På resande fot

Syskon-Carina ger sig ut på resa för att träffa de syskon som bor på andra platser än Linköping. Carina spenderar tid med syskon i Kalmar, Motala, Mjölby, Norrköping och Jönköping och upptäcker nya aktiviteter i de olika städerna. Häng med på resan!

Hej alla läsare!

Idag tänkte jag berätta lite mer hur mina dagar kan se ut när jag är på resande fot. Alla syskon jag träffar bor ju inte här i Linköping. Det finns dagar som jag sätter mig på tåget eller bussen och åker till andra orter. Det kan var Kalmar, Motala, Mjölby, Norrköping och Jönköping. Så man får se mycket som syskonstödjare. Man får leta aktiviteter lite här och där.

Något som jag tycker är både bra och roligt är att besöka museum. Dels lär man sig massor av nya saker. Men det är också bra att använda som verktyg till att starta samtal. Jag har varit på Flygvapenmuseet här i Linköping så många gånger att jag nog kan ta jobb som guide där.

I mitt jobb har man också många intressanta möten med många olika människor. Hade en härlig dag här på sjukhuset tillsammans med Byggare Bob.

Det finns så mycket att berätta om mina dagar. Vi får höras en gång till innan jag lämnar över stafettpinnen till nästa syskonstödjare.

På återseende! /Carina