Julpaket – Mellan
Från 15 000 kr(exkl. moms)

Julpaket – Mellan

Med det här julpaketet hjälper ditt företag till att hålla cancer borta från barn. Paketet innehåller både kampanj-kit och -film, med dessa kan ni visa upp ert stöd och engagemang.

Barn och cancer är två ord som aldrig borde nått varandra. Ändå är barncancer den vanligaste dödsorsaken för barn 1-14 år i Sverige. Hjälp till att hålla cancer borta från barn och passa på att visa upp ert engagemang i era kanaler.  

Medarbetare, kunder, samarbetspartners och följare tycker om att ni gör gott. Mellanstort Julpaket innehåller ett kampanj-kit med det ni behöver för att sprida hopp och dela ordet. Bland annat får ni tillgång till vår kampanjfilm där Julius och andra barn med cancer delar ordet och sprider hopp.  

Paketet innehåller: 

  • Vår kampanjfilm som du kan dela i era kanaler 
  • Ett diplom att skriva ut och sätta upp 
  • Kampanjmärke att använda i eget material 
  • En mejlsignatur som gör det enkelt att berätta om ert stöd i mejl ni skickar 
  • Bilder för sociala medier som gör det enkelt att dela ert engagemang på Facebook, LinkedIn och Instagram, det ingår också förslag på färdiga texter till bilderna 

Du laddar ner kampanj-kitet via länk som du får i ett leveransmejl direkt efter beställning. I samma mejl bifogas ert diplom som PDF utifrån uppgifterna du lämnar. 

Tack för att ni är med i kampen mot barncancer!  

Skapa diplom

Hur mycket vill du ge?

Dela detta med dina vänner