Om Spin of Hope

Spin of Hope är evenemanget för dig som vill spinna och samtidigt bidra till Barncancerfondens viktiga ändamål. Du får chansen att göra gott samtidigt som du har kul tillsammans med andra deltagare. Svettig träning får du på köpet!

Alla pengar som samlas in under Spin of Hope går till den livsviktiga forskningen och ger stöd till cancerdrabbade barn och deras familjer. 

Trots att en pandemi drog in över världen så lyckades vi under förra året samla in över 4,5 miljoner till den livsviktiga forskningen mot barncancer. Tillsammans med er hoppas vi i år kunna slå vårt insamlingsmål på 3 miljoner kronor.  

Spin of Hope 2021

Nu är vi många som längtar efter att spinna tillsammans igen och äntligen har smittspridningen minskats så pass att myndigheterna beslutat att restriktioner om deltagartak för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar har slopats helt. 

Spin of Hope kommer för första gången pågå under en hel vecka. Detta för att ge så många som möjligt chansen att delta på ett säkert sätt under rådande pandemi. Så mellan 15-21 november kan du spinna i kampen mot barncancer!  

Deltagare kan medverka på Spin of Hope på olika sätt: 

Spin of Hope-pass: deltagarna erbjuds att boka ett valfritt spinningpass på en av våra medverkande anläggningar - precis som du bokar ett pass på gymmet! Du kan anmäla flera personer vid samma tillfälleTa med vänner, familj eller kollegor och spinna tillsammans i kampen mot barncancer. Deltagaravgiften på Spin of Hope-pass kostar 150, 250 eller 350 kr. Du bidrar efter egen förmåga!  

Spin of Hope-stafett: ni turas om att hålla igång en cykel under 12 timmar i lag om 1–12 personer. Antingen med hjälp av vänner eller kollegor eller helt helt på egen hand! Lagavgiften är 1 500 kronor. Om ni är 12 deltagare i laget blir det 125 kronor per person. Om ni vill bidra lite extra bokar ni en Guldcykel för 3 000 kronor eller varför inte en Diamantcykel för 10 000 kronor. 

Vilket upplägg väljer du? 

Om du har frågor kring de olika uppläggen är du alltid välkommen att höra av dig till event@barncancerfonden.se .