Insamlat hittills: 46 710 kr

47%

Mål: 100 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 100 000 kr
113 personer stödjer denna insamling

Dominic Sanyang Tigård

Bekämpa hjärncancern AT / RT som är den ovanliga cancertumören bland barn i Sverige. Hjälp oss bidra till forskning för att hitta botemedel mot denna tumör då läkarna inte har någon kunskap eller medel för att slå ut tumören.

Dominic blev 7 år. Han var en kämpe och våran solstråle ända sen den dag han föddes. Dominic skulle börjat skolan i augusti 2015. Han var en kille som älskade att gå till skolan för att träffa sina kamrater och lärare. Han skämtade mycket med lärarna och var oerhört omtyckt av alla. Dominics goda hjärta var som inget annat på denna planet, han var mån om sin familj men även sina vänner. En otroligt duktig kille som såg fram emot att börja spela fotboll.Dominic hade hela livet framför sig och vi hade planerat allt i hans liv, ett liv som rycktes från oss snabbare än vi kunde blinka. Hur kunde våran ängel bara försvinna, hur kunde ett liv som knappt upplevt något men ändå berört så många bara tas ifrån oss. Dominics leende och hans livsglädje var något han bar med sig till sista andetaget. Vi säger bara FUCK CANCER. Han blev diagnoserad med AT/RT april 2014.
September 2015 tog han sitt sista andetag och lämnade oss med obeskrivlig sorg. Han kämpade i 17 månader för att bli fri från cancern.
Hjälp oss idag att skänka pengar för forskning till botemedel då läkarna står maktlösa mot denna tumör och allt fler barn kommer drabbas. Hjälp oss idag att rädda liv, låt inte fler värdefulla liv bli offer för denna tumör. Läkarna behöver botemedel och föräldrar ska få se sina barn växa upp.
Till minnet av Dominic våran hjälte.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Christina och Robin

  Anonym

  Grattis på 9års dagen. Mamma pappa damien isabelle.

  Anonym

  Bente

  Anonym

  mamma

 • Anonym

  Lex med familj som var på Almers hus samtidigt som er

  Anonym

  Suzana kotur

  Anonym

  Minna

  Anonym

  Älskar dig

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

QR-kod.png

Scanna här!