Familjedag på Funnys Äventyr i Malmö

Varmt välkommen till en magisk familjedag med sagokaraktärerna på Funnys Äventyr!

Söndagen den 26 maj bjuder vi in dig som A- och B-medlem till en familjedag på Funnys Äventyr i Malmö! 

Funnys Äventyr är Malmös kreativa och lekfulla kulturhus för barn! Tänk dig ett sagolandskap där du kliver rakt in i några av våra mest älskade barnböcker. Kika in i Alfons Åbergs kök, hoppa i höet hemma hos Pettson & Findus, åk tillbaka till vikingatiden med Halvdan och Meia, lös mysterium med Kattspionerna i en miniatyr av Rosengård, hälsa på i Mumindalen, lär känna den vanliga men ovanliga flickan Funny och hennes kompis Humlan Djojj!

Vi samlas utanför biljettentrén kl. 10.00 och går sedan gemensamt in. Därefter väntar möjlighet att åka sagokarusell, träffa karaktärerna och leka i det stora sagolandet. 

Mellan kl. 11.45 och 12.45 bjuder vi på fika och dagen avslutas kl. 13.00.

Kostnad?

Det subventionerade priset per familj är 100 kronor. I priset ingår inträde, fika och ett presentkort att använda i butiken.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl ditt intresse till familjedagen genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

Vi kommer sedan, efter sista anmälningsdagen, att återkomma till dig med mer information och besked om ifall du fått en plats.

OBS! Det finns ett begränsat antal platser till denna aktivitet, vilket innebär att vi tyvärr inte att kan tacka ja till alla som anmäler sig. När vi prioriterar utgår vi alltid ifrån vår medlemspolicy.

Har du några frågor kring dagen?

Vänligen kontakta våra ansvariga volontärer, Annica Björnbäck och Margret Ahlberg på e-post: annica.bjornback@hotmail.se eller margret.ahlberg@akzonobel.com.

Arrangör

Familjedagen arrangeras av Barncancerfonden Södra.

 

Anmäl dig här senast fredagen den 17 maj kl. 12.00!