Insamlat hittills: 22 490 kr

150%

Mål: 15 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 kr
113 personer stödjer denna insamling

Skippa nyårsraketer till förmån för barncancerfonden

I höstas fick min kära vän det fruktansvärda beskedet att hennes lilla 2-åriga dotter har leukemi... Jag kan inte föreställa mig vad de går igenom med cellgifter, illamående, sövning för provtagning, benmärgstransplantation mm mm.
Numera är deras "hem" på barncanceravdelningen och de stunder de får vara hemma är för dem lyckostunder, sådant som för oss andra friska är självklarheter.
När man står bredvid och sådant här drabbar nå...gon nära så önskar man så att man kan göra något för att hjälpa de drabbade, man känner sig hjälplös.
Helt plötsligt kom jag på något som jag faktiskt kan göra för att hjälpa, både lilla Isabel och hennes nyfunna vänner på sjukhuset, och andra som drabbas.
Jag kom på något jag gjorde efter tsunamin i Thailand...
Jag kan avstå från att lägga massor med pengar på dyra raketer till nyår och istället sätta in den summan till barncancerfonden ?
Jag hoppas att många med mig känner att det känns mycket vettigare att göra något behjärtansvärt för pengarna istället för att skjuta upp dem i luften, att istället kunna bidra till att fler barn kan få vinna kampen mot cancer, få växa upp och få leva sitt liv. Tänk om det händer mina barn...
Antar ni min utmaning?
Om du antar min utmaning klicka gärna i att ni deltager i detta så att alla kan se hur många vi är som vill bidra, alla bidrag är betydelsefulla, många bäckar små...
God Jul o Gott Nytt Raketfritt År ?
Och framförallt önskar jag God Jul o Gott Nytt År till lilla Isabel o hennes familj ?

Senaste bidragen till insamlingen

 • Azra Cardaklija

  Ulle Eriksson

  Ulf Lindell

  Andrea Hallbert

 • Maria Johansson

  Anna Brovik

  Madde Karlsson

  Peter Rauchenwald