Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

En härlig nyårsafton

God fortsättning!

Efter att ha tillbringat julen på sjukhus var det fantastiskt att få vara hemma några dagar över nyår. Den definitiva diagnosen blev klar i onsdags och i torsdags fick Nina sin första cytostatikabehandling, Vincristine och Daunorubicin. Gick bra och hon mår fortfrande som vanligt. Dock har det blivt jobbigt att ta alla tabletter (3 ggr per dag) så i fredags sattes en sond (slangen i näsan). Den gillas inte alls, men på avdelningen sa de att barnen vänjer sig efter ett tag. Till en början fick hon panik så fort vi rörde sonden, men efter att personalen på avd 322 gett oss tips så får hon nu två av doserna i sömnen. Och den mitt på dagen försöker vi få så bra som möjligt. Då hon nu står på högdos kortison i samband med cytostatikan, får hon inte feber. I och med det får hon som profylax (i förebyggande syfte) antibiotika. Vi måste också vara mycket uppmärksamma på andra tecken på infektion. Än så länge är hon dock inte så känsligt, utan det kommer kring den tredje behandlingen då hon även tappar håret.

Nyårsafton tillbringades med mormor, morfar och moster med familj. God mat och lugnt och skönt. Vid 12-slaget sov vi alla. En första god natts sömn på väldigt länge.

Nu har kampen startat!!!!!!!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum