Pizzahäng och hockeykväll på Malmö Arena

Malmö Arena och Malmö Redhawks bjuder in till pizzahäng i skybaren och hockeykväll, när Malmö Redhawks möter Linköping FC.

Under sportlovet, torsdagen den 22 februari bjuder vi in dig som A- och B-medlem till en helkväll på Malmö Arena, där hemmalaget Malmö Redhawks möter Linköping HC. 

Vi kommer att samlas klockan 17.00 i Malmö Arena Hotels Skybar, där det bjuds på pizzabuffé. Därefter går vi gemensamt till arenan och hejar på hemmalaget. 

Då det är högt tryck på biljetter så är är det endast en vuxen per sällskap, men det finns inget maxantal avseende barn och syskon. 

Kostnad?

Evenemanget är gratis.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl ditt intresse till familjedagen genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

Vi kommer sedan, efter sista anmälningsdagen, att återkomma till dig med mer information och besked om ifall du fått en plats.

OBS! Det finns ett begränsat antal platser till denna aktivitet, vilket innebär att vi tyvärr inte att kan tacka ja till alla som anmäler sig. När vi prioriterar utgår vi alltid ifrån vår medlemspolicy.

Har du några frågor kring dagen?

Vänligen kontakta koordinator Martina Mårlind på telefon: 0766-27 64 19 eller e-post: martina.marlind@barncancerfonden.se.

Arrangör

Familjedagen arrangeras av Malmö Redhawks och Malmö Arena i samarbete med Barncancerfonden Södra.

Anmälan