Insamlat hittills: 483 341 Kr

97%

Mål: 500 000 Kr

Jag vill bidra
281 dagar kvar att stödja
Målsättning: 500 000 Kr
1548 personer stödjer denna insamling

Den 13 augusti 2010 stannade världen. Min dotterdotter Elsa, 3½ år, fick diagnosen myleoisk leukemi. Hennes tvillingsyster Tyra säger att Elsa nu ligger på sjukhus för att doktorn ska "ta bort baseluskan som kryper i Elsas ben". Den första cellgiftsbehandlingen har genomförts men Elsa har en lång och svår kamp framför sig. 

Att ditt barn eller barnbarn kan få cancer är alltför ofattbart för att man ska ta till sig. Men jag vet nu att det händer. Även om prognosen nu förtiden är mångfalt bättre än tidigare, är leukemi fortfarande en allvarlig sjukdom som tyvärr ibland leder till döden. För att fler drabbade ska kunna botas och sjukdomen kanske till och med förebyggas behövs mer forskning, och för forskning behövs pengar. Därför startar jag denna insamling. 

Lämna ett bidrag Du också! 

For information in english copy and paste: 
http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Information-in-english/ 

2010-09-13 Målet 10.000kr är redan uppnått, så nu höjer vi ribban! Tack alla ni som bidrar. 

2010-10-13 Insamlingsmålet har uppnåtts-igen! 25000 kr gränsen är sprängd för länge sedan, så vi höjer ribban på nytt! 
Elsa har just varit inne för sin andra behandlingsomgång, och hon kämpar som en tiger. Att det kan finnas så mycket kraft i en så liten människa! Men hon har gott stöd från alla omkring sig-mamma, pappa , Tyra och alla ni andra som på olika sätt bidrar till att göra livet lite lättare denna tunga period. Tack! 

2010-11-19 Tredje ronden har just startat. Nu är det tungt artilleri som gäller så det kommer att bli jobbigt för Elsa och förstås även för hennes föräldrar. Visa gärna ert stöd genom att ge ett bidrag till den forskning som gör behandling möjlig. 

2010-12-11 Elsa har drabbats av en svår infektion - oklart riktigt vad- och har haft hög feber i över en vecka. Läkarna arbetar intensivt med att hitta rätt behandling för att få infektionen at ge med sig. Under någon dag verkade de ha lyckats, och Elsa var feberfri, sen steg febern igen. 

Planeringen inför julen blir lite annorlunda i år. Ingenting känns lika viktigt som tidigare, utom att få vara med Elsa och hennes familj. Det blir inga julkort i år, de pengarna och julklappspengarna skänker vi till forskningen. 

Tänk på Barncancerfonden du med! 

2011-03-21 Elsa har fått återfall. Andelen elakingar har ökat och läkarna ska ta ställning till en eventuell benmärgstransplantation. Orden räcker inte till för att beskriva hur det känns just nu. Den fasta övertygelsen om att allt kommer att ordna sig vacklade för ett ögonblick, för att efter någon dag börja återvända. 

Elsa är en tiger! Det kommer att gå bra! 

Tack vare moster Jennys födelsedag är målet för insamlingen åter nått, men precis som Elsa nu måste göra så kraftsamlar vi inför en ny etapp. 70 000 klarar vi, eller hur? 

2011-05-14 I slutet av April nådde vi 70000 kronor- tack alla givare! Men Elsa har blivit sämre och fått ytterligare en diagnos, MDS. Nu är en allogen stamcellstransplantation den enda möjliga utvägen, och en sådan är planerad till v 24, förutsatt att givaren klarar de slutliga testerna. 

Elsa ligger inne nu för en femdagarskur med fem olika cytostatika, vilket förhoppningsvis ska hålla henne i någorlunda form fram till transplantationen. Då kommer man att inleda med att slå ut hela hennes immunförsvar, vilket som ni förstår gör henne myckt känslig för infektioner. Man räknar med att Elsa kommer att vara isolerad i upp till åtta veckor på sjukhuset i Huddinge där transplantationen ska ske. I Huddinge finns inte samma möjlighet att välja olika barnvänliga måltider som det gör på Astrid lindgren i Solna, därför uppmanas släkt och vänner att förutom att skänka pengar till insamlingen också laga och frysa in matlådor. 

Målet är nu höjt till 100 000 kronor. Bidra du med! 

2011-06-09 Det blev ingen transplantation, Elsas värden är för dåliga. Istället får hon nu behandling med något nytt preparat som ges i form av två sprutor (!) om dagen. De första sju dagarna har just klarats av, nu väntar en tid av ovisshet fram till nästa benmärgsprov den 27 juni. 

Fortsätt bidra till kampen mot cancer! 

2011-07-12 Det nya preparatet hade inte önskad effekt och strax innan midsommar fick Elsas föräldrar besked om att cancercellerna tagit överhanden. Vad som återstod var en sista behandling med starka cellgifter. Om den gav resultat skulle man försöka med transplantation, om inte fanns inget mer att göra. 
Behandlingen påbörjades omedelbart, sen följde 10 dygn av närmast olidlig väntan på nästa benmärgsprov. Svaret på provet drog ut på tiden, men i fredags fick vi svaret att det inte innehöll vare sig bra eller dåliga celler!!! 
Transplantation planeras nu till den 5 augusti, under tiden fram till dess håller vi tummarna för att inga elakingar hinner växa till sig. I morgon har Elsa tid för nytt benmärgsprov. 

Kusin Moa ska döpas på lördag och som gåva önska hennes föräldrar bidrag till lilla Elsas insamling. Bidra Du också! 

2011-08-04 I morgon! Vi har nått det magiska datum då Elsa ska få nya, friska celler från en okänd givare. En allogen stamcellstransplanation går till så att Elsa får givarens celler som ett vanligt dropp. Eftersom Elsas nu inte har något immunförsvar kommer det att krävas lång tids isolering, och det finns risk för allvarliga komplikationer. Men framförallt -nu finns en chans att Elsa blir frisk! 

Fortsätt bidra till kampen mot cancer! 

2011-08-22 Kampen fortsätter! Den 5 augusti fick Elsa de stamceller som kan komma att rädda hennes liv. Vi tackar den anonyma donator som gjorde detta möjligt! Vi tackar också alla givare som bidragit till att insamlingen än en gång nått målet . 

Men Elsas kamp är inte över i och med transplantationen. Hon ligger nu isolerad på Huddinge sjukhus, och har nyligen drabbats av en inte oväntad komplikation kallad GVH som innebär att benmärgen reagerar mot att befinna sig i en främmande kropp och försöker göra sig av med den. För Elsas del innebär det just nu att hon har ont i magen, utslag på kroppen och svårt att kissa. Men läkarna har satt in motåtgärder i form av cortison och kateter. Just nu överväger man om man ska lägga in Elsa på intensiven. 

För oss andra finns inte så mycket att göra mer än att hålla alla tummar och tår och be till alla gudar och gudinnor att allt ska gå väl! En mer handfast sak vi kan göra är att fortsätta bidra till forskningen och kampen mot barncancer! 

Målet är höjt till 150000! Bidra Du med! 

2011-09-26 Efter flera allvarliga komplikationer skrivs Elsa idag ut från sjukhuset! I helgen var Elsa hemma på sin första permission efter drygt 8 veckors isolering. Vilken lycka! 
Ännu är förstås inte kampen över, Elsa medicinerar och åker till sjukhuset varannan dag för provtagning. Restriktionerna är stränga, men - hon är hemma och hon mår bra! 

Glöm för den skull inte att bidra till forskningen! 

2011-10-19 Läkarna har givit upp hoppet om att Elsa ska klara kampen. Igår kom det fruktade beskedet, och det kom som en blixt från en klar himmel! Eller kanske inte ändå. Visst har vi alla varit medvetna om att det funnits stor risk för återfall, men Elsa tycks ju må så bra!? I helgen var Elsa hos oss för första gången på evigheter. Hon dansade magdans, lekte, sprang och var glad och det var så underbart att se. Ett litet orosmoln försökte sticka upp vid horisonten i form av provsvar som visade att de vita blodkropparna minskat dramatiskt, men enligt läkarna skulle det kunna bero på en infektion. Vi vägrade släppa in oron och njöt av en helg tillsammans. Walter gjorde världens godaste pizza och vi firade moster Amandas födelsedag. 
På måndagen fick vi veta att man funnit blaster - omogna celler- och vi började förstå att något var fel. Elsa åkte med pappa till Huddinge och nya prover togs. Och så igår, domen vi fruktat i över ett års tid. Vår lilla tiger kommer inte att finnas med oss så länge till, om inte ett mirakel inträffar. 

Fortsätt bidra till Barncancerfonden 

2011-11-12 Igår den 11 november kl 15.22 somnade vår lilla tiger in för sista gången. 

Elsa dog hemma omgiven av sina familj. De sista veckorna blev fina och innehållsrika, genom Min Stora Dag fick Elsa och hennes familj en oförglömlig helg bland djuren på Kolmården. Elsa hann även med att åka brandbil och träffa Idolerna på TV. Förra helgen var det " trick or treat" i grannskapet, och de som inte hade godis hemma uppmanades av Elsa att ge en slant istället. Det är också vad hennes mamma ber om nu. Genom bidrag till cancerforskningen kan vi förhindra att fler barn, föräldrar och syskon hamnar iden situation där Emma, Walter och lilla Tyra nu befinner sig 

Nu är lilla Elsas tuffa kamp över och hon har äntligen fått ro. Vi kommer att bära henne med oss i våra hjärtan varje sekund. Elsa har under sin korta tid på jorden berört så många genom sin kärlek och sitt mod. 

Himlen har fått en ny ängel, den vackraste av dem alla. Saknar dig redan älskade Elsa!

2011-11-20 Idag var Elsas dödsannons införd i DN. Begravning sker i Bromma kyrka den 1 december kl 11.00. Som minnesgåva ber Elsas föräldrar om bidrag till barncancerfonden. 

Målet 150 000 kr är nått, men för att alla ska förstå att det fortfarande går att skänka pengar till insamlingen höjer vi målet på nytt. 

2012-01-20 Tio veckor. Tiden går båda fort och oerhört långsamt. Det är så svårt att förstå att jag aldrig mer får höra din röst eller känna dina små armar runt min hals när du viskar "jag älskar dig, mormor Ingring". Jag saknar dig så oerhört, lilla Elsa ! Min saknad delas av så många, inte minst dina föräldrar och din tvillingsyster Tyra, alla andra släktingar men också av kompisar och vänner. Musabiten har sagt till mig att hon gråter ibland på kvällarna, men att hon hoppas att du har det bra däruppe i kuddrummet och har en ny prinsessklänning varenda dag. Vi älskar dig Elsa  

Fortsätt bidra till kampen mot cancer! 

2012-03-21 Idag är det precis ett år sedan vi fick veta att elakingarna kommit tillbaka. Det har gått 4 månader och 10 dagar sedan du lämnade oss, och saknaden blir större för varje dag som går. På måndag den 26/3 kl 20.00 sänds ditt avsnitt av Sofias Änglar på femman. En trailer finns redan nu att beskåda på kanal 5 play. Det kommer att bli konstigt, och hemskt men ändå ser jag med bävan fram emot att se dig på TV. Jag vill också tacka kanal 5 som så generöst bidragit till att insamlingen än en gång nått sitt mål som den här gången var 300.000 kronor. 
Ikväll och imorgon blir det teater om rasism, en föreställning av två elever på Staffangymnasiet i Söderhamn vilken tillägnats ditt minne. Överskottet kommer att gå till denna insamling ( se länk nedan)https://www.facebook.com/#!/events/164727710310091/). 

Vi höjer insamlingens mål till 400 000 kronor så alla förstår att det fortfarande går att ge bidrag till forskningen och till aktiviter för de sjuka barnen och deras föräldrar. Bidra Du också! 

2012-04-01 I måndags sändes ditt avsnitt av Sofias änglar, och jag har efter det sett praogrammet och uppföljningen otaliga gånger på kanal5play. Det var sorgesamt men fantastiskt att se Dig igen Elsa, och programmet har resulterat i massor av bidrag till Barncancerfonden! Varje gång jag loggar in har summan höjts, och snart når vi 400.000 kronor. Ikväll kl 19.00 sänds reprisen, och jag antar att det innebär ännu fler bidrag varför vi höjer målet på nytt. 

Nu satsar vi på en halv miljon! Det klarar vi, eller hur? 

2012-08-05 Ett år har gått sedan Elsas benmärgstransplantation. Jag minns hur hoppfulla vi var, och hur vi nästan höll andan och vägrade ta in att det kanske inte skulle fungera. Elsa kämpade som en tiger mot biverkningarna, och jag var så oerhört rädd att komma med någon smitta att jag inte vågade besöka Elsa mer än två gånger under de åtta långa veckor Elsa låg isolerad. Men vi skickade bilder till varandra med hjälp av MMS varje morgon. Bilderna tittar jag på nu och minns Elsas kamp som tyvärr inte ledde till någon varaktig förbättring. Elsa hann i alla fall vara hemma från sjukhuset tre veckor innan återfallet kom och sedan ytterligare tre veckor innan hon avled den 11/11 2011. 
För att hedra Elsas minne, och för att på något sätt försöka förhindra att andra barn och deras familjer drabbas av samma öde fortsätter vi att samla in pengar till Barncancerfonden i Elsas namn. Snart har vi tillsammans dragit in en halv miljon! Bidra Du också! 

121109 På söndag har det gått ett ofattbart tungt och sorgesamt år sedan lilla Elsa lämnade oss. Jag sökte efter ord för att uppdatera insamlingen, sen såg jag att moster Jenny redan gjort en fin sammanfattning som jag fått lov att publicera här: 

"Älskade Ängel. 
Nu är den här jobbiga tiden här, när allt påminner om den svåra tiden vi hade för ett år sen, den sista tiden du fanns hos oss. Just denna dag betyder så mycket för mig, den sista dagen vi fick tillsammans när du fortfarande var ”pigg”. Det känns lite som din och min dag. Jag tog ledigt från jobbet för att få vara med dig, och jag sög åt mig varenda sekund och tänkte att just den här stunden ska jag minnas när du är borta, som om jag försökte hålla dig kvar för allt jag var värd. Och jag minns allt, vi spelade data, vi läste, vi gick en promenad med dig i vagnen i solnedgången och du sa att himlen brann och du och Tyra ylade som små vargar Jag fick njuta av din närhet eftersom att du ville sitta i mitt knä hela tiden. Jag sniffade på ditt fjuniga huvud och grät inombords. Två dagar senare var du så dålig att jag inte vet om du var medveten om att jag var där. Sen kom den hemska fredagen 11-11-11, då vi hela familjen satt hos dig när du tog ditt sista andetag. Så fruktansvärt jobbigt men jag är så oerhört tacksam att jag fick vara hos dig då. Du fick vara kvar hemma med hela tjocka släkten i nästan ett dygn innan det var dags att lägga dig i kistan, om möjligt så var det ännu jobbigare än när du gick bort. Du hade på dig den fina prinsessklänningen jag köpte till dig tre månader tidigare. Så fin, men det var ju inte meningen att du skulle begravas i den, tanken var att du skulle skutta runt och dansa i den FRISK! 
Det har varit ett tungt år. För din mamma, pappa och Tyra, men även för oss andra som älskar dig så. Mycket har hänt, både bra och dåligt, och vi kämpar på med vår sorg, alla på olika sätt. Jag tänker på dig varenda dag och jag är så tacksam att jag fick ha dig i mitt liv även om det var alldeles för kort tid, fina, kloka, vackra, smarta, modiga lilla kämpe. Jag försöker ta vara på varje dag på bästa sätt för man vet aldrig hur många dagarna blir, men döden skrämmer mig inte lika mycket längre, jag vet ju att du finns där någonstans och väntar på oss ? " 

Om du vill hedra Elsas minne på söndag gör du det lämpligen med ett bidrag till lilla Elsas insamling. 

130821 Tänk att tiden går , trots allt! Din mamma påminde oss idag om att du skulle börjat skolan igår, tillsammans med din tvillingsyster Tyra som fick gå dit utan dig. Men Tyra behövde inte gå dit ensam som du vet, hon hade Angelina vid sin sida. Och snart föds din lillebror. Så glad du skulle ha varit över att få en liten bebis att gosa med! Livet här på jorden går vidare som du ser, men vi bär för alltid med oss dig i våra hjärtan. Älskarde lilla Elsa! 

Insamlingens slutdatum förlängs för att ge alla chans att bidra så att måler på en halv miljon till forskningen om Barncancer ska uppnås! 

2013-12-26 idag är det sju år sedan du och Tyra föddes. Jag minns fortfarande den glädje och förundran jag kände när jag första gången såg er, såna perfekta små underverk! Att ett sådant mirakel inte kunde vara för evigt föll mig aldrig in. Tre födelsedagar har Tyra nu firat utan dig, den femte, sjätte och sjunde. Otroligt nog går livet här på jorden vidare. Vi satte blommor på din grav idag Elsa, och där blir den saknad så många känner synlig i form an små änglar, grodor och barnteckningar. Du var och kommer alltid att vara så ofattbart älskad  

2017-11-11 Sex år har gått, helt ofattbart att det var sex år sedda lämnade oss! Fortfarande och föralltid lever ditt minne kvar hos oss. Saknar dig så älskade lilla ängel <3

Doneren an het Zweedse kinderkankerfonds 
Nederlanders kunnen alleen de eerste optie kiezen: "Ge med kontokort eller direktbetalning!". Dit betekent dat je met een kreditkaart (Visa of Mastercard) wilt betalen. Niet moeilijk hoor! Scroll een stukje naar beneden en onder "Ge med kontokort eller direktbetalning!" moet je kiezen of je wel of niet je naam op gullegevers lijst wilt hebben. Vul je naam in of klik de optie aan dat je je naam niet op de lijst wilt hebben ("Nej, inget namn i givarlistan"). Klik daarna op "Till betallösningen Privat" (of als je een bedrijf hebt wat de donatie maakt op "Till Betallösningen Företag"). 

Je komt nu bij een pagina waar je wat dingen moet invullen. Alleen de vragen die een * hebben zijn verplicht om in te vullen, de rest mag je over slaan. 
Belopp: Bedrag. Kies er eentje of vul een eigen bedrag in (Valfritt belopp). 
(één euro is negen Zweedse kronen, kortom aantal euro's dat je wilt geven keer negen)
Förnamn: Voornaam 
Efternamn: Achternaam 
E-post: Email address 
Gatuadress: Straatnaam 
Postnummer: Postkode, vul in 44834 (geen letters) 
Land: Land 
Ga verder door op "Gå vidare" te klikken. 

Nu kies je dat je met kreditkaart Visa of Mastercard wilt betalen (Välj Betalsätt). 
Kort: Kreditkaart Visa of Mastercard 
Ga verder door op "Gå vidare" te klikken. 
Controleer of alles klopt en keur goed door op ¨Godkänn¨ te klikken. 

Nu kom je op een superveilige betaal site. Vul je gegevens in. 
Korttyp: Soort kaart, Visa of Mastercard. 
Kortnummer: het kreditkaartnummer. 
Kortinnehavarans namn: naam van de kaarthouder. 
Giltighetsdatum: Geldigheidsdatum. 
CVC: De drie laatste cijfers op de achterkant van de kaart. 

Klik op ¨Betala¨, over ongeveer 10 minuten verschijnt je donatie al op de computer. Je krijgt ook een bevestigingsemail op het email adress dat je hebt ingevuld. Je kunt ook altijd het nummer van de Zweedse kinderkankerfonds bellen +46 8 584 209 00 en dan helpen zij je verder om een donatie te geven aan deze 'eigen inzameling' ("Egen insamling¨). 

Elsa en alle andere kinderen met kanker over de hele wereld bedanken je hartelijk. En wij bedanken Elisemooi's ouders voor het nederlandse text. Dank u wel! 

Bidra till insamlingen!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Elin

  Kärlek och styrka!

  Mormor

  Saknar dig älskade lilla Elsa <3

  Anton Forsman

  Jag kände inte dig alls, men jag hoppas du har det bra vart än du är ?

  Malin Wredström

  Anna

  Kramar från Cissi, Micke, Emilia och Alicia

  Ludwig Hartoft

  Isabel Frödin

  Idag skulle du ha fyllt 10år. Grattis min ängel önskar mormor

  Julgåva till Alva och Elviras fröknar!

  Lisa och Patrik Ekström, Vilgot och Uva

  Wille ochJulian

  Fredrik Hagberg

  Sofie

  Vanja

  Lina Lennemar

  Evalena Forsgren

  Erik Evelönn

  Pillllans

  Repris av Sofias änglar idag 20160823, vackra Elsa din historia går rätt in i hjärtat. Vila i frid vackra ängel. Kramar från familjen Lilja i Gualöv

  Sigge

  Filip & Frida

  Matilda Åkesson

  Josefine

  Linnéa JENNY Louise Nodén

  Marit Arvenberg

  Anita o Erich

  Lisa,Patrik,Vilgot och Uva

  Farmor o Farfar

  Fyra år av saknad <3 / fam Urbom-Lind

  Ulf

  Alexandra

  Melinda Nikander

  Johanna Gustafsson med familj

  Åh Elsa, vad jag saknar dig! Mormor Ingring

  Hannah

  Nettan

  farmor

  Saknar ditt skratt lilla ängel

  Eva

  Susann

  En ängel flög förbi...mormor och Off

  Tänker på dig extra mycket idag!! Faster Anna

  Jag tänker på dig <3 - Cajsa

  Susanne Persson

  Lollo, Joppe, Jonathan, Olle

  Kaprifolvägen 29

  För Tobias

  Hilda

  ReFlow Design /Lennart Gustavsson

  Anna & Fredrik Överby

  Saknar dig min ängel! Mormor Ingring

  Eva Sandström

  Helena Sandberg / Ida Lindh

  God jul från Elias med familj

  Grattis loppan, lusen

  Ingrid ochedith

  Malin Gustafsson

  God Jul till er alla som saknar Elsa, Erich o Anita

  God Jul önskar Cissi, Micke, Emilia och Alicia

  Fredrik med kollegor på Volvo IT

  Vi saknar dig Elsa. Livet är orättvist.

  Jan Attling

  Fia persson

  Britta & Bouba

  2 år idag. Vi saknar dig lilla skrutt/Susann

  Faster Anna

  Mormor Ingring

  Hoppas du har det bra där du är lilla skruttan <3 Tänker på dig ofta. Tant Marie,Jonas,Harry & Selma

  Benita

  Till minne av en prinsessa! Kram Anette, Anders, Linnea & Maja

  Nora Holmlund

  Moster Manda & Moster Jocke <3

  Familjen Andersson/Ullgren i norrköping

  Sarah, Patrik & Tilde

  Birgitta Robertson

  Fam Sjöberg

  Daniel Cecilia & Freja-Li

  Vi saknar dig finaste lilla Elsabus! <3 Tant Marie, Jonas å Harry & Selma

  Anna Nilsson

  Anna, Emil & Tilda

  Ida Helmersson

  Inga-Lill Åkerblom

  stefan westerberg med familj

  Jorvi Bernal m. fam

  Lisa, Ronnie, Vilgot, Uva

  Sandra Cetin

  Malin, Camille, Diana & Chloé

  10 månader av saknad... moster Ida

  Chloé och Diana

  Roland & Karin

  Sophie Bakke Engström med familj

  Isabelle

  Cathrine o Peter Molin

  Mamma, Pappa och Tyra-älskade Elsa du fattas oss <3

  Johanna Y med familj

  Linnea o Maja m familj

  Therese Wendin

  Angelica Nordlander

  Sussie Johansson

  Caroline Eriksson

  Lasse Larm

  Emma

  Ann

  Familjen Bergström

  Sigge Larm & Tessie Lindstrand

  Jonas F

  Fredrik Åkerblom

  Saga

  Åtta månader av saknad/ mormor

  Emily Horne

  Anna Carlsson

  Madeleine Nilsson

  Lisa

  frida andersson

  10 månader utan dig min älskade Elsa, det är så tomt utan dig. Jag älskar dig, kram Mamma

  Sara

  Therese Sjögren

  Lilla vackra Elsa! Det finns ingen rättvisa i världen! Vi tänker på er! Kärlek & kramar! /fam Offnegårdh

  Elin Ericsson

  Fam. Tapper/Pettersson

  <3 Jennifer Bajer

  Christina

  Lisa Backman

  Therese Browall

  Fam. Gardell

  Britt Moberg, Kennel Wibrimic's NYKÖPING

  Grattis kära lilla gullrumpa / Susann

  Fam Havaas

  Lusen..

  Jennie Overmeer

  You're not where you belong. Saknar dig - Moster Yojjo.

  Malin Wredström

  Emma Sundström

  Mia von Arnold

  Malin camille och tjejerna

  Anna och Gina

  Daniel

  Karin Knallabo

  Theresia

  Sara Klinth

  Michaela

  Ulf Handberg

  Louise Butler

  Fam Sjöberg <3

  Jeanette & Johan

  God jul från Anna och Gina

  Anna Eriksson

  Sussie Christiansson

  Mia, Pontus & Bruno Lundberg

  Gunnel o Lennart Englund

  Sandra & Ida Fredriksson

  Bo Wennberg

  Thomas Wiberg

  Dolores Martin

  Torny Holst

  Susanne Jonsson

  Ulrika Selldén

  Micael Rönnefall

  Pia Pahkala

  Helena Lund

  Helena Andersson

  Carolina Mångs Stenmalm

  Mikael Pettersson

  Till minne av fina lilla Elsa, Anna & Gina

  Moas dopdag, Marianne Thorèn Olsson

  Image Center, Pierre & Anders

  Linda

  Anna och Adam

  familjen Jedenby

  Kajsa

  fredrik lindberg

  Edgar & Luka

  Lars Larm

  Evelina och Niklas

  Susann

  Jeanette/Swempa Ankartjärn

  Petronella Backberg

  Ffilip Schönbeck & Lotta Enarsson

  Saknar dig Elsa! Mormor och Tindra

  Sanya

  För kusin Janne som förlorade sin kamp i morse/susann

  Grattis Pappa önskar Yohanna, Mikal & kattera'

  Ann Ekvall

  Renee diaz

  Fam Ajnefelt

  Sara

  Frida Torrillas Andersson

  Fam Sjöberg <3 <3 <3

  Hoppas du fått den finaste och godaste tårtan idag finaste lilla ängel<3 Tänker på dig. /Marie,Jonas, Harry och Selma

  Oliver Byströms familj

  Grattis Henk! önskar Ida, Rickard & Moa

  Linnéa Fahlén

  Marie

  Edvin Wredström

  Jag vet inte varför, men det känns som om man gör något eller ökar oddsesn när man sätter in pengar här. Lilla vacka Elsa, vi håller våra tummar hårt! /fam Offnegårdh

  Önskar du var här och fick träffa Charlie, älskade ängel. /Moster Manda

  Tyras avslutningspresent till personalen på förskolan Bikupan

  Susanna Zacke

  God Jul och grattis på födelsedagen älskade Elsa. Saknaden är outhärdlig, älskar dig så mycket. Puss och kram från moster Ida

  Tänker så mycket på dig lilla gullrumpa <3

  Olle Nordén med familj

  Johanna Hjortstam

  Anna och Gina <3

  Katarina Kluge med familj

  Moster Ida & Rickard

  Elin Axelsson

  Grattis Jenny önskar Ida, Rickard & Moa

  Lasse o Marianne Tännäs

  Lilla kära gullrumpan / Susann

  Birgitta Stenberg

  Jag älskar dig Elsa. För evigt i mitt hjärta / Moster Yojjo

  HC Thulin

  Mikael Långdahl

  Piotr Thingvall

  <3

  Karolina Palmgren

  Virginie, Chloé, Alex och Pelle

  Emilio Helmersson

  Tänker på dig Elsa. Sommarkram Simon & Charlie

  Grattis världens finaste dotter och syster, ni saknar dig så mycket. Kram Mamma, Pappa & Tyra

  Freja-Li

  Åsa Carlsson

  helen lindberg

  Maria Bergenstråhle

  Saga Eng

  Scott

  ingrid och anders åberg

  Ida H

  Luciano Monti-Valdés

  Karolina Hollsten

  Frida

  Linda Handberg

  Tänker på er! Carolin

  Benny Savheim

  Margareta Nilsson

  Catrine Löfkvist

  Tänker på dig Extra mkt idag lilla gullrumpa/susann

  emilio helmersson

  Susann

  Anna m.familj

  Fam Albinsson

  Rasmus och Tilde

  Malin meja och Linn malmström <3

  Mia, Adam och Olivia

  Jimmy o Corina

  Ann-Sofie och lilla Ebba

  Martin F

  Josephine Hässler

  Michael Kling, Devin Kling, Melissa Kling

  Gunilla Fritz

  Madeleine Johansson

  Emelie

  Familjen Hallberg

  Sara Aldén

  Korvis - Amelie <3

  Gunnel & Lennart

  MIA, FILIP, IDA ALL kärlek till er...

  Heja Elsa! Kramar från fam Offnegårdh

  Gustav Åshäll

  Hanna Hammarlund

  Tyra myra, jag längtar efter dig

  Caroline Lybro

  Moster Hanna

  Mamma

  Elin

  Isabelle Hedander

  Agneta Örbring

  Lena Mild, önskar att ingen skulle behöva uppleva detta

  Lydia

  Gunnel Englund

  Vi tänker på er! /fam Offnegårdh

  Thelma och Carro

  Fredrik Åkerblom

  Maria Lindén

  Sanna

  Sofia Bardh

  Åke Johansson

  Madeleine Nilsson

  Agneta & Lars Myske

  Jennelie och Wincent

  Ann-Sofie o lilla Ebba

  <3•~Jennifer Bajer

  Veronica Apelqvist

  Maria Lindskog

  Sandra Wolkonska

  Per-Åke Hugosson

  Saknar dig mer och mervarje dag <3 /Moster Manda

  Hejja Elsa! /Ronjas mamma

  Johanna Öberg

  Leah,Gabriella och Fredrik

  Lindah Vik

  Jessica Petersson

  Familjen lindberg

  Joanna Axelsson

  Caarina

  Heléne Engen

  Jessica Nielsen

  Ellinor Netz

  Grattis i efterskott mormor, önskar Moa

  1år av sorg och saknad, älskar dig Elsa / Mamma ?

  Heja vita! /Freja-Li

  Anna och Gina

  Sex månader har gått men minnet av dig lever i mig föralltid. Mormor Ingring

  Sara

  Annelie Markusson

  Anita Norrblom

  Virginie, tvillings mama

  Mormor

  Annette Nilsson

  Saknar dig fina lilla Elsabus? tänker så mkt på dig å din familj / Tant Marie ,Jonas ,Harry å Selma

  Freja-li Cecilia Daniel

  Tove Cederlid

  Vi tänker på er! Isak med familj (Q84)

  Frida

  Elina

  Sofia Lundberg

  Emma

  Så härligt att få se dig 6 din fina familj här om dagen Elsa! Du inspirerar oss att leva ännu mer! /Simon & Charlie med familj

  Oliver Byström med familj

  Grattis mormor, önskar Annette P Nygren

  Anette Dahlgren

  Britt Dahne

  Grattis Henk önskar Ida, Rickard & Moa

  Emma Bäckman

  Sabina Macri

  Till pappa på farsdag från Tyra

  Tyr

  Nu har du fått sällskap av ännu en ängel. Hoppas att ni alla leker tillsammans och har det bra. Jag älskar dig. /Moster Manda

  Filip, Adam

  Finner inga ord.Mia & Flip Holmén

  Filippa & Teo

  Lisa, Ronnie, Vilgot och Uva

  Elizabeth Genberg

  Vi saknar dig så mycket Elsa! Moster Ida, Rickard och Moa.

  Ulrika Brattberger

  Moster Y & J

  Jenny Ström

  Amanda Malm

  God jul från familjen Kindström Dahlin

  Hanna, Alex, Liv <3

  Astrid

  Malin Redhe

  Moa och Leia

  Martina, Per, Tom, Alma och Alice

  Ann Lilius

  Kerstin och Magnus

  Kenny<3•~ (jennifer)

  Emelie Sturesson

  Daniel Jacobsson

  Vanja Eliasson

  Grattis Henk, kram fam Blunck

  Malin med familj

  Fam Sjöberg

  Ulrika - Era döttrar är så vackra! Släppte många tårar till programet.

  Eva Aronsson

  Lena, Johan och Alva

  Kramar från Offnegårdh.

  <3

  Mamma, pappa och Tyra. Det var så underbart att se dig igen älskade Elsa

  Maria Larsson

  Mormor och Ooff

  Mathilda Granlund

  Eva Hult

  En medmänniska

  Gustav, Sanna och Nellie

  Sara Bergman

  Anders Björk

  Tobias ,Sofia och Althea

  Åh vad det var härligt att se dig igen/Susann

  Ida, som såg fina familjen på TV

  Carolina

  Anna Tvärberg

  Till Elsas minne från Virginie, Chloé, Alexandre och Pelle

  Daniel Lundqvist

  jimmy Löfström

  Emma & Luca

  Matilda & Johanna

  Emelie Fräjdin

  Sandra Dahlgren

  Johannes Tilstam

  Till pappa på farsdag, Emma

  Lasse Svedlindh

  Lotta, Ola, Leo & Stella

  Gerd & Kjell

  Grattis på Elsa dagen ?/ Susann

  Grattis i efterskott mamma, önskar Ida & Rickard

  Till alla pappor på Fars dag/ Ingrid

  Anna Bergkvist

  Bitte

  Daniel, Marie-Louise och Felicia

  Anna

  Therese Jansson

  Caroline

  Sara

  Ulf Hallengren

  God jul önskar Hanna, Alex, Liv och Tristan. Vi tänker på er ofta ofta.

  Lasse o Marie

  Grattis Henk, önskar Ida, Rickard & Moa

  Kennel Wibrimic's Nyköping

  Olle Sternrud

  Julia Bruno

  M. Johansson

  Pernilla Stiigh

  Kram Maria, Erik, Larssa

  Christina Söderman

  Maigull Aronsson

  Mats Jennebo

  Caroline Andersson

  Malin Gillerius

  Ulrika Maria Lindgren

  Hans Wahlberg

  Pernilla Godrén

  Hanna Andersson

  Tina Knutsson

  Lise Pedersen

  Malin

  Therese Norström

  Mamma

  Tänkte på dig /Moster manda

  Therese Fors

  Grattis Henk, kram fam Blunck

  Piotr & Caroline Thingvall

  morfar o carina

  Tobias Lilja

  Madelene

  Evalill

  Sex månader utan dig Elsa. Saknaden är enorm. Du finns i så mångas hjärtan & tankar./Moster Ida

  Älskar dig Elsa, Mamma

  Moster Hanna

  Grattis pappa på fars dag, Amanda

  Nina Fredriksson

  Elina

  Jessica Stråhle & Fabian Ullström

  Agnes Wredström

  Glad påsk mitt älskade hjärta, jag saknar dig ofantligt. Kram Mamma

  Julia Mörk

  Magnus Nyman

  Jessica Caroline Eilertsen

  Anette Malmström

  Tack Elsa och framförallt syster, mamma och pappa för att ni ändå ville medverka i ett så rörande TV program!

  Alma Larsson

  Birgitta Håkansson

  Therese Björkman

  Jana De Geer

  Tom Meyer

  Helena Staberg

  Fredrik Berggren

  Sara Frick Tegenmark

  Anna Blomberg

  Anette Malmström

  Johanna Petersson

  Det blir inga julkort i år, pengarna lägger vi här! God Jul! Linda. Marcus, Sigge o Alfred

  Susanne Johansson

  Anna Robertsson

  Lotta Berg

  Emelie Ivar

  Christophe Olsson

  Claes Timåker

  Alexandra Bäckström

  Mamma och Pappa

  Lotta Nyström

  Ida Wirmark

  Thea Ek

  Fredrik Boberg Wahlström

  Maria Ericsson

  Thea Eriksson Almgren

  Magnus Somp

  Pia Lögdberg Gidlöv

  Molly Jarnebäck

  Josefin Yjord

  Mats Öberg

  Linda Elofsson

  Jag saknar dig så mycket, älskar dig Elsa kram Mamma

  Sofia Dahlström

  Ida Karlstedt

  Alla tankar till er! Vilken underbar ängel ni har! / P

  Kerstin Linnea Ireblad

  Caroline Thingvall

  Familjen Johansson/Svensson

  Magdalena Våhlin

  Maria och Christer Urbom

  Sandra

  Ronjas kompisar Flisan och Emil

  God Jul älskade änglabarn. Vi saknar dig så oerhört, mormor o Off

  God Jul älskade Elsa, du fattas oss varje sekund. Kramar Mamma, Pappa och Tyra

  Fredrik Åkerblom

  dragos

  Simon & Charlie

  Christian Eriksson

  Anneli's teatergäng!

  ruyter

  Per Hyberg

  Solveig Hahne

  Jennys födelsedagspresent

  Martin Erlandsson

  Mona

  Faster Anna

  Ecoma Solution

  Grattis Pappa önskar Emma o Jenny

  Rolf och Carola Pettersson

  AllCall AB

  Stefan Santos

  Ulrika Pettersson

  Karin Gustavsson

  Anna, Gustav, Ella och Maria

  Moster manda och moster Jocke.

  Anita

  Emilia, Alicia, Cissi och Micke

  Katarina

  Älskar dig, kram Mamma

  Elsa du finns alltid i mina tankar. //Cajsa <3

  Lilla hjärtat, vi saknar dig! Mormor Ingring och morfar Ooff

  Ida, Emma,Jenny,Yohanna och Amanda

  Mamma & Pappa

  Tomtarna i Nacka

  Josephine Hässler

  Karin Gustavsson

  Katarina

  K2, Anna

  farmor o farfar

  Treasury Wine Estates employees

  Idag skulle varit din första skolavslutning, saknar dig oändligt min tiger!

  farmor o farfar tänker på Vilhelmina idag

  Minns Kolmården en höstdag/mormor

  Mormor Ingring

  Ann Petrén

  Calle

  Joakim Ytterström

  Ingrid

  Jonas Tapper

  Viktoria

  Cajsa, Fredrik, Olivia och Nora

  Marie Ajnefelt (Tant Eri)

  Angelica Heijdenberg

  Saknar dig hela tiden, Mamma <3

  Cajsa <3

  Emil/Hantverksjouren

  Stina, Joel och Katarina

  Disa Nilsson

  Alessia Wistén

  Faster Anna

  Monica Wåglund

  Älskade lilla hjärtat

  Ecoma Solution

  Inger Finell Kylberg

  Caroline Strömfelt

  Per och Lena

  Sofia Lundberg

  Arbetskamraterna på familjeenheten, Söderhamn

  Ella, Maria, Anna och Gustav

  Inger Klefbom

  Kerstin Stenberg

  magdalena taubert

  Maria Westman

  Leah med familj

  Lenita Sandlin

  Ingrid och Sten Olsson

  Britta o Bouba

  Jim, Maria och lilla Maja

  I mina tankar

  Alltid i våra tankar <3 Tant Marie,Jonas,Harry & Selma

  Vi tänder ett ljus idag på din födelsedag/farmor o farfar

  Grattis på födelsedagen Elsa o Tyra önskar mormor o Ooff

  Camilla & Torbjörn Månefjord

  Monica Landebjer

  tänker på dig och dina nära idag! Styrkekram Simon & Charlie

  Britta o Bouba

  the happy Caro line

  Stina, Joel och Katarina

  Kärlek och saknad

  Louise V

  Karin och Olivia

  Andreas Englund

  Farmor o Farfar

  Till Jenny & Martin i bröllopspresent

  Mormor Ingrid och Morfar Off

  Saknar dig så mycket älskade Elsa, kram Mamma

  Till Elsa på Walters födelsedag/Britta o Bouba

  Saknar dig så oerhört, lilla tiger! Mormor Ingring och morfar Off

  Desiree Berglund

  Tvillingarna Kevin och Robin

  Stella Hedberg

  Maria

  Familjen Nord

  Alltid i mitt hjärta

  Carina Nilsson Porsebäck

  Farmor o Farfar

  Mamma

  Fem månader. För alltid i mitt hjärta / mormor Ingring

  Helene

  Fam. Castenvik Rahim

  Famljen Morgan Lifberg

  Familjen Laurila

  Helena - till minne av finaste lilla ängeln Elsa som jag såg på TV

  Per och Lena

  Edith och mammorna

  Kramar Cissi, Micke, Emilia och Alicia

  Nathalie Johannesson-pol

  Daniel Uppling

  Alexander Frisk & Caroline Johansson

  IdaCaroline - Skickar med en stor kram!

  Molly & Wilma

  Christer Toivonen

  Familjen Rosenberg

  Simone

  Många kramar till hela familjen //Familjen Schiller

  Henrik med familj

  Emelie Bergsten

  Älskade lilla familj/farmor Anita

  Gammelgittan

  Christina, Olivia och Bianca

  rudins alltjänst örebro

  Peter, Sofia & Alva

  Åsa Andersson

  fam Sandtröm

  Ullis Pettersson

  Linda Altun

  Andrea Ottosson

  Simon Berglunds Familj

  Fam Bodin

  Ingrid Sandberg

  Peter Sävhed m familj

  Marcus och Emelie

  Tänker på er alla!/Britta o Bouba

  Olov,Lotta,Emma & Clara

  Mikaela, Liam & Mio

  Vila i frid älskade Elsa / Johan Örliden

  Rose-Marie Swaij

  Veronica

  Tanja o Thomas Blomgren

  Fernando Cisternas & Martin Boholm

  Eva & Bert Lagerblad

  Joakim Uppsäll-Sjögren

  Josefin Alm

  Jesper och Meja

  Hanna med familj

  Marcus 5år

  Louise Andersson

  Fam Glad Tilll insamlingen Lilla Elsa

  Önskar jag fick leka i solen med dig.. /Moster Manda.

  Önskar jag fick leka i solen med dig.. /Moster Manda.

  Katarina

  Ecoma & K2 Kontorskvalité

  Du är i mina tankar, Faster Anna

  Tankar och kärlek till er. Cajsa

  Moster Manda

  Oscar och Mikaela

  AllCall

  Grattis Ida önskar mamma, till minne av lilla Elsa

  God Jul önskar Britta o Bouba

  God Jul önskar Erich o Anita

  Nacka Bil

  Johan Magne

  Alice, Erik & Maria

  Daniel Feldt m familj

  Jenny Kjellsdotter & Minna

  Anna Lundeborg

  Familjen Gisleskog

  Amer Peter med fam. Vi tänker på er.

  Mattias Bröms

  SOFIS GRILL

  Jörgen, Jessica, Elsa och Klara Otterstål

  Stefan Hägglund

  Skidsport Bromma

  Till minne av vår älskade Tiger-vi saknar dig så oerhört lilla Elsa/ Mormor Ingring och morfar Oof

  Mona, Roger & Camilla

  Moa och Johan

  Vi saknar dig fina Elsa, Anna, Gustav, Ella och Maria

  Till minne för Elsa från Karin och Olivia

  Evalill, Lasse, Elin, Bodil och Agnes

  Daniels mamma och pappa

  Ingrid Lindkvist

  Elin Doyle

  Familjen Nordegran

  Till Fars dag! Katarina

  Anna & Gustav

  Cissi, Micke, Emilia och Alicia

  Magnus Ahlström

  Lilla älskade Tiger! Mormor och Ooff

  Calle Gadnert

  Farmor o Farfar

  Monika

  Thomas och Pernilla Wiberg

  Ewa Johansson

  LOELLA OCH BARNEN

  Elias med familj

  Daniel Svedberg m. familj

  Kramar från Cissi, Micke, Emilia och Alicia

  Britta o Bouba

  Äntligen hemma! Kram Elias med familj

  Britta o Bouba

  Per och Lena

  Mamma & Pappa

  Fam Niesthoven

  Erich o Anita

  Anna, Gustav, Ella och Maria

  Micke, Camilla och Leon

  Eva och Torbjörn Rundberg

  Jonas Hamsås

  ASTA

  Stina, Joel och Katarina

  Grattis Mamma, kram från Emma, Walter, Elsa och Tyra

  Ingrids födelsedag Karin+Mamma

  Arvid, Lotta och Malte

  Mormor Birgitta Moas dop

  Martin o Nathalie Urbom

  Peder, Mia och Fanny

  Sara och Olle

  Moas dop Jenny & Tindra

  Hugo, Håkan & Marie

  Per o Lena

  Ingrid o Sten

  Britta o Bouba

  Anna Maria, Tomas och Elias

  Farmor Anita o Farfar Erich

  Joakim Gellner

  Anna och Gustav

  Liv, Hanna och Alex

  Elma, Leo och Iris Wikström

  Mormor Ingring och Morfar Off

  Anna, Gustav, Ella och Maria

  Tobias Lindqvist

 • Anna M

  Det hjälper inte dig Elsa men kanske någon annan ? Kramar till hela familjen!

  Ellinor Elm

  Mamma

  Saknar dig min älskling ??

  Lennart Gustavsson

  Sofia Olsson

  Stefan Hagberg

  Malin Wredström

  Många tårar rinner varje gång jag läser om din kamp mot cancern. Hoppas forskningen hittar ett botemedel mot denna fruktansvärda sjukdom! ? Carina Nilsson Porsebäck

  Anonym

  Kan inte fatta att det gått fem år sedan du lämnade oss. Saknar dig så mitt älskade barnbarn

  Jeanette Bergström

  Lena Tillaeus

  Mathilda Odklev

  Axel Andersson

  Familjen Sundén

  Jag såg reprisen av Sofias änglar idag, blvev djupt berörd. Tack till dig och familjen för att ni orkade dela med er av din resa. Sov gott, lilla Elsa. / C. Laine

  Familjen Lindwall/Brunemark

  Jessika

  Therese tärnström

  Anonym

  Rikard Gunzenheimer

  Malin fredriksson

  ??

  Jan Ytterström Eva Wingård Ulla Edling Rune Jansson Ingrid Lindqvist Ingrid Derksen Torbjörn Rundberg Ann Petrén Ulf Gustavsson Monica Andersson Anders Jonsson

  Johanna

  Till minne av gammel-Gittan

  Minnesgåva till Mormor, Emma med fam.

  Tänker på dig och dina nära lilla vän <3 / Tant Marie

  4 år av saknad

  Kaprifolvägen 29 Hässelby

  Johanna Järvlind

  Gabriel Ashman

  familjen Wennberg/Noppa

  Filip

  Joel, Nadja och Leo

  Mormor

  Cornelia Cryner

  ReFlow Design

  Ida Helmersson

  Alltid i våra tankar Farmor o Farfar

  Saknar dig varje sekund, mamma <3

  Ida, Rickard och Moa

  Daniela Prata

  Gösta Vik

  Peter Nicks

  Lisa, Patrik, Vilgot och Uva!

  Susanne Wiik

  Hanna Eriksson

  Linda, mamma till en flicka på 4 år som heter Elsa ?

  Pernilla och André Enkler

  Suzanne Öhlen m.fam.

  Fam Vikhammar

  Lilla hjärtat <3

  Treasury Wine Estates Volunteer Day

  Idag skulle du fyllt 7 år. Hur kunde det bli så här... Moster Ida

  Idag skulle du ha fyllt sju år/ mormor

  Hoppas du fått den finaste och smarrigaste tårtan idag??All värme till din familj. Tänker på dig!?? / Tant Marie, Jonas, Harry ochSelma

  God Jul Elsa, Morfar & Carina

  En liten julhälsning till Tyra från Maja

  Gunnie o Kristian

  Malin Wredström

  Mormor

  Stina, Joel, Katarina och Teodor

  En ängel flög förbi...

  Dan och Elin

  farmor o farfar

  Elsa, jag minns tårtkalaset!

  Gina o Anders

  Tanja

  Johannes Jankert

  Kära lilla gullrumpa, du finns i mina tankar hela tiden/Tant susann

  Älva & Alexandra

  Mika & Pia Kivimäki

  Lina Karlsson David Wolgers

  Fam Viljeståhl

  Anna och Axel

  Caroline

  Christel Lundkvist

  Moas dop. Petra & Johan

  Fuck cancer! Moster A

  Daniel

  Karin Lamborn

  Ulle Ivarsson

  "December never felt so wrong..."

  Mamma

  jimmy östman

  Stor kram till dig/Susann

  Kramar från Freja-Li

  camilla Larsen

  Erika Lundin

  Anna och Gina

  Fam Bingman/Apro

  Emily & Elsa

  Magdalena & Patrik Nyström

  Andreas

  Emma - för att du delade din blomma med mig idag.

  Fredagsmys från Freja-Li

  Veronica Sandqvist

  pia karlsson

  Moster Hanna

  Ann Jelder

  Lou

  Nathalie Löfvenmark

  Med kärlek från Freja-Li

  God jul älskade Elsa, du fattas oss <3 Mamma & Tyra

  Matti

  Johanna Nilsson

  Olivia Renmark

  Birgitta Saarikoski

  6 månader... saknar dig älskade Elsa <3

  Kattis Cameron

  Diana Dismark

  Magnus Hallman

  Mia Lätti /Marcus Mattsson

  Maria Österberg

  Petra

  Familjen Jonshammar

  Jeanette Wirf m. fam

  Marie Nielsen

  Tomas Roth

  andy lindholm

  Så orättvist! // Familjen Visén Ekholm

  Eva Forsgren

  Emelie Ögren

  Malin Wredström

  Familjen Wissmar, Kolmården

  Johanna Svensson

  jennie luttu

  Tindra Åkerblom

  Jenny Höglander

  Desirée Kiskéri

  Fam Sjöberg

  Johan Jyllskär

  Grattis på din dag lilla gullrumpan/ Susann

  Maria

  Cecilia Selander

  Lena Pålsson m fam

  Malin

  Tänder ett extra vackert ljus för dig idag,lilla Elsa/ mormor

  Mormor Ingring

  Jessica Friberg

  Hamid & Merima KGA

  Elon Kurkkio

  Hanna Larsson

  Ainamo Heli

  Gun Bergevald

  Lisa Helli

  Nils Johansson

  Jonas Carlsson

  Nicolette Nadj

  Jan Josefsson

  Jenny Edholm

  Emelie Lathi

  Robert Käck

  Nils Joakim Avelin

  Andreas Gillström

  Stefan Persson

  Moas dop, Mats Leo Sjöblom

  Moas dop, från los Rieras

  Finaste lilla älskade ängel<3 All kärlek till er. / Tant Marie, Jonas å kompisarna.

  sara Lillieroos

  Peter Bagarnn Johansson

  Mormor

  Astrid & Bosse

  Julia, Stefan, Moa & Max

  Britte Simbila

  Emma Blunck

  Sara Ersson

  Familjen Arielsson

  Fam Lindqvist

  Theresa Söderlund m familj

  Kasper & Charlie

  Susann <3

  Anna i Borlänge

  Charlotte

  Samantha Thordarson

  Ida Helmersson

  lasse johansson

  Sarita Axelgrim

  Sandra Fredriksson

  Mamma

  Lotta, Anders, Jesper, Emma och Hanna

  Åsa Ericson

  Fam Rehn

  KPE.nu mark o trädgård

  Johanna, Sebastian, Rasmus och Theo Mörk

  Anneli Hedström

  Linda Claesson

  Hej lilla Elsa, här är ett bidrag från mig. Du har berört mig djupt inne i hjärtat och jag tackar dig för det. Massa kramar från Irma

  Saga Åkerblom

  Melody

  nina nisseby

  Gerd & Kjell

  Gunilla Wennergren

  yasmine

  Fimpen

  Emelie

  Susann

  Stor kram till familjen!

  Liv och Ellen

  Britt Moberg Nyköping

  Mormor

  Det är så orättvist att du inte är hos oss <3 Moster Ida

  Marie Glidberg

  Anna-Karin

  Sara Sjöström

  Malin Bjurman Johansson

  Jenny Wallin

  Yohanna, Mikal, Soya, Edgar & Luka.

  Noomi, Micke, Alvin, Smilla

  Ellinor Landström

  Zandra Westberg

  Till minne av den finaste ängeln<3! kram Gry

  Janina.. <3

  Maja

  Millebus M fam <3 (söderhamn)

  andy lindholm

  Elizabeth Genberg

  Jonas Ögren

  Kerstin, Magnus, Fredrik o Anita Erlandsson

  Linda, Mille, Marcus och Julia <3

  Susann

  Lina Nilsson

  Jag har upplevt dig, jag kan aldrig förlora dig / Moster Y

  Mikaela

  Anna Engman

  Moster Hanna & Micke

  AnneMieReinertz

  Jenny, Anders, Agnes och Harry

  Julia, Stefan, Moa och Max Mörk

  Emily Horne

  Jonas,Marie,Harry & Selma

  Fam Offnegårdh

  Karin Vahlberg Berörd av TV-programmet

  Moas dop. Petra & Johan

  Maria Engström

  Annika Jarenmark

  11 månader.... jag älskar dig Elsa kram Mamma <3

  Vilgot och Uva med föräldrar

  Anna & Gina

  1 år sen vi vinkade av dig. Extra kram till dig idag

  Pyret Widell

  PernillaNordell

  Fam Jensen Lydebring

  Patrik, Karin och Sixten

  Emma A, Hässleholm

  Hedda Wredström

  Agda

  Cerese Olsson

  Familjen Offnegårdh

  Fam Gentzell

  Magnus Thapper med familj

  John Lindgren

  Gammel-Gittan

  Fam Takman

  Nova Helmersson

  Fina Elsa! Mina tankar går till dig lilla ängel och din fina familj! Styrkekramar Sofie Jungefeldt med familj

  Min älskade Elsa <3 Moster Ida, moster Rickard & lillkusinen

  Lidberg

  Sara Aldén

  Marcus Folgert

  Katarina o Sighsten

  Kära lilla tjejen Elsa, kram från Diana och Chloé med föräldrar

  God Jul Elsa / Morfar o Carina

  Ivana Stankovic

  Familjen Ekvall Svedenblad

  Grattis Jenny önskar Ida, Rickard & Moa

  Maggie

  Lena med familj

  Älskar och saknar dig oändligt, kram Mamma

  Jennie, Magnus, (Eric), Ronja, Iron & Carlie.

  BST AB

  Familjen Hamlin

  Ivana med familj

  Fam Sjöberg <3

  Familjen Öjhammar

  Paula Akerman

  Malin med familj

  Anette, Anders, Linnea & Maja

  Lasse Larm

  Annica Starlind

  Maria Jarenheim

  Emma

  Saknar dig dig så mycket Elsa... / Moster Ida

  Carita Westman

  Lasse Larm

  det gör ont i hela mig! kram familjen!!! från Karolina, Mathilda och Elias.

  Ebbe

  Johanna Läckgren

  Ingela Asp

  Anette & Jimmy, Norrköping

  Vår lilla lilla gullrumpa/ Susann

  Agneta Örbring, Vilgots o Uvas mormor

  Mamma Emma

  Amelie & Charlie

  Vi tänker på er och fina ängeln Elsa. Malin med familj

  Elsa - Hoppas det finns gräddtårta där du är/ Simon & Charlie

  Fredrik Åkerblom

  Sanna

  Moster Manda

  Gunilla W

  "Moster" Rickard

  Malin (f.Strömsten) Wredström

  Stina

  Cecilia Oderstad m familj

  Sara Burman

  Fredrik Espmark

  Anna och Gina

  Familjen Offnegårdh

  Fan. Kamppinen/norberg

  Susanna Sterki m familj

  Glad Påsk kära liten <3

  Moa & Johan

  Tänker på er! /familjen Offnegårdh

  En mamma

  Annelie Lejman

  Tänker på dig och din familj. Saknar dig så mycket <3 / Tant Marie, Jonas, Harry å Selma

  Hans Svensson (tack till Jennie O för länken till Elsas sida)

  Ulf Gustafsson med familj

  Gugge

  Silas

  Jenny Backe

  Jenny Viklund

  Johanna Najjar

  Ida

  Annika Pettersson

  Maria Halldin, Kristianstad

  Cecilia & Freja-Li

  Mikaela Myske

  Marcus A

  Sofia Utterberg

  Magnus, Jennie, Ronja, Iron, Carlie & lilla Eric (som möter Elsa i himlen) Offnegårdh

  I carry your heart, I carry it in my heart. Sov gott min älskade Elsa. / Moster Ida, Rickard & Moa

  Freja-Li,Cecilia,Daniel

  PIa, Lasse, Nellie och Maya

  Hannah Kleiner

  Felicia, William, Jörgen, micaela

  Blev så berörd av programmet! Varför??? Sänder massa tankar till er och till lilla Elsa i himlen <3 //Helen

  Jennie Umark Sandgren

  Anna, André & Linus

  Åsa

  Fam Sjöberg

  Vicktoria Bagi

  Helena Sandberg

  Kennert Ottosson

  Angelique Tapper

  Saknar dig varje sekund, mamma

  Elina

  Linda thurfors

  Fredagar tänker jag extra mycket på dig, lilla ängel ?

  Linnea o Maja med familj

  Karin Holmsten

  Jenny Eyre

  Veronica Sandqvist

  Sarah

  Familjen Larsson/Sjölin <3

  Tänker på dig allra käraste liten/susann

  Till Er Tiger! Mia, Pierre, Fanny, Felix och Leif.

  Liv Olsen

  Jessica A

  Elliot och Emmy Brännhult

  Emily Horne

  Veronica Waller

  David Ajnefelt

  Till Elsas minne med värme från familjen Ndjetehe Bjurel

  Alvas sommarpresent till personalen på förskolan Sjöhästen.

  Åberg

  Susannn

  Fam Lundgren-Öberg

  Eva Maria Torstensson

  Linnea Brüchner

  Jessica,Inge,Engla & Karl

  Niklas Jonsson

  Saga, Tindra & Emmie

  Ulf G

  Thomas & Anette Öjhammar

  Grattis Jenny önskar Ida, Rickard & Moa

  Margareta Kjerrulf

  Mormor & Ooff

  Jenny Jeppsson

  Ingela Johansson

  Rebecca&Mimis

  Ingrid Sjölin

  Sabina, Joakim och Kira

  Moster Ida & Rickard

  Tänker ofta på dig <3 Anette, Anders o Maja

  Britt Moberg Nyköping

  <3 Jennifer Bajer

  Hanna

  Dexter & Lucas

  Lilla vackra Elsa! Tankar Lena Ahnelöv

  Fam Blomberg i Solna

  Hanna och Jonas Nilsson

  Hur kan det ha gått 6 månader redan, jag saknar att hålla om dig mitt hjärta....Mamma <3

  Erika Niklasson, Svedala

  Linnéa Haglund

  Marie Eriksson

  Björn Magnor

  Andreas Nilsson

  Andreas Engbom

  Anita Svensson

  Frida Widin

  Patricia Sjölund

  Hans Nilsson

  Sofia Bergman

  Jessica Birgersson

  Jessica Nilsson

  Andreas Zukiewicz

  Grattis Henk, kram fam. Blunck

  Kristin Eriksson

  Camilla Jacobsson

  Susanne Kontio

  Caroline

  Heléne Öst

  Höj insamlingens mål till 1,2 eller fler miljoner!

  Ina

  Vi tänker och pratar ofta om dig Elsa! Kram fam Wallén-Behring

  Rebecka

  Diana Dismark

  Josefin Bernljung

  Sofi & Niclas

  Med all kärlek!!! Fam Sjöberg

  Carmen Grueter

  Moster Jennys födelsedagspresent från Ida, Rickard och Moa

  In memory of Tiff

  Matilda

  Gudrun Erlandsson

  Mia Kullman

  Ella Holmlund

  Micke Lindroth

  Carina Högberg

  Eva Nyström

  Felicia Jensen

  Ullis Briselius

  Sarita Axelgrim

  Inger Kjellström

  Matilda Holgersson

  Hanna Hermansson

  Lisbeth Lindqvist

  Elisabeth Ollas Mattsson

  Ewelina Ågerfalk

  Till lilla Elsa från våra barn Ella Lejbowicz och Felix Wigren

  Anneli Östberg

  Jenny Jonsson

  Niklas Persson

  Sofie o Joel

  Tommy Söder

  Tommy Hagström

  Martin Vestling

  Johannes Jankert

  Patrice Hågård

  Eva Reihammar.Elsa lilla kämpe, Du har berört en mormors hjärta som har ett barnbarn som också är en kämpe.

  Konrad Sööder

  Ola, Marie & Felix

  Pia Olsson

  Elin Apell

  Christina Jaensson

  Per Lagerlund

  Lars Håkan Johansson

  Håkan Lindgren

  Jonas Fast

  Malin Klintström

  Anki Frånberg

  Håkan Svensson

  Anna Gummås

  Mari Holmberg

  Fam Blomberg i Solna

  Linda Byhmer

  Jessica Ortiz Bergström

  Kanal 5

  Jander

  Lennart Fridlund

  Sara Burman

  Theres Lindgren

  Lollo, Joppe, Jonathan & Olle

  Dennis Fredin

  Ingrid och Sten Olsson

  Ulla och Roger Lindh

  Marie, Jonas, Harry & Selma

  Veronica Wagner

  Lina Ekelin

  Molin/nilsson i norrland

  Familjen Lundgren/Öberg

  Annelie Fahlman

  Viktoria Kulborg

  Mormor och Off

  Faster Anna

  Grattis Jenny från Cajsa, Fredrik, Olivia och Nora

  Gammelgittan

  Cajsa - all kärlek till er. Puss

  grattis Anna på födelsedagen Erich o Anita

  Anneli o Jonny Östberg

  Fam Ruyter

  Amina, Max, Leo Jenbel

  Filippa & Teo

  Stina, Joel och Katarina

  Anita o Erich

  Katarina o Joachim

  Moster manda <3

  Britta o Bouba

  Bosse

  Gammelmorbror Lennart

  farmor anita

  Mormoringring

  Med kärlek. Cajsa <3

  Faster Anna

  Marie Hammar

  Britta o Bouba

  Barbro Gustafsson

  Mormor

  Anna och Gustav

  K2, Anna

  K2, Anna

  TWE Half Marathon

  Mormor Ingring

  anita o erich

  Lilla fina Wilhelmina

  Angeli UF

  Ella och Maria

  Sandra Green

  Karin Gustavsson

  Morfar Ooff

  Lasse Ytterström

  Lennart G

  Robin Grass

  Morbror Jonas

  Arvid, Lotta o Malte

  Mormor

  Moster Ida

  Ingrid&Edith

  Tänker på dig ofta fina lilla skatt <3 / Tant Marie, Jonas, Harry & Selma

  Opa Erich o farmor Anita

  Ann-Sofie Persson

  Martina Jonsson

  Anna Gruneau

  Lena Palmius

  Gunilla o Uwe Jaeger

  Helena Åkesson

  Nacka Bil

  Moster Jenny

  Silvio & Lotta

  Magdalena Hagelind

  Mona Andrén

  Katarina & Joachim

  Erich och Anita

  Leah med familj

  Maggie Hård af Segerstad

  Oskar Lindell

  Karin Strand

  Anna Andrée Jeppe

  Johanna, Pontus, Elias och Simon

  Familjen Norberg Kamppinen

  Angeli UF

  Älskade barnbarn, jag saknar dig så! Mormor Ingring

  Angeli UF

  Gunilla Isberg

  God Jul önskar Cissi, Micke, Emilia och Alicia

  Saknar dig så älskade ängel!

  Henrik

  Ljusen brinner för dig ikväll

  Katarina

  Från Olivia och Karin.

  Anna, Gustav, Ella & Maria, vi saknar dig fina Elsa!

  Erich o Anita

  Mormor Ingring o morfrar Off

  Faster Anna

  10 månader av sorg och saknad. Mormor Ingring och morfar Ooff

  Malin H

  Cajsa <3

  Manfred Mauritz Fredrik Anita

  Gudrun Erlandsson

  Glad sommar! Alva Klara Lina Sääf

  farmor Anita

  Ella, Maria, Anna och Gustav, vi saknar dig fina Elsa!

  Med kärlek från Cajsa

  Familjen da Silva Martinson

  Jessica, Selma o Astrid

  <3

  Britta o Bouba

  Jan och Lars Ytterström

  Ida Johansson, Kimstad

  Britta o Bouba

  Jennys bröllop från Olivia och Karin

  Johan Lindberg

  Pjerko med barnen

  Henrik Hjelmgren

  malin meja och Linn malmström <3

  Kusinerna Ella och Maria

  Erika Lundquist

  Jennifer Jansson

  Ludvig & Emilie

  Veronica Lindberg

  Fam. Vinemyr

  Pegman, Freja,Julia,Malin

  För Elsa. En liten ängel. /Pernilla

  Caroline

  Tomas och Carina Wernh

  Melker & Ebba

  Fam Andersson/Eldnor

  Susanne Karlsson 62 V

  Camilla Krona Edvardsson

  August och Astrid med föräldrar

  Rebecca Ernkvist

  Andre,Nadia & Oliver

  Elsa, min älskade ängel/Mormor Ingring

  Änglamamman Nicci

  Familjen Forss

  Pia Rosén

  Birgitta

  Stina, Joel och Katarina

  Karin Hallberg

  Anna Stolpe

  Andreas, Åsa och Elsa

  Fam. Falk

  Magnus och Tina Andersson

  Tommy Olofsson

  Pernilla o Staffan Tegelmo

  Annica Källgården

  Elisabeth Ottoson

  Maritha Pettersson

  Moa och Tea i Bankeryd

  Skärlinge vän// Sofia lindqvist

  Shahbaz Hemmati, Beklagar sorgen !

  Petra

  Malin Salomonsson

  Anna och Maria Berglöv

  Jenny

  Sabina och Magnus Lerne

  Familjen Norén

  Bosse & Christina Gustafsson

  Josefin Leo

  Mats Axelsson

  Susanne Bengtsson

  Harriet Öhman

  Greger Rönnqvist med familj

  120311, Elsa i mina tankar,farmor

  Karin och Olvia

  Mormor och Ooff

  Å Elsa vad jag längtar efter dig! Mormor

  Tänker på Elsa varje dag/Farmor

  Nordisk Film TV

  Karin och Jainaba

  På födelsedagen från Karin och Olivia

  Grattis Lasse ! önskar fam. Bröms

  Yvonne Weinheimer

  Simon Lingmerth med familj

  Faster Anna

  Familjerna Boberg

  Lena Fredriksson

  Grattis Matilda från Karin och Olivia

  Vi tänker på er, Katarina o Joachim

  Henrik med familj

  Familjen Lindqvist-Gustavsson-Tudor

  Till minne av Elsa. Britta o Bouba

  Lina Sääf

  Mattias Bröms

  Till minne av världens finaste Elsa! Anna Maria , Tomas och Elias

  Henrik Westlund med familj

  Agneta Örbring /Vilgots o Uvas mormor

  Till minne av Elsa Kram från Simon & Charlie

  Till minne av Elsa - Stina, Joel och Katarina

  Fam Wendin, Marie, Janne, Hanna, Lucas och Leo

  Alltid i våra hjärtan Farmor o Farfar

  Du fattas oss älskade Elsa, Mamma och Pappa

  Johnnie krigström AB

  Mira, Jenny & David

  Britta o Bouba

  Sigyn Schaub

  Björn Diedrichs

  Pär, Joanna, Linus och Maja <3

  Gittan o Perra Jedholm

  Familjen Schaub

  Familjen Drape-Gustafsson

  Birgitta Widell

  Vi tänker på er/Per och Lena

  Karin Gustavsson

  Katarina och Joachim

  Anna, Gustav, Ella och Maria

  Ann-Louise Berg m familj

  Sam Jonsson

  Familjen Graflind

  Malin Backlund

  Harry, Selma, Marie o Jonas

  Fam Pihl Norrby

  Auto & Yacht Finish

  Henrik

  Mormor och Ooff

  Martina Joachim Hannes Noel och Alvin

  Britta o Bouba

  Per och Lena

  Katarina

  Britta o Bouba

  Grattis Ingrid

  Stina, Joel och Katarina

  farmor o farfar

  Matias Lisa Albin & Elin

  Moas dop/ mormor och Off

  Moas dop, Josephine och Lasse

  Moas dop: Lennart och Mona

  Marcus & Madelaine

  Moas dop: David & Evelina

  Moas Dop, Emma, Walter, Elsa och Tyra

  Johan, Mia, Sebasian och Wilda

  Emma och Walter

  Vi hejar på dig Elsa! Kram Cissi, Micke, Emilia och Alicia

  Stina, Joel och Katarina

  Karin Gustavsson

  Cajsa

  Cajsa Correa

  Henrik

  Grattis Henk!

  Peter Weber

  Karin Gustavsson

  Farmor Anita o Farfar Erich

  Tobias Lindqvist

Se alla som bidragit till insamlingen