Insamlat hittills: 700 kr

18%

Mål: 4,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 4,000 kr

Team Concret - IronMan 70.3

10 juli står Team Concret på startlinjen i Ironman 70.3 i Jönköping. Skänk pengar till vår insamling till Barncancerfonden, tippa en sluttid och du kan vinna ett mycket fint pris. Tillsammans skapar vi många vinnare!

10 juli står Team Concret på startlinjen i Ironman 70.3 i Jönköping. Vi gör det som ett stafettlag där Mats kommer ta sig an 2 km simning i Munksjön, Drazen avverka 9 mil på cykel och slutligen David kuta 21 km. Vi hoppas såklart på ditt stöd när vi kämpar oss igenom staden.

Men vi hoppas också att du är med att göra någonting större av detta; vi har startat den här insamlingen till Barncancerfonden. Om du skänker 100 kr får du vara med i vår tävling: "Tippa vår sluttid". Du postar ditt tips antingen direkt när du skänker pengarna (glöm inte att ange tips och ditt namn i rutan "namn i givarlistan") eller genom att skicka ett mail med ditt tips till david@concret.se. Varje tips kostar alltså en hundring till Barncancerfonden. Skänk mera och du får lägga flera!

Du som prickar närmast med ditt tips vinner en fantastisk Concret-goodiebag som innehåller bland annat ett ramat John Bauer-tryck, diktsamlingar/fotoböcker, snygg T-shirt, storformatsöverraskningscanvas med mera.

Något att utgå från (nåja) är att världsrekordet på distansen ligger på 3 timmar och 54 minuter. Och då är det en person som göra alla momenten:)
Lycka till så skapar vi tillsammans en massa vinnare!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Ann sederholm

  Anonym

  Pia S

  Anonym

  Slutspurtaren!

 • Anonym

  Vickan, Ida, Arvid

  Anonym

  Niklas

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!