Insamlingsrekord på Spin of Hope 2017

Jag förstår att ni alla sitter som på nålar och vill veta hur det gick för Spin of Hope. Det har gått nio dagar sedan eventet och det trillar fortfarande in nya pengar varje dag. Men vi kan helt klart konstatera att det samlats in en rekordsumma.

Mer än 6 miljoner kronor har hittills registrerats på Spin of Hopes insamling. Lidköping mot cancer klarade sitt mål och slog även de rekord, de samlade in totalt 634 862 kronor. Det är helt makalöst bra!

Lördagen den 25 mars 2017 deltog ungefär 30 000 personer i Spin of Hope. Där var 30 000 personer som gemensamt under 12 timmar kämpade för en och samma sak. Där var pensionärer, barn, skolklasser och företag. Där var kompisgäng, släktlag, och 12-timmars-spinnare som cyklade hela dagen. Alla gjorde det tillsammans för samma fina syfte, att samla in så mycket pengar som möjligt till Barncancerfonden.

Med denna film vill Barncancerfonden tacka alla som på något sätt varit delaktig i Spin of Hope 2017 https://www.youtube.com/watch?v=jgCUiMmG2N0

Gemenskap är ett ord som jag tidigare i bloggen fokuserat vid. Att rodda ett så stort evenemang som Spin of Hope är inget man gör ensam. Våra fantastiska arrangörer som alla gör detta ideellt är grundpelarna i eventet såklart. De lägger ner mängder med tid och energi och vi är så enormt tacksamma för deras engagemang. Utan dem blir det inget Spin of Hope alls. Men bakom kulisserna finns alla mina fantastiska kollegor på Barncancerfonden. De är de som skapar verktygen för våra event ska fungera.

Vi jobbar gemensamt från alla avdelningar med att tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för våra idrottsevent. Gemenskapen, kunskapen och värmen på Barncancerfondens kansli är fantastisk. Det är ett riktigt toppenställe att jobba på! Hoppas att du var en av de som deltog på Spin of Hope 2017 och fick vara med att sätta detta magiska rekord. Om du inte var det så finns många nya chanser att engagera dig och visa ditt stöd i kampen mot barncancer. Vi har idrottsevent året om, läs mer här.

//Sanna