De osjälviska kärleksgåvorna

Vi ser med förväntan fram emot våren. Det får mig att tänka framåt och fokusera lite extra på det viktigaste och mest väsentliga för mig. Vad är viktigast i livet för dig? Ser du till att hålla det i fokus så du inte ödslar mer av din tid än du vill på annat?

Som ansvarig för testamentsgåvor har jag förmånen att få en inblick i vad som var viktigast för våra testatorer. Ens testamente har i regel med det som är viktigast i ens liv. Det kan vara många personer och ändamål, eller det kan vara få. Oavsett, så har man haft omtanken om något/någon när man skrivit sitt testamente.

Jag är övertygad om att ALLA bryr sig om något/någon utöver sig själv. För de flesta av oss, så är våran största gåva just genom ens testamente. Jag kallar dessa därför för kärleksgåvor. Allt oftare ärver inte den/det man mest bryr sig om ifall man inte skriver sitt testamente. Det är enkelt att skriva testamente, så skriv ditt idag så att det blir som du vill för det/dem som du älskar mest.

Tänker du ha med Barncancerfonden i ditt testamente så får du gärna höra av dig till mig och läsa mer här. Vi har mycket som tar upp vår tid, och drömmar som vi arbetar för att uppnå. Det kan vara bra att då och då, ta en stund och tänka lite på vad det finaste och viktigaste i ens liv är. Sedan känna efter om man har prioriterat det så mycket som man önskar.  

Jag tror på att jag kan göra världen lite bättre med lite omtanke för andra. Det hoppas jag att jag gör genom mitt arbete på Barncancerfonden. Genom att ge blod. Genom att ställa upp som volontär.

Ja, det finns en massa sätt! Som en vis person skrev till mig nyligen:

Vår tid blir allt mer dyrbar ju mer vi avstår från att ägna den bara åt oss själva.”  

//Rebecka