Vintersäsongen 2023/2024 i Lindvallen

Välkommen med din ansökan!

Lördagen den 16 december inleder vi vintersäsongen i Lindvallen! Då är du som är A- eller B-medlem hos oss varmt välkommen att ansöka om en vistelse i någon av våra två lägenheter i Sälenfjällen.

Barncancerfonden Södras lägenheter i Lindvallen

Våra två bostadsrätter på Vintergatan ligger i Sälenfjällen alldeles invid skidbackens fot, mitt i Lindvallens skidanläggning. Med cirka 50 meter till barnbacken kan även de minsta ta sig dit på egna ben.

Lindvallen erbjuder möjligheten till en härlig och aktiv paus från vardagen. Här ligger allt på ett snöbollskasts avstånd; restauranger, butiker, sportshopar, skidspår och inte minst skidliftar. 

Du kan läsa mer om lägenheterna här.

Skidsäsongen i Lindvallen

Skidsäsongen inleds preliminärt torsdagen den 21 december 2023 i Lindvallen och avslutas i mitten på april. (OBS! SkiStar har inte släppt några exakta tider ännu.) Att skidsäsongen är igång innebär att liftar och skidbackar är öppna.

Barncancerfonden Södra inleder vintersäsongen lördagen den 16 december 2023 och avslutar lördagen den 20 april 2024

Vill du vara helt säker på att kunna åka skidor bör du därför välja en vecka längre in på säsongen, då liftar och skidbackar troligtvis inte öppnar förrän mot slutet på den första veckan.

Kostnad?

Barncancerfonden Södras styrelse har ännu inte beslutat om årets priser för vintersäsongen i Lindvallen, men detta kommer att uppdateras så snart beslutet fattats i början av hösten.

Förra året låg de subventionerade priserna per vecka på:

  • För A-medlemmar: 3 500 kronor
  • För B-medlemmar: 6 250 kronor

I priset ingår boende i en av våra lägenheter, samt tillgång till lift- och badkort. Vänligen observera att det är självhushåll som gäller på plats.

Hur ansöker jag?

Anmäl ditt intresse för en vecka i Lindvallen genom att klicka på knappen längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

Vi återkommer sedan till dig senast den 19 oktober med besked om besked om du och din familj fått en vistelse i Lindvallen.

OBS! Det finns ett begränsat antal vistelser i Lindvallen, vilket innebär att vi tyvärr inte att kan tacka ja till alla som anmäler sig. När vi prioriterar utgår vi alltid ifrån vår medlemspolicy.  

Har du några frågor kring Lindvallen?

Har du några frågor kring din ansökan?

Vänligen kontakta administratör Emma Andersson på telefon: 040-42 65 64 eller på e-post: sodra@barncancerfonden.se.

 

Det går inte längre att anmäla intresse till denna aktivitet.