Insamlat hittills: 5 620 kr

28%

Mål: 20 000 kr

Jag vill bidra
18 dagar kvar att stödja
Målsättning: 20 000 kr
21 personer stödjer denna insamling

Maccan med vänner mot Cancer

WOOOOW vänner..... genom åren och mina lopp har vi tillsammans skänkt över 95000kr till att bekämpa denna moderna pest.

                                                                           

Nu är det dags för IRONMAN i Kalmar igen och därmed en ny insamling till Barncancerfonden via nåt lite större lopp jag gör, ett sätt att bidra i kampen mot denna moderna pest. Vi har nästan alla blivit drabbade på ett eller annat sätt med anhöriga, kompisar eller kompisars kompisar som fått nån form av Cancer. Själv har jag förlorat flera nära vänner gammal som ung i Cancern och flera som kämpat o kämpar mot sin diagnos. Det finns många saker som jag bryr mig om och engagerar mig i men detta drabbar oss alla på ett eller annat sätt så därför tar vi just cancerfonden ett år till.

Nu är det ca 2 veckor till det är dags för 3,8km simmning 18 mil cykling och 4,2 mil löpning. Ni som hängt med ett tag vet ju att tanken att vara tränad funnits tidigare år och i år skulle kroppen vara väl förberedd med kondition och vara stark. Men i år är det tyvärr ännu mindre träning gjord där jag inte ens cyklat vätternrundan eller simmat Vansbro så det får gå på rutin, vi ska se till att göra vad vi kan och som tidigare är resultatet i tävlingen inte det intressanta, utan hur mycket vi kan samla in i år till barncancerfonden. Det är ju fortfarande ett val jag har att ställa upp, detta är något cancerpatienter inte har därför vet jag att vi tar detta och kör imål så länge inget går sönder.

Jag har tänkt mig ett upplägg som Jocke och jag gjorde i Nordenskiöldsloppet 2019 och Jönköping halv Ironman 2021. Jag kommer utmana ett gäng företag att för varje tusenlapp vi vänner får ihop får de skänka en hundralapp.
Dvs att om vi kamrater får ihop 10.000 kr får respektive företag betala 1000kr. Så om vi har 10 företag som gör detta har vi helt plötsligt skänkt 20000kr. 

Så nu alla vänner är det upp med lädret/swish och skänk en 10, 20, 50kr eller hur mkt ni vill så utmanar vi företagen, alla bidrag är välkomna och ingen kan göra allt men tillsammans kan vi göra massor!  🏊🏼🚴🏼‍♂️🏃🏻‍♂️ 

 

Företagen som redan nu ställer upp är dessa nedan, men det finns också en möjlighet att hoppa på enda fram tills sista dagen för företag då det är då vi ser hur mkt som skall skänkas. Så utmana era företagskamrater i livet så det fyller på här.

Info till ev företag som vill hoppa på:        

Tidigare år har vi kamrater samlat ihop ca 15-20000kr som mest så iså fall skulle det kosta er 1500-2000kr. inen jättesumma men med 10 företag blir det utväxling o mycket pengar.
Nu kör vi vänner, för en god sak och hjälper de som behöver det.

Tack än så länge till företagen som är med och dess ägare:

Thomas Olsson, Ocab väst AB

Dennis, Mark o fastighet i Åtvidaberg

Madelene & Örjan, Örjans Eltjänst

Johan Edlund, Sigma

Andreas & Bengt, Bengts Motorservice

Mattias Hägerklev Skogsentreprenad

Joakim Mårbring Grant Thornton

Peter Samuelsson Ica Supermaket Åtvidaberg

Martin Lindqvist Toolbox

Thomas Lindholm & Stefan Bergman, Linköpings plattsättning AB

Pierre Johansson Hannäs Smide AB 

Och flera kommer fyllas på…

 

          Sprid så mkt ni vill för livet och glädje, tack för erat engagemang och krama varandra//Maccan ❤️ 

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Micke & Emma

  Kim liljegren. Maria liljegren

  Camilla Brindmark

  Marcus C

  Kör hårt!

 • Anonym

  Fatima & Mats

  Länge leve livet!

  Andreas valtersson

  Nyborgarna

  Du är grym⭐️⭐️ Kör hårt❤️🇸🇪❤️

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

QR-kod.png

Scanna här!