Prova att åka Land-Rover i Danmark!

Varmt välkommen till årets Land-Rover-event i Danmark!

Lördagen den 15 juni är du och din familj inbjudna till en härlig familjedag på Egholm Slot utanför Skibby på Nordsjälland.

Ni kommer att få prova att åka med i en Land-Rover i terrängen och det kommer även att finnas fjärrstyrda modellbilar och möjlighet för de små att köra mini-Land-Rovers i barnstorlek. 

Se program för dagen, samt läs mer om evenemanget här.

Kostnad?

Eventet är gratis för alla anmälda deltagare. I priset ingår lunch och dricka.

Öresundsbron sponsrar även brobiljetter för överfarten till Danmark och det finns tillgång till detta för 10-12 familjer - först till kvarn gäller. Om du behöver hjälp med brobiljett, vänligen kontakta eventets kontaktperson, Joakim Bengtsson, på telefon: 070-798 78 79 eller e-post: joakim@landrovers.se.

Hur anmäler jag mig?

Läs mer och anmäl dig och din familj till eventet via länken nedan.

OBS! Anmälningssidan är på danska. Om du behöver språkassistans, vänligen kontakta eventets kontaktperson, Joakim Bengtsson.

Har du några frågor kring dagen?

Vänligen kontakta eventets kontaktperson Joakim Bengtsson, på telefon: 070-798 78 79 eller e-post: joakim@landrovers.se.

Arrangör

Familjedagen arrangeras av Foreningen Cancerramte Børn (FCB), Muskelsvindfonden och Hjerteforeningens børneklub i samarbete med Dansk Land-Rover Klub i region Nordsjälland.

 

Anmäl dig här!