Familjedag: Fisketur med Landskronabåtarna

Varmt välkommen till en familjedag där vi beger oss ut på en spännande fisketur i Öresund!

Lördagen den 29 april bjuder vi in dig som medlem till en familjedag där vi tar en fisketur tillsammans med Landskronabåtarna.

Det blir säsongsfiske i Öresund - möjligen torsk, spätta eller sill - vi får se vad som erbjuds när vi granskat fångstrapporterna!

På båten kommer det att serveras varmkorv med bröd samt extra tilltugg.

Fisketuren planeras ta cirka 4 timmar, inklusive ut- och infärd med båt. Ta med kläder efter väder, flytväst samt fiskeutrustning.

Det finns även möjlighet att hyra utrustning (OBS! Barncancerfonden Södra står inte för denna kostnad). Du hittar en prislista för hyra av utrustning här. Se även den blå rutan nedan!

Program för dagen (OBS! Tiderna är ungefärliga)

Kl. 08.30

Samling i Landskrona Hamn.

Kl. 09.00

Båten avgår.

ca kl. 11.00

Lunch

Kl. 13.30

Vi beräknas vara tillbaka i hamn igen.

Kostnad?

Det subventionerade priset per familj är 100 kronor (OBS! För att detta ska gälla behöver alla familjemedlemmar vara registrerade på samma medlemskap). I priset ingår fisketur och lunch.

Resa till Landskrona ingår inte. Om du är i behov av att hyra fiskeutrustning bekostar du detta själv. Se den blå rutan nedan.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl ditt intresse till familjedagen genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

Vi kommer sedan, efter sista anmälningsdagen, att återkomma till dig med mer information och besked om ifall du fått en plats.

OBS! Det finns ett begränsat antal platser till denna aktivitet, vilket innebär att vi tyvärr inte att kan tacka ja till alla som anmäler sig. När vi prioriterar utgår vi alltid ifrån vår medlemspolicy.

Har du några frågor kring dagen?

Vänligen kontakta vår ansvariga volontär, Markus Alm, på telefon: 0730-49 96 10 eller e-post: markus.alm@barncancerfonden.se.

Arrangör

Familjedagen arrangeras av Barncancerfonden Södra.

 

Anmäl dig här senast lördagen den 22 april kl. 23.59!

 

Bra att veta om Landskronabåtarna

Kan man hyra fiskespö ombord på båten?

Ja, det går fint. Det är inget man måste förboka, bara säg till när du kommer till båten att du vill hyra spö. Det kostar 100 kronor per person och då ingår det även en pilk och häckla.

Finns det flytvästar ombord?

Ombord finns det räddningsflytvästar som Landskronabåtarna tar fram till samtliga passagerare om en nödsituation skulle uppstå. Dessa får man ej låna.

Ett tips till er som vill bära flytväst under hela turen är att kontakta räddningstjänsten. De lånar ut flytvästar kostnadsfritt.

Frågor och svar är hämtade från Landskronabåtarnas hemsida.