Om Spin of Hope

Spin of Hope är Nordens största spinningevent där deltagare spinnar i kampen mot barncancer.

Varje år spinnar tusentals människor för att samla in pengar till Barncancerfondens viktiga arbete. Spin of Hope har samlat in över 50 miljoner kronor sedan starten 2009, med upp mot 1 500 arrangörer och över 170 000 deltagare.​  

Både spinningfantaster och supporters kan bidra på en rad olika sätt och över hela landet. Arrangörer är anläggningar med tillgång till spinningcyklar. De som deltar i Spin of Hope är inte nödvändigtvis medlemmar på den träningsanläggning som arrangerar Spin of Hope utan kan vara både nybörjare och erfarna spinningfantaster.​ Alla kan vara med!  

Genom att delta på Spin of Hope är ni med och bidrar till den livsviktiga forskningen och stöd till drabbade barn och deras familjer. 

Så funkar det

Som deltagare har du möjlighet att välja mellan två olika upplägg. Båda uppläggen arrangeras samma dag mellan klockan 07:00-19:00. 

Du kan antingen välja att boka valfritt spinningpass på en närliggande anläggning. På så sätt kan du tillsammans med kompisgänget köra en timmes spinning tillsammans och samtidigt bidra i kampen mot barncancer. Deltagaravgiften är 150, 250, 350 kronor. Du bidrar efter egen förmåga!  

Eller så kan du i stället välja att delta på den traditionsenliga Spin of Hope-stafetten, som går ut på att du ska hålla i gång en cykel under 12 timmar, antingen med hjälp av lagkamrater eller på egen hand. Lagavgiften är 1 500 kronor, om ni är 12 deltagare i laget blir det 125 kronor per person. Om ni vill bidra lite extra bokar ni en Guldcykel för 3 000 kronor eller varför inte en Diamantcykel för 10 000 kronor.   

Vilket upplägg väljer du?  

Har du frågor?

Om du har frågor kring de olika uppläggen är du alltid välkommen att höra av dig till event@barncancerfonden.se.