En mysig stund

Syskon-Carina fortsätter att dela med sig av vad man som syskonstödjare kan pyssla med på alla hjärtans dag och hur pyssel kan få samtalen att flyta på.

Hej igen!

Förra veckan hade jag en mysig stund på Ronald McDonalds hus här i Linköping. Ett samarbete som jag värnar mycket om!

Ungefär fyra gånger per termin packar jag en massa pyssel och beger mig till huset. Jag bjuder in syskon som jag vet tycker om att pyssla och sedan kommer naturligtvis familjerna som bor ihuset och pysslar lite också

I runt tre timmar skapas det allt mellan himmel och jord. Och när man har något i händerna att pyssla med är det lättare att få samtalen att flyta. Syskon har möjlighet att prata med varandra och med mig om de situationer man kan tänkas hamna i när man har ett syskon som är sjukt. Stora och små i en härlig blandning.

Är det dessutom alla hjärtans dag så blir det även fika efteråt.

Kramar till er och på återseende!
/Carina