Ut i världen på cykelsadeln

Jag gjorde i alla fall som jag brukar, lade i högsta växeln och satsade 150 procent, både på insamlingen och träningen. Att vara med i Team Rynkeby är bland det roligaste jag gjort i mitt liv.

Gemenskap, värme och kärlek! Jag fick många nya vänner för livet som jag delar detta fantastiska häftiga minne med. Att vi samtidigt samlade in alla dessa pengar till det viktiga ändamålet kändes också väldigt, väldigt bra. 

Jag tror att människor som hjälper andra mår mycket bättre, det är en boost för egot att göra väl. Faktiskt var det så att mitt liv tog en helt ny vändning efter detta.

Känslan när jag tillsammans med mitt team cyklade in i Paris var magisk. Vi var cirka 1200 personer, från fyra länder, i likadana kläder och med samma resa bakom oss. Vi hade cyklat till Paris och dessutom samlat in massor av miljoner till Barncancerfonden. Vid Eiffeltornet stod våra familjer och tog emot oss med svenska flaggor och kramar. Jag ville just då att ögonblicket aldrig skulle ta slut!

Här kan du se filmen om Team Rynkeby 2013 

Mitt senaste cykeläventyr gick till Uttar Pradesh i Indien. Där fick jag äran att tillsammans med 150 personer cykla Indiens första bilfria cykellopp. Ett riktigt häftigt äventyr som jag fick uppleva tillsammans med mitt team Swedish Bikings. Loppet pågick under två dagar och vi cyklade genom nästan hundra byar. Alla bybor stod längs vägarna och hejade och vi fick väja för en och annan helig get och kossa.

Vi syns snart igen!

// Sanna