Insamlat hittills: 48 250 kr

121%

Mål: 40 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 kr
250 personer stödjer denna insamling

Ellen samlar

Den 18 Augusti förändrades livet när vår treåriga dotter Ellen på ett ögonsjukhus i Madurai i Indien diagnostiserades med Bilateralt Retinoblastom*. 5 dagar senare var vi i Stockholm. Allt skärmades av och fokuserades på en enda sak. Att Ellen ska bli frisk. Och barncancerfonden är plötsligt för oss inte bara en behjärtansvärd organisation, utan en livsavgörande sådan.

Ca 300 barn får cancer i Sverige varje år. För 40 år sedan överlevde 1 av fyra, idag överlever 3 av 4. Barncancerfonden finansierar 90% av forskningen kring barncancer i Sverige, och finansieringen består helt av gåvor från privatpersoner och företag.

Hjälp oss att stötta forskningen kring barncancer så att fler barn får överleva!

Stort tack på förhand, och kramar från Ellen med familj!

*Bilateralt retinoblastom betyder cancer i båda ögonen. Av de vackra ögonen ovan, finns nu bara ett kvar. Men det är alldeles tillräckligt så länge det blir friskt. Och det blir det har vi tänkt!

UPPDATERAT!
På begäran har jag ändrat insamlingsmålet uppåt. Det finns också ett skäl till att slutdatumet var i slutet av februari. Mer info om detta kommer senare. STORT TACK till alla som bidagit.

Senaste bidragen till insamlingen

 • sanna josefsson

  Annika af Sandeberg m familj

  Familjen Jansson/Andersson Ludvika

  Clarisa

 • Niklas

  Maria Quistberg

  Jenny Quistberg

  Wennblads