Insamlat hittills: 31 700 Kr

0%

Mål: 0 Kr

Jag vill bidra
100 dagar kvar att stödja
Målsättning: 35 000 Kr

Änglar för barnen

Jag vill tacka alla som, via min hemsida, köpt änglar, kort och annat till förmån för barncancerfonden. Ett nytt år har tagit sin början och jag hoppas att många vill ge ett bidrag till Barncancerfonden., det behövs många pengar till forskning och annat kring barncancern. Man behöver inte bidraga med stora summor pengar men om många hjälper till med lite så blir det snart mycket till insamlingen. Jag hoppas att en dag ska cancer hos barn, med forskningens hjälp, vara utrotad för all framtid, så inga fler barn ska behöva lida. Mitt nya mål för 2018 har jag satt till 35.000:- men hoppas att med er hjälp kunna höja det ytterligare.  Tack på förhand. Elisabeth (Lisa) Tallberg Min hemsida: http://www.lisasplace.se/angelBFC.htm

Jag vill ge bidrag till den fortsatta forskningen kring barncancer.
Därför gör jag änglar och annat som jag sedan säljer, där ca 70% av det som kommer in, går till barncancerfonden. 30% går till nytt material för att jag ska kunna fortsätta med detta.
Här vill jag också passa på att tacka alla er som köper änglar och annat, det är tack vare er som insamlingen kan fortsätta.

http://www.lisasplace.se