Julpaket – Stort
27 000 kr(exkl. moms)

Julpaket – Stort

Med det här julpaketet hjälper ditt företag till att hålla cancer borta från barn. Paketet innehåller ett större kampanj-kit, en film och digitala julkort. Med dessa kan ni visa ert stöd och engagemang.

Barn och cancer är två ord som aldrig borde ha nått varandra. Ändå är barncancer den vanligaste dödsorsaken bland barn 1–14 år i Sverige. Hjälp till att hålla cancer borta från barn och passa på att visa upp ert engagemang i era kanaler.   

Medarbetare, kunder, samarbetspartners och följare tycker om att ni gör gott. Det stora julpaketet är vårt mest exklusiva julpaket och innehåller både film och ett kampanj-kit med det ni behöver för att sprida hopp och dela ordet. Dessutom får du våra nya fina digitala julkort att skicka till kunder och medarbetare! 

Paketet innehåller:  

  • Vår kampanjfilm som du kan dela i era egna kanaler 
  • Ett diplom att skriva ut och sätta upp 
  • Kampanjmärke att använda i eget material 
  • En mejlsignatur som gör det enkelt att berätta om ert stöd i mejl ni skickar 
  • Bilder för sociala medier som gör det enkelt att dela ert engagemang på Facebook, LinkedIn och Instagram, det ingår också förslag på färdiga texter till bilderna.
  • Digitala julkort, du väljer motiv, hälsning och mottagare. Vi fixar resten! Läs mer om julkorten här.

Du laddar ner kampanj-kitet via länk som du får i ett leveransmejl direkt efter beställning. I samma mejl bifogas ert diplom som PDF utifrån uppgifterna du lämnar.  

Om du har några frågor kontakta oss gärna på 020-90 20 90 eller sara.karlsson@barncancerfonden.se

Tack för att ni är med i kampen mot barncancer!   

Skapa diplom

Hur mycket vill du ge?