101 blogginlägg på 100 dagar

Idag är en sån där dag när det är tillåtet att citera Barry Manilow och säga "Looks like we made it!".

we_made_it_2016

 Den 1 mars hoppade vi på bloggutmaningen Blogg100 för att utmana oss själva att skriva minst ett blogginlägg om dagen i 100 dagar. Och det kanske inte låter så svårt när man har en gruppblogg och delar på ansvaret, men det har krävts en hel del disciplin, lite brandkårsutryckningar och en strikt planering för att inte missa en enda dag.

Alla helger och inte minst långhelger har vi försökt säkra upp långt i förväg så att ingen skulle behöva skriva på helger (nu fick jag göra det ändå, men jag var beredd på det när vi drog igång).

Det här blogginlägget är alltså det sista inom ramen för utmaningen och det 101:a inlägget på 100 dagar. Att det blev ett extra beror på att vi skrev två inlägg samma dag för att vara säkra på att minst ett av dem publicerades. Det har varit väldigt roligt att få engagera några etablerade röster och några som inte bloggat så mycket förut.

Totalt har vi varit 21 personer som skrivit under perioden. Fler läsare Jämfört med samma period förra året så har vi haft dubbelt så många besök under dessa 100 dagar och nått nästan dubbelt så många läsare (+87%).

Nu återgår vi till lite mer normal takt på inläggen och jag vill tacka alla från Barncancerfonden och alla gästbloggare som bidragit. Är det något speciellt ni vill läsa mer av eller mindre av här på bloggen i fortsättningen så skriv gärna en kommentar här nedan.

#blogg100