Jag antog utmaningen!

På Maxa livet-konferensen förra året fick vi deltagare frågan om vi ville bli barncancerrepresentanter. Syftet med satsningen att stärka upp vid olika idrottsevents och lokala evenemang där vi skulle kunna föreläsa om våra unika erfarenheter. Och såklart ville jag det!

12x5 Image

För att bli en representant så behöver vi gå en utbildning i två steg. Steg ett, som var i början av mars, handlade om hur vi ska lägga upp våra egna presentationer samt hur vi kan jobba tillsammans. Under det första utbildningstillfället så fick även se ett exempel på hur man tidigare har lagt upp en presentation för att få inspiration till våra egna prestationer.

Det andra utbildningstillfället kommer att hållas veckan efter påsk. Då kommer fokus att ligga på hur vi ska presentera vårt material. När vi har gått utbildningen kommer vi att kunna representera Barncancerfonden vid olika evenemang och även få möjlighet att berätta om våra egna resor som vi har gjort som antingen syskon eller överlevare.

Det ska bli superspännande och en rolig utmaning – och framför allt kommer jag bidra till att öka förståelsen för hur det kan vara att få cancer som barn. Jag hoppas att ni vill följa med mig på den resan – kanske ses vi vid nåt event i framtiden!  

//Josefine