Personalens_julgava_Puff_720x405.jpg

Låt personalens julgåva hjälpa till i kampen mot barncancer

Välgörenhet är något många medarbetare önskar sig som julklapp av sitt företag. Att ge en gåva till Barncancerfonden är ett enkelt och fint sätt att visa att ni är med och gör skillnad för drabbade barn och deras familjer i jul.

Julen är ljusets och hoppets högtid, men kan även vara en av de mest hektiska perioderna på året. Därför vill vi tipsa dig om att du kan förenkla årets julklappsinköp till era medarbetare genom att låta det bli en gåva i kampen mot barncancer. Då hjälper ni till att hålla cancer borta från barn samtidigt som ni sprider lite extra värme till era anställda i jul.

Vill du veta mer om hur du och ditt företag kan göra för att skänka hela eller delar av årets julklapp till välgörenhet så kontakta gärna Charlotte Eliasson på charlotte.eliasson@barncancerfonden.se

Barn och cancer är två ord som aldrig borde ha mötts. Trots det är det dagligen ett barn i Sverige som får cancer. Men det finns hopp. Genom generösa bidrag från privatpersoner och företag kan vi på Barncancerfonden fortsätta finansiera forskningsprojekt som bland annat utvecklar mer skonsamma behandlingar och minskar de biverkningar som barncanceröverlevare ofta får. Vi hoppas att du och ditt företag också vill bidra till det. Er gåva behövs. För barn och cancer hör inte ihop.