"Vårruset får mig att växa"

Josefine Gullbring har varit med vid hela sex städer på årets Vårruset. Här berättar hon vad Vårruset betyder för henne.

Här står jag tillsammans med Marie Serneholt och Chantal Palm.

Att få vara med under Vårruset är bland det roligaste som jag har gjort för Barncancerfonden. Turnén har gett mig möjligheter att skapa nya kontakter, nya vänner och att se vårt vackra vår-Sverige (eller snarare sommar-Sverige, om man tänker på hur vädret har sett ut under maj och juni). Men det har även varit väldigt utvecklande för mig själv, då min cancerresa - och speciellt åren efteråt - gav mig väldigt dåligt självförtroende.

Vid varje ort så får vi som är "representanter" för Barncancerfonden berätta om vår cancerresa. Vi står på scenen inför massa folk, och för mig som har lågt självförtroende har det varit en stor utmaning. Dessutom har jag inte varit så öppen tidigare med min bakgrund. Men för varje gång jag gjort det har det känts lättare och lättare. Mitt självförtroende har vuxit och jag känner att jag även kan göra saker som inte har med Barncancerfonden att göra. Vårruset får mig att växa. 

Totalt har Vårruset haft 22 stopp i 21 olika städer. Själv har jag besökt Göteborg, Jönköping, Linköping, Stockholm, Karlstad och i Uppsala. I onsdags gick den allra sista målgången för årets Vårruset. 

Jag vill passa på att tacka alla som varit med och bidragit under Vårruset för ert stöd och engagemang. Tack också för att ni har lyssnat på våra berättelser. 

/Josefine Gullbring

PS. Läs Isaks tankar från Vårruset här