Att öva på att vara en bra förlorare

Syskon-Carina fortsätter att dela med sig av vad en dag som syskonstödjare kan innehålla och hur man på bästa sätt övar på att vara en bra förlorare genom en rad idrottsaktiviteter.

Hej!

Jag försöker att ge er en bild av vad en syskonstödjare gör om dagarna. Som sagt är alla dagar olika. För min del kan jag tycka att de bästa samtalen får man till när man efter en aktivitet slår sig ner och tar en bit mat eller fikar. 

Men vissa dagar ägnar jag åt en del idrott. Vi får möjlighet att gå på ishockeymatcher. Jag har ett samarbete med Barncancerstiftelsen I Östergötland som erbjuder biljetter till LHC-matcher. Tänk vad skönt det kan vara att få sitta och skrika ut sitt HEJA! Vi kan också få personliga möten med spelare om någon skulle vara extra intresserad.

Sen finns det dagar då vi själva utövar sporter. En tur på Gokartbanan kan göra en dag. Det har varit en del pingismatcher och bowlingspel. Jag försöker med allt jag kan att vinna. Men får ofta öva I att vara en bra förlorare.
Sporthallens bowling sponsrar gärna våra besök hos dom. Ett samarbete man får vara rädd om.
Pingismatcherna har vi fått spela på Ronald McDonalds hus. Ett hus där en del av familjerna får bo under behandling. Ska berätta mer om det samarbetet nästa gång!

Ha det gott!

/Carina