Julpaket – Stort
25 000 kr(exkl. moms)

Julpaket – Stort

Med det här julpaketet är ditt företag med i den viktiga kampen mot barncancer. I paketet ingår ett större kampanj-kit, en film och våra fina digitala julkort. Med innehållet kan ni enkelt visa upp ert stöd och engagemang.

Barn och cancer är två ord som aldrig borde ha nått varandra. Ändå bildar de den sjukdom som orsakar flest dödsfall bland barn i Sverige. Var med och gör skillnad för barn med cancer och deras familjer, och passa på att visa upp ert engagemang i era kanaler!

Medarbetare, kunder, samarbetspartners och följare tycker om att ni gör gott. Det stora julpaketet är vårt mest exklusiva julpaket och innehåller både film och ett kampanj-kit med det ni behöver för att sprida hopp och dela ordet. Dessutom ingår våra populära digitala julkort som du kan skicka till era kunder och kollegor! 

Paketet innehåller:  

  • Ett diplom att skriva ut och sätta upp.
  • Ett kampanjmärke ni kan lägga upp på er webbplats.
  • En mejlsignatur som gör det enkelt att visa upp ert stöd i all mejlkommunikation, både internt och externt.
  • Bilder och sju olika texter för sociala medier så att ni enkelt kan visa upp och dela ert engagemang på Facebook, LinkedIn och Instagram.
  • Obegränsat antal digitala julkort som skickas till era kunder och kollegor med er logotyp. Du väljer motiv, hälsning och mottagare – vi fixar resten!
  • En julhälsning för internt bruk, där vår generalsekreterare Ola Mattsson tackar för ert engagemang.

Du laddar ner kampanjmaterialet via en länk som du får i ett leveransmejl direkt efter beställning. 

Sista beställningsdag för att få samtliga delar av paketet levererade innan julafton är den 20/12. Senare beställningar gör att julkorten kommer efter nyår.

Kontakta oss gärna på 08-128 154 00 eller foretagsinfo@barncancerfonden.se om du har några frågor eller funderingar. Tack för att ni är med i kampen mot barncancer!  

Skapa diplom

Hur mycket vill du ge?

Dela detta med dina vänner