Insamlat hittills: 38 400 kr

77%

Mål: 50 000 kr

Jag vill bidra
72 dagar kvar att stödja
Målsättning: 50 000 kr
43 personer stödjer denna insamling

Änglar för barnen

Jag vill tacka alla som, via min hemsida, köpt handgjorda änglar, kort och annat handgjort, till förmån för barncancerfonden. Jag riktar även ett stort tack till er som har gjort egna insättningar direkt via https://www.barncancerfonden.se/anglar-for-barnen Det behövs många bidrag till forskning och annat kring barncancer. Man behöver inte bidraga med stora summor pengar men om många hjälper till med en liten slant så blir det snart mycket till insamlingen. Jag hoppas att en dag ska cancer hos barn, med forskningens hjälp, vara utrotad för all framtid, så inga fler barn ska behöva lida. Min insamling har pågått i många år, först från 2010 för en annan insamling och sen från 2013 med denna, min egen insamling, och jag hoppas att det fortsätter så att fler vill hjälpa till, antingen genom att via min hemsida köpa något av mina handgjorda produkter, eller göra en egen insättning.Titta gärna in på min hemsida via länken http://www.lisasplace.se/angelBFC.htm Tack på förhand. Elisabeth (Lisa) Tallberg

Jag vill ge bidrag till den fortsatta forskningen kring barncancer.
Därför gör jag änglar och annat som jag sedan säljer, där  100% av försäljningen går till barncancerfonden. 
Här vill jag också passa på att tacka alla er som köper änglar och annat, det är tack vare er som insamlingen kan fortsätta.

http://www.lisasplace.se/angelBFC.htm

Senaste bidragen till insamlingen

 • Lisa Tallberg

  2021-03-15 Ett stort tack till Mjällby Församling som återigen gett ett stort bidrag genom att köpa änglar av mig.

  Lisa Tallberg

  2020-04-15 Tack till Bertil Olofsson Ås, Åsa Fahlblom Sigtuna, och ett stort tack till Mjällby Församling som återigen ger ett stort bidrag genom att köpa änglar av mig.

  Lisa Tallberg

  2019-05-28 Tack Maria Andersson, Örebro och Renee Åberg, Kristianstad för era bidrag till min insamling för barncancerfonden.

  Lisa Tallberg

  181221 Tack till Bo Svensson, Felicia Alm, Mary Edström och Mimi Bryhn . Ni har köpt änglar och annat av mig och på så sätt bidragit till denna insamling för barn med cancer.

 • Lisa Tallberg

  2020-12-23 Tack till Anonym för ditt bidrag till barncancerfonden

  2019-12-20 Tack till Gunilla Skohg Älta, Monika Jansson Tullinge, Pernilla Kristiansson Eslöv och tack till Susanne Diursson vårdavd bäckencancer.

  Lisa Tallberg

  2019-03-25 Tack Eva Strand Andersson och Raija Pastimatzis för era bidrag till min insamling för barncancerfonden.

  Lisa Tallberg

  2018-08-08 Tack Gunnel Söder Lund för ditt bidrag till min insamling för barncancerfonden.