Burfitt för Barncancerfonden

Jag är så himla glad och stolt över att vi idag - när Barncancermånaden nu drar igång - lanserar vårt samarbete med den grymt begåvade konstnären Lovisa Burfitt.

burfitt.PNG

Hon har gjort motivet Somewhere over the rainbow för oss. Det säljs som poster i begränsad upplaga om 150 st i vår webbshop och varje ex är unikt signerad av henne själv.

Det var tidigt i våras som vi ställde frågan och hon svarade på en gång att hon ville ställa upp för oss. Jippi! Och tillsammans har vi nu lyckats ro det här i hamn. Förutom den fina kontakt vi haft med Lovisa Burfitt själv - och hennes fantastiska agent Kajsa - har en mängd kloka kollegor m fl varit klippor längs vägen. Ett maskineri som ångat på sedan i våras med i allt från att bolla idéer, hjälpa till i samband med signeringen av alla posters, distributionslösningar, fotograferingen och att få upp den i webbutiken mm. Ni vet själva vilka ni är och det är en sann glädje att se vilket stort engagemang ni alla har haft för just det här samarbetet :-)

Lovisa Burfitt gick specialprogrammet på Kungliga konsthögskolan 2003, Beckmans 1997 och har arbetat för svenska och internationellt välkända magasin. Hon har gjort flera uppmärksammade designsamarbeten och fick bland annat Elle interiörs designpris Årets produkt 2012 för Rörstrandservisen Mademoiselle Oiseau.

Nu har du alltså chans att bli en av de 150 lyckliga ägarna till den fina postern som inte bara är underbar att se på utan också bidrar till kampen mot barncancer. Eller varför inte ge bort i present? Passa på nu, den är tryckt i begränsad upplaga och går bara att köpa så länge lagret räcker. 

//Johanna Perwe