Att hitta kraften när det är tufft 

Just nu sitter jag och skriver i mitt hotellrum på Svalbard. Jag och mitt team har precis packat ihop våra grejer för att i morgon dra ut på ett 4-dagars skidäventyr i vildmarken.

Vår tur här på Svalbard är del i uppladdningen mot ett mycket mycket större projekt. Projektet är tyvärr fortfarande är hemligt, men jag kommer snart här i bloggen att avslöja mitt kanske största äventyr hittills, så håll utkik :).

Aron Anderson på Svalbard     Aron Anderson Svaldbard

Under de senaste åren har jag gjort många olika projekt för att samla in pengar till Barncancerfonden. Det har varit allt från att cykla till Paris till att simma över Ålands hav och bestiga Kilimanjaro.

Gemensamt för projekten är att alla har varit väldigt tuffa och fysiskt jobbiga och att jag varje gång fått kämpa hårt för att uppnå mitt mål. Varje gång jag fått kämpa och slita har jag haft insamlingen till Barncancerfonden i bakhuvudet. Den har gett mig energi att fortsätta när jag bara velat ge upp.

Aron Anderson simmar över Ålands hav Aron Anderson cyklar till pParis med Team rynkeby Aron Anderson bestiger Kilimanjaro

När jag var 9-år gammal drabbades jag av cancer och hamnade i rullstol. Jag vet vad barnen på sjukhusen går igenom med cellgifter och andra behandlingar. Om mina projekt kan hjälpa till att samla in pengar för att hjälpa dessa barn är jag beredd att kämpa lite extra.

Mitt stora hemliga projekt skrämmer mig - det är långt, tufft och jobbigt. Samtidigt vet jag att jag gör det för att samla in pengar till Barncancerfonden, så hur tufft och jobbigt det än kommer att bli kommer den vetskapen att ge mig energi och styrka.

//Aron Anderson