Insamlat hittills: 498 705 kr

100%

Mål: 500 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 kr
640 personer stödjer denna insamling

Kusinernas Kamp

När Emanuel var 2,5 år upptäcktes hans hjärntumör, det var i mars 2010, efter två månaders lång väntan på magnetröntgen. Läget blev snabbt kritiskt då tumören var 6x5x4 cm stor och den krävde operation snarast eftersom den växt sig alldeles för stor.
Jag kommer ihåg samtalet från min bror som om det var igår...usch vad hemskt, hade lille Emanuel en hjärntumör... cancer.
Efter tre operationer, många cytostatikabehandlingar (cellgifter) och 1 1/2 år senare skulle nu en magnetröntgen göras för att se om allt var borta. Röntgen gjordes och nu var det bara att invänta svaret... Det var en jobbig väntan... Den tredje och sista operationen hade gjorts för att tumören hade växt och nu ville vi inte ha något mer bakslag. Dagen innan läkaren ringde fick Emanuels lilla kusin Alva åka till sjukhuset efter flera dagars feber och kräkningar. Emanuel fick det efterlängtade beskedet att tumören var borta, det var en enormt stor lättnad!!

MEN, tyvärr kommer det ett men... nu var det min tur att ringa till min bror, Alva hade fått diagnosen Leukemi...

Jag blev såå arg, hur kan det vara möjligt? Två små barn, som är kusiner drabbas av cancer inom 1 1/2 år, det kan ju inte bara vara sant. Världen stannade återigen upp och den enorma sorg och rädsla man känner som förälder går inte att beskriva.

Alva blev sjuk i ALL (Akut Lymfatisk Leukemi) i juni 2011, en vecka efter sin 1-års dag. Hon har nu genomgått ett halvår med tuff cytostatikabehandling (högrisk) och i stort sett har vi bott på sjukhuset hela tiden. För efter varje behandling kommer det en infektion och sen är det dags för nästa behandlingsperiod... I två år framåt fortsätter nu behandlingen i lite lugnare takt för Alva. För Emanuels del är det röntgen var tredje månad.

Det är jättehårt att som förälder se sitt barn ha ont och må dåligt, man kan inget göra mer än att bara finnas nära och ge trygghet. Att även försöka få Alvas storasyster, Felicia 5 år att förstå att hon är precis lika viktig och älskad som sin sjuka syster är inte alls lätt. Mitt i allt det här, är det en såå härlig känsla att se våra barn skrattande leka, med buset glittrande i ögonen även om de kämpar mot en så hemsk sjukdom...

Forskningen är viktig och det är tack vare den som våra barn har kunnat få bra behandling. Hjälp oss att samla in pengar till Barncancerfonden så att forskningen kan fortsätta gå framåt!!

Lina, Mikael, Felicia och Alva
Jonas, Veronica och Emanuel

2012-06-11
För några veckor sedan gjorde Emanuel en planerad magnetröntgen och idag kom ett mycket skönt besked, läget är oförändrat. Ingen tumör!!! :)
Alvas behandling rullar på var sjätte vecka och under våren har hon klarat sig från större infektioner.

Det har gått fyra månader sedan vi startade insamlingen och vi är så tacksamma för alla bidrag ni lämnat, stora som små! Allt för att utvecklingen inom barncancerforskningen ska gå framåt och rädda liv. Det värmer i hjärtat och ger oss värdefull kraft i vår fortsatta kamp.
TACK alla!!
Vi är nu nära vårt mål på 50 000:- och höjer därför ribban och satsar vidare
mot 100 000:-

2012-07-06
Målet på 100 000:- nåddes snabbt, tack vare engagemanget från deltagarna och arrangörerna av Femdagarsgolfen i Värmland. Vi vill rikta ett STORT tack till er alla!!
Nu siktar vi mot 150 000:-

2012-07-26
Anordnades en Barncancerdag under Filibjurveckan i Filipstad. Många lokala artister ställde upp och underhöll på torget tillsammans med orkestern Wainioz. För barnen fanns ponnyridning och fiskdamm och alla som ville kunde gå tipspromenad eller fika. Emanuel och Alvas storasyster Felicia gick runt med varsin bössa för att samla in pengar. Alva var för dagen jättepigg och det var underbart kul att se henne springa runt och spexa!! (Även om vi måste springa efter med matpumpen i högsta hugg).

Vi lyckades nå vårt mål med några tusenlappar och det är fantastiskt kul att återigen få höja målet. Nu kör vi mot 200 000:-
TACK till alla som gjorde den här dagen möjlig, allt från arrangörer och artister till er som slöt upp på torget och bidrog till fantastisk dag!!

Under hösten ordnade Tina Nevalainen en jogg i Fiilipstad där anmälningsavgiften gick till Kusinernas Kamp. Ett stort tack till Tina och till alla som var där!

2013-02-10
Nu har det gått ett år sedan vi startade insamlingen och vi har kommit upp i helt otroliga 182 000 kronor!! Tack till er alla som bidragit, det värmer så oerhört mycket!!

När man lever i barncancerbubblan som vi gör vet man att livet kan förändras väldigt, väldigt snabbt och man lär sig att söka efter små signaler, signaler på att något är annorlunda mot hur det var förra veckan, igår eller bara för några timmar sedan..
Emanuel gjorde en röntgen i början på december och har efter det gjort en till i januari. Beskedet som kom i december var att det fanns nåt, nåt som inte funnits där förut, ynka 4 mm, men det är 4 mm för mycket... Efter en månads väntan och vånda kom beskedet att det var oförändrat. Ett besked som var en lättnad men ändå så frustrerande - tumören finns men är för liten för att åtgärda...
Om tre månader är det dax för röntgen igen.

Sedan oktober har det hela tiden funnits något litet orosmoment för Alvas del; cvk:n ramlade ut, operation för en ny infart, problem med tablettdosering, för höga blodvärden, för låga blodvärden, gulsot, för höga levervärden, förstoppning och när det nu var dags för behandling kom förkylningen som ger henne slemhosta och som i sin tur betyder kräks och mindre och långsammare matdoser och det betyder framflyttad behandling...

Fortsätt hjälpa till och bidra till forskningen!!

2013-11-27
Tänkte ta upp tråden där vi slutade senast.
Hostan som Alva hade blev inte bättre, snarare sämre, behandlingen flyttades fram och en vecka senare kördes behandlingen även om hon fortfarande var lite hostig. Ca två veckor senare blev vi inlagda, Alva hade fått feber och mådde inte alls bra. Det skulle visa sig, efter många blodprov, undersökningar och röntgen att Alva drabbats av flera luftvägsinfektioner; mycoplasma, RS, Corona-virus (sars) och Aspergillus (svamp i blodet). Vi blev kvar på sjukhuset i nästan en månad och efter det var vi tillbaka varje dag för medicin.
I mitten på april 2012 startade en fem veckors intensiv behandlingsperiod och det dröjde inte många dagar innan håret började ramla av... En liten tjej som snart ska fylla tre år kan man tänka sig inte skulle bry sig så värst om håret, men de mörka blickarna vi fick efter att vi snaggat henne visade att det inte riktigt var okej...
I juni var det dags för en datortomografi för Alva för att kontrollera hur utbredd svampen var i hennes lungor. Resultatet blev att det fanns vissa fragment kvar och att medicineringen skulle fortsätta till en månad efter avslutade leukemibehandling.
I mitten på juni gjorde även Emanuel en röntgen och läget var fortsatt oförändrat.
Hösten flöt på och för Alvas del började vi så smått tillåta oss själva att räkna ner.. för framåt jul beräknades hennes behandling vara färdig.

2014-12-29
Alldeles för lång tid har gått sedan vi skrev om hur vi har det, mycket har i alla fall hänt..

Alva fick sin sista cytostatika i mitten på december 2013, två och ett halvt år hade gått sedan hon blev sjuk. Nu har det gått ett år utan cellgifter, vi är på kontroll en gång i månaden och än så länge ser allt bra ut. Håret växer som på vem som helst, hon äter i stort sett allt och hon njuter av att få vara på dagis som andra barn i hennes ålder. :)

I samma veva som Alva fick sin sista cytostatika gjorde Emanuel en ny röntgen och dagarna innan jul kom beskedet, de såg en förändring... Mer skulle vi få veta efter jul- och nyårshelgerna...
Tyvärr var förändringen negativ, det som för ett år sedan fanns men som var för litet att åtgärda hade nu blivit stort nog för att göra något åt. I maj bar det av till Stockholm för en sk gamma-kniv, en typ av strålning som ges vid ett tillfälle och som förhoppningsvis dödar eller tar bort tumören.
Emanuel med familj hann knappt hem förrän de ringde från sjukhuset med beskedet att den magnetröntgen som hade gjorts innan behandlingen i Stockholm visade på ytterligare förändringar...
Under alla dessa år har vi tänkt och känt, "Nu räcker det", hur många gånger som helst, men nu fick det bara vara nog...
NU RÄCKER DET!!!

En ny tumör hade visat sig och den skulle inte gå att operera. Till att börja med skulle Emanuel få ta cytostatika-tabletter, de visade sig gå väldigt hårt åt huden och han kunde knappt vara ute under sommaren. De fick avbryta den medicineringen pga alla biverkningar. Nu fanns det bara ett alternativ kvar, strålning.
När man är sju år är det stort att få börja skolan på riktigt, att få gå i ettan. För Emanuels del blev det bara några dagar i skolan innan det bar av till Göteborg för sex veckors strålning.

Resultatet av strålningen ser man först tre månader efter avslutad strålning och den magnetröntgen är planerad till början av januari.

Tack till er alla som bidrar till forskningen för att utrota barncancer!!

2015-01-09
I tisdags arrangerade vi Kusinernas Kamp-Rännet i Skattkärr, där vi samlade in pengar till Barncancerfonden via Kusinernas Kamp. Det kom hela 480 personer och tillsammans samlade vi in hela 53 000:-, alldeles fantastiskt roligt. Det betyder att vi nått vårt mål på 300 000:-, så nu höjer vi ribban ytterligare ett snäpp och satsar mot 400 000:-

Tack alla underbara för att ni gjorde den här dagen möjlig och för er givmildhet. Det betyder oerhört mycket både för att forskningen ska gå framåt men också för oss personligen. Ni ger oss kraft!!

2015-08-02
Det har återigen gått några månader sedan senaste uppdateringen, så vi tar upp tråden där vi sist slutade. Emanuel gjorde en röntgen i januari 2015, som skulle visa om strålningen hade gett någon effekt... Efter någon veckas väntan på besked fick de veta att man inte kunde se något resultat på grund av att hjärnan fortfarande var svullen efter strålningen.
Under våren har Emanuel genomgått olika typer av röntgen och i början på sommaren fick vi veta att det fortfarande finns en förändring som nu läkarna har under uppsikt med jämns mellanrum.
Alva är på kontroll på sjukhuset var sjätte vecka.
Både Emanuel och Alva kämpar på med sina rehabiliteringar.

Vi har fått lärt oss att leva med cancer, även om barnen inte är under pågående behandling så lever vi med cancer ändå. Det är hela tiden en väntan, väntan på en ny röntgen för Emanuels del och väntan på vilket besked man får av den. Väntan på vad provtagningen visar för Alvas del och självklart finns det oro. Alla besked som väntas efter olika kontroller ger en oro, en oro som gnager i oss alla.

Återigen ett stort tack till er alla som bidrar till vår insamling i kampen om att utrota barncancer!!

2015-12-25
Nu är målet på 400 000:- nästan uppnått, 396 495:- har hittills samlats in. Det är helt fantastiskt att vi tillsammans med er har nått hit. Vi önskar ändå nå ännu högre med vår insamling till barncancerfonden och att vi fortsatt kan bidra till att forskningen runt barncancer kan fortsätta. Därför höjer vi målet ytterligare och siktar mot 500 000:-

Senaste bidragen till insamlingen

 • Britt-Louise Elisabeth Karlsson

  Uno och Inger

  Till Minne av Margit Nilsson

  Sven-Åke o Maja-Lisa, Karin o Gerth

  Monica Håkansson

  Filipstad-Storfors FUB

  Uno och Inger

  Till Minne Ingvar Nilsson

  Monica Håkansson

  Britt-Louise Elisabeth Karlsson

  Hennickehammars Herrgård med personal

  Filipstads Lottakår

  Till minnet av Lena Frohm

  Elisabeth Wennerlöf och Helen Eriksson

  Therése Rimbjer

  Monica Håkansson

  Anette Nyborg

  Sune Johansson

  Gunder Friberg

  Monica Håkansson, Filipstad

  Lars Ranström

  Torbjörn Parling

  Björn Backman

  Conny Jonsson

  Kristina Larsson

  Gurli Höök

  Lars Samuelsson

  Per Granefelt

  BERNTIS ARVIDSSON

  ESH Anders Larsson/Ingegärd Eriksson

  Erling Elefant

  Ingvald Greek

  Ann-Charlott Skalare

  Kennet Andersson

  Eva Birgitta Carlman

  Kerstin Hellqvist

  Esh Anders Larsson Filipstad från Johnny Neta och Rebecka

  Rita Karlsson

  Rolf Brockmeyer

  Agneta Svensson

  Solveig och Sven-Åke Gustavsson

  Ove Andersson

  Monica Håkansson

  Rånald Engelbrekt

  Elisabeth Nygren, Sölve Larsson, Agne Larsson

  Filipstads Församling

  Ing-Marie Eriksson

  Monica Håkansson

  Anders Larsson

  Till minnet av Dan Pettersson Hennicke Hammars Herrgård AB

  Elisabeth Gustavsson

  Clearon AB

  Kusinernas Kamp-Rännet Skattkärr 6/1 2017

  Maria Johansson

  Elin & Tindra

  Monica Håkansson

  Ingegärd Jonsson Filipstad

  Julmarknad i Filipstad 11/12-16

  Monica Håkansson

  Tipspromenad i Skattkärr den 2 oktober 2016

  Stig Persson

  Till minne av Lars Asplund från Leif Oskarsson

  Anna Hermansson

  Ann-Sofie och Henrik Jansson

  Elisabeth Ferrmark Johannesson

  Till minnet av Lars Asplund från Ulla-Britt Karlsson

  Kusinernas kamp-Rännet, 28 augusti 2016 i Filipstad

  Lena och Rolf Ericsson

  Monica Håkansson

  Fam Degerstedt

  Familjen Wigh Skoog

  Tina Angberg

  Ulrika Svartling m fam

  Leosarmband

  Morgan Fredberg & Göran Roos

  Britt-Marie 75 år . Rebecca med familj.

  ICA Kvantum Filipstad

  Tommy Jansson och Carina Edward Jansson

  Pappahelg i Varberg 2016

  Till minne av Emil Skoglöf från Hans Sandahl

  Till minnet av Viola Magnil från Anette, Kerstin och Monica

  Från Karlstad

  Gåva genom Bergslagens begravningsbyrå

  Joacim Järkeborn

  Carina o Mikael Johansson

  Marie niklazzon

  P-M

  Noelle ochOliver

  Gåva genom Bergslagens begravningsbyrå.

  Kond. förmedlad genom Bergslagens Begravningsbyrå.

  Tipspromenad den 11/10 -15

  Gåva förmedlad genom Bergslagens Begravningsbyrå

  Liselotte Jansson

  Marita Bengtsson

  Lilly Johansson

  Morgan Fredberg

  Rita Karlsson

  AnnaCarin Windh

  Fam Engholm

  Rännet i Filipstad 16/8 2015

  Håkan Lundberg

  Andersson Haraldsson

  Ove Svensson

  Carina o Micke Johansson

  Therése Fredriksson

  Tobbe Risve

  Joakim Rydelius

  Rönning Cup Granbo/Ulla Rönning Granbo

  Kondoleans förmedlad genom Bergslagens Begravningsbyrå

  axel m.fl

  Erika Asklöf Jernberg

  Karin Lans

  Josse Våfflan

  Fam Gawor

  Jennie Forsell

  Tofflor gjorda av E.Wennerlöf(550kr)

  Kusinernas Kamp-Rännet Skattkärr 2015

  Helena Ingemarsson m fam.

  Cecilia Björkegren med familj

  P-M Svärd

  Mats Lilja med familj

  Kondoleans förmedlad genom Bergslagens Begravningsbyrå.

  Gåva förmedlad genom Bergslagens begravningsbyrå

  Tobias Eriksson

  Tipspromenad i Skattkärr 5 oktober 2014

  Gåvor förmedlade genom Bergslagens Begravningsbyrå.

  Paulin Gustafsson

  Familjen Backman

  Gåva via Bergslagens Begravningsbyrå.

  genom Bergslagens begravningsbyrå

  Stig o Eva

  Gåva via Bergslagens Begravningsbyrå.

  Bengt och Mona Svedjeby

  Anki WO

  Inger och Magnus Lindström

  Mats Westerberg

  Maria Wilsborn

  Personalen på HennickehammarsHerrgård

  Fam Ekberg

  Bergslagens begravningsbyrå

  Hasse & Therese Ekengren

  Josefin Mohamed Elias Samina

  Zandra Juvél

  Mainy Sundberg

  Henrik Eriksson

  Elin, Larssa & Alicia

  Monika M

  Fam Mikael Boman

  Anders och Ulla Hallin

  Fam Norberg Persson

  Tony, Ylva, Linus och Måns Karlsson

  Fam. Cederlöf

  Maria Hagberg Jangsell

  Therese , Hans-Åke, Benjamin och Elias

  L-G Engström

  sophia

  Katarina Schmidt m familj

  Helen Nettergård med fam.

  Lill o Sture + Patrik och Mathias med familjer

  Emma

  Fam Jansson/Morén

  Fam Oskarsson / Östlund

  Sofia Gustafsson

  ICA Nära Insjön

  Monia

  Helena Lovsjö , Gustaf Ryhed

  Tänkte bara jämna till siffrorna lite : )

  Paulin Gustafsson

  Maria,Henrik, Tim och Liam

  Familjen skinnargård

  Monica Johansson

  Familjen U Lidström

  Stella & Wilma

  Mikael Nilsson

  Helena Svensson m familj

  Cissi Hedman

  Karolina Angel, Tibro

  Oliver

  Familjen Mulder

  Daniel Hettwer

  Ulf Hyvönen m. fam.

  Elin, Larssa och Alicia <3

  Genom Bergslagens begravningsbyrå

  Hans och Ylva Jonasson

  Ida med familj

  Zuzanne Stålbro

  Ingrid och Inge Sandin

  Karin och Bo Karlsson

  Marita & Fredrik

  Ann, jonas, edith o lilly

  Förmedlade gåvor gm Bergslagens begr.byrå

  Tipspromenad Skattkärr 30/9

  Maggan Johansson, FFIS

  www.alicemossan.blogg.se

  Madeleine Lundin

  Britt-Marie och Andreas Bertilsson Irtoft

  Annelie Gustafsson

  Julia Aitman

  Linn Löfvenhamn

  Emilia Persson

  Liselotte och Gunnevi Johannesson

  Gabril, Emmastina och Jan Hübbert

  Mathias Dahlberg

  Ann-Marie, Tord och Johan Kullberg

  Elisabeth Gustavsson

  Sarah Asplund

  Mikael Nyzell

  Veronica Modin

  Pia Asplund

  Julia Degerstedt

  Linnea Eriksson

  Gabriel Thörn

  Jenny Lundquist

  Petra Berglund

  Tarja Palin

  Alicia, Fanny, Liselotte och Mats

  Lennart Andersson

  Tina Johansson

  Pia Johansson

  Elsa Grundell

  Carina Elfsten

  Lenita Engström

  Jonas Jonsson, F-d Taikwondoklubb

  Johnny Lundin, F-d Taikwondoklubb

  Lars Rosö, F-d Taikwondoklubb

  Alwa och Melvin Jonsson

  Jonas Gruvberger

  Marie Lilja

  Lilian Nordh

  Caisa Nilsson

  Thilde Engholm

  Izabella Asplund

  Vendela Magnusson

  Anja Stolpe

  Alva Aitman

  Emma Eriksson

  Åsa Jansson

  Malin och Alma Djurholm

  Elisabeth Skepp

  Nicklas Partanen

  Rolf Johannesson

  Maggan Johansson FFIS

  ICA Kvantum Filipstad

  OLW

  Jessica Bjord Pettersson

  Kuliga Huset

  Personalen Filipstads Tidning

  Åsa Fröding, Monica Lindelöf, Susanne Jonsson, Wilma Larsson med hästar

  Carl Ingemarsson Stjernlöf

  Folkmusikgruppen Hets

  Benny Granberg

  Rolf Carlsson

  Rolf Mårth, Marina Tallberg och Erling Henriksson

  Karin Bergqvist

  Gunnel och Sven Björck

  Forsberg

  Christer Paulson

  Hans Stråt

  B och H Persson

  Margareta Viklund

  Inger

  Minnesblad via Bergslagens Begravningsbyrå

  Lillan och Lennart

  Skattkärr 14/4

  Sabina & Melvin

  Noelle

  Maja

  Barbro Huldén 80 år /Grattis önskar familjen Larsson

  Dockkläder stickade/skänkta av Elisabeth W, t Alva fr mormor

  Dockkläder, Rose-Marie Falk

  Dockkläder Therese

  Minnesgåva M Trapp fr Inger o Uno

  Viktor Wigh Skoog

  Farfar/Morfar Uno o farmor/mormor Inger

  Kjell o Lotte familjen

  Hennickehammars Herrgård

  Anna Thörnqvist med familj

  Emanuels mormor och morfar

  Eivor Sköld Bjarne Hedberg Kilafors

  Storasyster Felicia

  Ingela Roxström, Gunilla Sandstöm, Yvonne Edesgård

  Inger & Bengt Lagerberg

  Maria, Torbjörn o Josefin Magnusson

  Persmäss 7/8 Karlstad

  Kjortelgårdens Turistboende

  Marie, Mikael och Molly <3

  Olle o Marianne Larsson

  Pelle Lundberg 60 år

  Bosse och Lisbeth

  Agneta och Olof

  Benny Granberg, CD

  Inger o Ulf E.

  Kjell o Lotte familjen

  Fam Jeanette Carlsson

  Mikael Svanberg

  familjen Bergenfur, Ekshärad

  Helen och Mattias Lidbeck

  Madeleine Green

  Jonas o Maria söderberg

  Lars o Gun-Britt

  Gunilla, PYL, Moa, Samuel, Jennie, Robin

  Anna,Sixten och My

  Tomas Persson

  Familjen Hackman/Ågren

  Anna Södergren, fd Yxfeldt

  Lindh/Jansson

  Farfar/Morfar

  Siri

  Fredrik, Sofia, Hugo och Lowe

  Per Andersson m familj

  Rickard Hedlund m familj

  Anette Wigh och Erik Skoog

  Bosse och Ann-Christin Magnil

  Mormor/Farmor

  Farmor Birgit

  Fam. Järkeborn

  fam Ekberg

  Per och Camilla Eriksson

  Helen Lidbeck

  Mona Jan Eriksson

  JC - Res

  Morgan o Agneta Andersén

  Filipstadskök AB

 • Inger och Uno Rööhs

  Till minne av Bjarne Hedberg

  Lena Nordqvist

  Karl-Erik Persson, Thomas och Maria med familjer

  Filipstad-Storfors FUB

  Hennickehammars Herrgård

  Uno och Inger

  Till minne av Harry André

  Monica Håkansson

  Uno och Inger

  Till Minne av Bo Andersson

  2 x Gunilla, Maria, Anna, Magnus, Mathias

  Lingonriskransar

  Ing-Marie Eriksson

  Monica Håkansson

  Lisbeth Larsson

  Inger Nielsen

  Sven-Åke o Maja-Lisa Lundberg

  Christer Karlsson

  Gun,KarlErik, Thomas,Anna,Ella, Maria,Tobjörn,Josefin

  Grattis Per Lundberg på 65-årsdagen

  Malte Henriksson

  Kent Kullander

  Jerry Bjord

  Jan Hjalmarsson

  Anders Högberg

  Ulf Tranberg

  Lena Lundkvist

  Eva Davidsson

  Margareta Persson

  Anne-Marie Johansson

  Siri Lundkvist

  Monica Håkansson

  Sören Lundin

  Kjell Arvidsson

  Sonja Bark

  Britt Lindgren

  Gunilla Åhling

  Kerstin Åhling Lindberg

  Kajsa Jernberg

  Marianne Karlsson

  Jessika Zackrisson

  Diana Andersson

  Marita och Magnus Andersson

  Anita Lindman

  Sven Hedlund

  Roland Björkman

  Esh Anders Larsson, Filipstad. Från Margaretha, Catarina och Lillan

  Monica Håkansson

  Ingegärd Jonsson

  May-Britt Persson

  Anders Larsson

  Clearon AB

  Ann-Christin Ahlén Magnil

  Yvonne Rapp

  Carina o Mikael Johansson

  Lottis, Daniel, Abbe och Linnéa

  P-M Svärd

  Hennickehammars Herrgård

  Gunhild Johansson

  Elisabeth Juhlin

  Till minnet av Iris Persson från Ragnhild Ahlén

  Daniel Håkansson

  Britt Fredriksson

  Fan Engholm

  Torbjörn Svensson Sven-Ove Höilund

  Thomas Alsterfalk

  Sven-Arne och Vivan Nilsson

  Anders Södersten Dahlgren

  Till Carina Lundqvists minne från Gullan Kling Granfeldt

  Henrik Svensson

  Carina och Micke Johansson

  Anna Tjörnqvist

  Fam. Nyberg

  Familjen Milton

  Håkan Blomkvist

  Daniel Palm

  Kjell Dahlgren

  Till minnet av O.W Hägg från Britt Jernberg

  Till minne av Christer Karlsen från Mats Hed

  Till minne av Hans Holmén från Bengt Olof Ekberg

  Monica Håkansson

  Kusinernas Kamp-Rännet Skattkärr 6/1

  Elisabet Eriksson, Filipstad

  Ann-Christin o.H G Steen

  Tina Wallström m familj

  Ulrika Svartling m fam

  Fam. Brohede

  Hennickehammar med personal

  Julmarknad 13 dec. 2015

  Gåva genom Bergslagens begravningsbyrå.

  Maria Barber och Markus Kleven

  Familjen Bengtsson Elfstrand

  Joakim Johansson

  Gåva förmedlad genom Bergslagens Begravningsbyrå.

  Gertrud Forsberg

  Linnea Pettersen

  Gåvor förmedlade genom Bergslagens Begravningsbyrå

  Anna-Karin Mattsson o Håkan Blomkvist

  Gunnar och Greta Johansson

  Britt Jernberg

  Pippiglassbil

  Birgitta Juvél

  Ann Brattström

  Ulrika Svartling m fam

  Ann Sjöö

  Filipstadskök

  Ulf och Christina i Filipstad

  Ulrika Ribbing Johansson

  Liliane Arvidsson

  Leo och Viggo Flodquist

  Bergslagens Begravningsbyrå Vaxholm

  Helena Mellström

  Strand

  Jennie Forsell- Framtiden Karlstad

  Caroline Grützelius

  Marianne Broberg

  Carina o Micke Johansson

  Eden,Elice och Malin Linekrans fd Lidberg

  Per & Therese Davidsson

  Tina Wallström

  Rännet 2015, Carlings

  Dock-kläder, Helen och Gunilla

  Hennickehammars Herrgård

  Kondoleans förmedlad genom Bergslagens begravningsbyrå

  Mikael Törnqvist

  Inger Bodin

  Anders mattsson

  Gåva genom Bergslagens begravningsbyrå

  Dop vid Nordmarks kyrka 12/4. Filipstads församling

  Gåva via Bergslagens Begravningsbyrå.

  Britt och Stefan Persson

  ABF Filipstad, Rita Karlsson

  Klara, Lina, Alice, Hanna, Thea

  Kusinernas Kamp-Rännet 2014

  Liljedalarna

  Anette, Erik & Viktor Wigh Skoog

  Siri

  Familjen Wiik

  Hanna Isak Anki Sacke

  farmor/mormor Inger o farfar/morfar Uno

  Bergslagens begravningsbyrå

  Tipspromenad Skattkärr den 28/9

  Anders, Charlotte, Agnes o Astrid

  Lilian och Gunde Malmberg

  Cecilia Gåsvik

  Gunilla Svensson

  Gunsan

  peter wiktorsson

  Erika Larsson

  Anna-Lena Sarfve

  L-G Engström

  Anki Thorn

  Anna Kristina Kasemo

  Eva Martinsson

  Eva Martinsson

  Patrik Frödén

  Marie Wikström

  Fam Bergkvist-Milton

  Nellie Viklander

  Anna Jansson m familj

  Familjen Sjödin

  Helen Wigh

  Helen Eriksson

  Eva Eriksson

  Fam Tegern

  Emma, Tobias, Moa och Alma

  solveig

  Fam Mikael Wigh Terese Olsson

  Lina Holm

  Anna, Daniel, Hugo & Elin

  Ingela Heikkinen m fam

  Sonny Eriksson

  Hanna Peo Lukas och gabriel

  Mainy Sundberg

  Joacim Järkeborn

  Jenny Josefsson

  Johanna Dahlén Darle

  Viktoria Brattström

  Fam Wigestål

  Jessica Persson

  Lena, Mattias, Ebba och Alva Degerstedt

  Emma, Johan och Klara

  Jennie, Patric, Kevin, Leo och Emelie <3

  Jan-Erik Carlén

  Rönning cup Granbo gm/ Ulla Rönning Granbo

  Catharina Grahn

  Anita och Percy Fredriksson

  Fredrik Pettersson

  Anette Eriksson

  Gunilla Sandström

  Berit och Östen Högman

  Minnesgåvor gm Bergslagens begravningsbyrå

  Filipstads Bergslags Hembygdsförening

  Ann-Marie & Gert

  Linn Jansson

  Birgitta och Paul Sundström

  Wilma Larsson

  Bianca Jonsson

  Isabella Trust

  Jasmine Lindgren

  Almida Libäck

  Zandra Juvél

  Anita Lundqvist

  Christer Burst

  Frisyrtrollet, Caroline och Rebecca med kunder

  Inga Olausson

  Anna och Daniel Andersson

  Malin Lindenäs

  Camilla Ahlén-Eriksson

  Anders och Mathilda Wall

  Tina Nevalainen

  Evalena och Harry Edmark

  Annalena och Mio Ranström

  Anja och Eva Lindberg

  Maria Karlsson

  Fredrik Granath och Hanna Nevalainen

  Maria Vestberg och Marko Heikkinen

  Ann Lundqvist

  Karolin Skäre

  Eric Grindbo

  Lize Arvidsson

  Ida Janzon

  Ida

  Karin Bergqvist, F-d Taikwondoklubb

  Dee-Anna Stolpe, F-d Taikwondoklubb

  Lisa Johansson

  Ann-Sofie och Leo Thorén

  Johan Sundström

  Leena Norman

  Birgitta Adolfsson

  Patrik Alstad

  Celine och Alicia Stolpe

  Elin Wiippola

  Julia Eriksson

  Michelle Östlund

  Julia Endl

  Nora Jansson

  Anna och Lena Grindbo

  Lena och Rolf Ericsson

  Patrik Pettersson

  Per Gruvberger

  Annelie, Anders, Tim, David och Anton

  NöjesByrån Karlskoga

  Margit Meissner

  Coop Filipstad

  Filipstads Djurcenter

  Svensk Handel

  Filipstadsföretag i Samverkan (FFIS)

  Evelina Magnil, Maja Fallgren, Emelie Jonsson, Jessica Holmgren

  Elin Höjd

  Linnea Fagrell

  Gert och Stefan

  Arne Stjernlöf

  Anna Lorin, Anders Höjd och Magnus Thornberg

  Wainioz Orkester

  Lottakåren, Filipstad

  Björn Edling

  Orienterare

  Pelle Lundberg 60 år, Grattis! / Sonja Bark

  Ville Magnil

  Uno Larsson

  Femdagars Golf

  Scandic Klarälven

  Thyra och Carl-Gösta

  B Schagerholm med familj

  Storasyster Felicia

  Karin & Sven Hjalmarsson

  Kjell Rolandsson

  Dockkläder stickade/skänkta av Elisabeth W, t Alva fr mormor

  Dockkläder stickade/skänkta av Elisabeth W, t Emanuel fr farmor

  Dockkläder, Gunilla Frykensjö

  Stefan Persson & Ingrid Carell m. fam

  Dock-kläder, Monica Håkansson

  Inger och Per Carlsson

  Inga-Britt och Göte,Ingmar,Gunilla och Per-Yngve,Birgit och Kjell-Åke

  Lisa Joansson

  Stefan Wennberg m. familj

  Jan Sköld Inger Bodin, Kilafors

  Alvas farmor och farfar

  Britt Seffel

  Gunilla Sandström, Gunilla Svensson, Siri Nilsson

  Ragnhild, Stina, Ann-Christin, Anna, Liselotte, Petra, Veronica

  Gun o Karl-Erik Persson

  Thomas Persson o Anna Engman

  Storasyster Felicia

  Marie, Mikael och Molly

  fam Westergren

  Gunnel o Pelle Lundberg

  Monica Bailey

  Per Fredberg

  Bo Forsberg,Gerd Lutman

  Monica o Torbjörn Håkansson

  Anita o Roger Fogde

  Sixten, Embla, Julia, Alva, Teo och Neo

  Greta o Gunnar Johansson, Nordmark

  Jenny Johansson & Stefan Aronsson

  Christina Svensson

  Lottis, Daniel, Albert och Linnéa

  Loppis Molkoms folkhögskola

  Katarina Leverin fam

  Lotta med familj

  Inga & Leif Björlin

  Stina, Jörgen, Malte och Olle

  Thomas o Renee Wikström

  Kjell & Birgitta

  Fam Ahremark-Johansson

  Andreas Hedman

  Darek med familj

  Eva-Britt & Eije Wigh

  Carina o Micke

  Mia, Andreas och Molly

  Sten & Reidun Eriksson

  Farfar Kjell-Åke

  Tim, David & Anton Wigh-Dahlgren

  Tina Yagothi

  Sopgubben

  Anders o Kristin Johansson

  Monica

  Fredrik

  Malin, Henric, Anton och Wilma

  Eva och Stig Brandin

  Gammelmormor Ragnhild Ahlen

  Eldialog Sverige AB

  Filipstads Taekwondo Klubb

Se alla som bidragit till insamlingen