Nu börjar det dra ihop sig...

På fredag cyklar sex olika TeamRynkeby från Sverige mot Paris. Och jag får följa med!

Jag kommer att åka, eller köra en av de fyra följebilarna där jag primärt ingår i sjukvårdsteamet för Täby-gänget. På det sättet har jag under den kommande veckan möjlighet att uppdatera alla er läsare om vår resa mot Paris. Jag kommer att bjuda på bilder, en och annan video och små berättelser kring det fantastiska engagemanget som alla deltagarna i Team Rynkeby har för barn med cancer och för  Barncancerfondens verksamhet. Varje lag, som består av ca 40 cyklister, cyklar sin egen rutt ner till Paris.

Ungefär 10 km innan Paris samlas alla ca 1.000 cyklister från Norden och cyklar i samlad trupp in på Champs de Mars vid Eiffeltornet. Många deltagare har beskrivit det här som en av deras största upplevelser i livet. Fredag den 19/7 når vi Paris. Det här ska bli kul och spännande -  inleder med en kort video med Aron som handcyklar, och som  jag också har nöjet att följa genom Europa. Hoppas att du också vill hänga med här via bloggen!

//Anne