Vitamin Well Run of Hope i Hagaparken i Stockholm lockar löpare i alla åldrar.

Spring in våren med oss i Hagaparken

Våren är här och med den kommer Vitamin Well Run of Hope till Hagaparken i Stockholm. Söndagen den 26 maj är det äntligen dags för vårens lopp där alla kan delta, oavsett löparnivå, och samtidigt vara med och bidra i kampen mot barncancer.

Vitamin Well Run of Hope är loppet som passar alla, oavsett om du är en rutinerad löpare eller föredrar att ta det i din egen takt. Här kan hela familjen vara med och ha roligt tillsammans. För de yngsta deltagarna arrangeras ett alldeles eget lopp.

Eventet uppmuntrar till löparglädje samtidigt som du som deltagare är med och bidrar till att den livsviktiga barncancerforskningen går framåt. Hela anmälningsavgiften går till Barncancerfondens arbete och för varje person som springer ett extra varv skänker Vitamin Well ytterligare 100 kronor.

– För oss på Vitamin Well är det här årets viktigaste event och vi är glada och stolta att kunna göra detta ihop med Barncancerfonden för nionde gången. Vi vill göra det så enkelt och roligt som möjligt att vara med, för att göra skillnad i den tuffa vardagen som cancerdrabbade barn och deras familjer lever i, säger Nils Lindgren, marknadsansvarig för Vitamin Well i Sverige.

På eventområdet finns mat, dryck och många roliga aktiviteter för stora och små. Kom och värm upp med Urban Tribes innan loppet, träffa idrottsprofilerna Frida Karlsson och Majken Skärvad och häng med Barncancerfondens maskotar Tryggve och Vilja. På plats finns även JumpYard med studsmatta och lyckohjul och FlyingTiger som ger goodiebags till alla deltagare och ansiktsmålning till alla barn.

För andra året i rad anordnas loppet även på våren och hoppas bli en folkfest och härlig uppladdning inför kommande lokala lopp i hela landet under Barncancermånaden i september.

– Med vårens Vitamin Well Run of Hope hoppas vi väcka löparglädjen till liv efter en lång vinter. Loppet är en möjlighet att kunna ha roligt tillsammans samtidigt som man bidrar i kampen mot barncancer och förhoppningen är att ännu fler ska vilja delta och inspireras till att också anordna egna lopp under september som är Barncancermånaden, berättar Malin Paulsson, eventansvarig på Barncancerfonden.

Praktisk information och anmälan
Vitamin Well Run of Hope i Stockholm går av stapeln i Hagaparken den 26 maj.

Nummerlappsutdelningen öppnar kl. 12.00. Vitamin Well Run of Hope är 4,5 km och startar kl. 14:30. Du kan också springa två varv på 9 km. Barnloppet är 650 m och startar kl. 14:00

Vid anmälan betalar man en deltagaravgift på 100, 200 eller 300 kronor. Hela anmälningsavgiften och de pengar som samlas in under Vitamin Well Run of Hope går till den livsviktiga barncancerforskningen och stöd till drabbade barn och deras familjer.

För varje deltagare som väljer att springa ett extra varv (totalt 9 kilometer), kommer Vitamin Well att skänka ytterligare 100 kronor per person till Barncancerfonden så vi hoppas att många har tränat mycket.

Här kan du anmäla dig:
https://www.barncancerfonden.se/event/run-of-hope/delta-i-ett-lopp/vitamin-well-run-of-hope-hagaparken/

Vi står på tröskeln till en barncancerrevolution

Under 1970- och 80-talen togs de första stora kliven mot ökad överlevnad för barn som drabbats av barncancer, och det tack vare förbättrad användning av cytostatika. Decennierna som följde ökade överlevnaden ytterligare, men sedan dess har kurvorna legat relativt still. Men under de senaste åren har något hänt. Ny forskning öppnar dörren för möjligheter vi inte vågat drömma om där innovativa läkemedel börjar godkännas och där nya tekniker möjliggör mer individanpassade behandlingar. Vi ser också hur nya behandlingar kan kombineras för att ge större och bättre effekt. Tack vare den livsviktiga forskningens utveckling revolutioneras barncancervården. Med gemensamma krafter kan vi rädda fler liv. Läs mer här: https://www.barncancerfonden.se/barncancerforskning/barncancerrevolutionen/

Om Vitamin Well

Vitamin Well lanserades i Sverige 2008 och finns nu tillgänglig på 40 marknader över hela världen. De funktionella törstsläckarna är utvecklade för att vara ett smart alternativ till traditionella läskedrycker, juicer och andra sockerrika drycker. Dryckerna kännetecknas av sin goda smak, låga kaloriinnehåll, innehåll av noga utvalda vitaminer och mineraler samt skandinavisk design. För mer information, besök gärna www.vitaminwell.com