Lunch och workshop i mental träning med Tommy Davidovic

Skulle du vilja möta livets utmaningar med mer lugn, fokus och fötterna på jorden? Har du mål och drömmar som du behöver hjälp och verktyg för att nå fram till? Eller skulle du bara vilja uppleva en känsla av större glädje, närvaro och sinnesro i vardagen?

Med start lördagen den 20 augusti bjuder vi in dig, förälder eller överlevare över 18 år, till en workshop i mental träning med Tommy Davidovic. Workshopen består av tre träffar - lördagen den 17 september och lördagen den 8 oktober och lördagen den 12 november - och i priset ingår även lunch.

Vid alla tillfällen börjar vi kl. 10.00 och avslutar kl. 15.00. (OBS! Klockslagen är än så länge preliminära!) Om du anmäler dig till workshopen anmäler du dig automatiskt till alla tre tillfällen.

I workshopen kommer Tommy Davidovic att lära ut grunderna i sin Flow Mindset-metod. Du kommer bland annat att:

  • Bli utmanad till att se saker annorlunda
  • Lära dig hur du skapar långsiktig förändring av beteenden och tankar
  • Lära dig hur motivation fungerar
  • Lära dig hur du sätter upp mål
  • Lära dig hur du stärker din självkänsla 
  • Lära dig hur du får klarhet över ditt syfte och dina behov

Du kommer även att inspireras genom att lyssna på Tommy samt göra övningar och diskutera i grupper.

Kostnad?

Det subventionerade priset per person är 250 kronor. I priset ingår deltagande vid alla tre tillfällen, inklusive lunch.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl ditt intresse till workshopen genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

Vi kommer sedan, efter sista anmälningsdagen, att återkomma till dig med mer information och besked om ifall du fått en plats.

OBS! Det finns ett begränsat antal platser till denna aktivitet, vilket innebär att vi tyvärr inte att kan tacka ja till alla som anmäler sig. När vi prioriterar utgår vi alltid ifrån vår medlemspolicy.  

Har du några frågor?

Vänligen kontakta Martina Mårlind på telefon: 0766-27 64 19 eller e-post: martina.marlind@barncancerfonden.se.

Arrangör

Workshopen arrangeras av Barncancerfonden Södra.

 

Anmäl dig här senast den 11 september!

 

Om The Flow Mindset och Tommy Davidovic

 

Om The Flow Mindset

The Flow Mindset är en metod som hjälper dig nå dina mål och drömmar samtidigt som du mår bättre. Det är en metod som hjälpt bland annat entreprenörer och idrottare att både prestera på topp och hitta ett lugn i sig själva. The Flow Mindset hjälper dig att hitta en tillvaro med ökad närvaro, glädje och positiva förändringar i alla livets områden. Under dessa tre träffar kommer Tommy Davidovic att lära ut grunderna i sin Flow Mindset-metod.

 

Vem är Tommy Davidovic?

Tommy är idag ett av de främsta namnen inom prestation och välmående. I en värld där de flesta förespråkar att vägen till sina mål och drömmar handlar om disciplin, att kämpa hårt och tvinga sig framåt, säger Tommy tvärtom. Hans filosofi handlar om att göra saker enkelt, glädjefyllt och inspirerande. Men också att vägen till prestation och resultat går via en stark och stabil självkänsla.

Med utgångspunkt i den mänskliga fysiologin och neurologin har han stöttat idrottare till bedrifter så som VM-guld, EM-guld, SM-guld, historiska rekord och flertalet personbästa. Under hans artonåriga karriär som coach har han jobbat med tusentals människor i alla möjliga situationer, men också varit flitigt anlitad av företag på både nationell och internationell nivå. Tommys bakgrund finns inom elitidrotten, Idrottsvetenskapligt program på högskola följt av tre olika coaching-certifieringar på internationell nivå (CPCC, PCC & CTPC). Han bor med sin sambo, son och hund i falafelns huvudstad, Malmö.

 

Läs mer om Tommy Davidovic här.