancer.

Var med och gör skillnad i kampen mot barncancer under Spin of Hope 2021.

Nu är det extra viktigt att söka gemenskap och ta hand om vår fysiska och psykiska hälsa på de sätt vi kan. Uppmuntra dina medarbetare att delta på Spin of Hope.

De kan delta på två olika sätt. Antingen kan de skapa ett lag och hålla i gång en spinningcykel i 12 timmar eller så kan de anmäla sig på ett pass.

Ett tips är att starta en utmaning mellan medarbetarna. Till exempel: vem har cyklat längst under veckan eller vilket lag kommer längst under stafettcyklingen?

Ni kan köpa deltagarplatser i förväg till era medarbetare via faktura, på så vis betalar ni som arbetsgivare för deras deltagande eller låt era medarbetare ge en gåva efter egen förmåga på så sätt stå för sin deltagaravgift. Deltagaravgiften på Spin of Hope-pass kostar 150, 250 eller 350 kronor och lagavgiften på Spin of Hope-stafetten är 1 500, 3 000 eller 10 000 kronor.

Alla pengar som samlas in under Spin of Hope går till den livsviktiga forskningen och ger stöd till drabbade barn och deras familjer.  

Är du intresserad av att arrangera ett eget Spin of Hope? Hör gärna av dig till event@barncancerfonden.se  så hjälper vi dig vidare!

Vill ditt företag vara med i kampen mot barncancer under Spin of Hope?