Familjedag och 40-årsfirande för Barncancerfonden

Varmt välkommen till en familjedag på Tjörnarp för att fira Barncancerfondens 40-årsdag!

I år, 2022, fyller Barncancerfonden 40 år. För 40 år sedan överlevde 50 procent av de som insjuknade i barncancer, men tack vare framgångsrik forskning och samhällsutveckling överlever idag 85 procent och den svenska barnonkologin är inte bara välfungerande utan också ett föredöme i världen. Det vill vi fira tillsammans med dig!

Lördagen den 27 augusti bjuder vi därför in dig till 40-årsjubileum för Barncancerfonden på vår rekreationsanläggning i Tjörnarp. Det blir en familjedag med kanotpaddling med Djupadals Scoutkår, pysselstuga, ansiktsmålning och dansshow. Och bad i poolen för den som är sugen!

För att uppmärksamma Barncancerfonden och Barncancerfonden Södras gemensamma historia kommer det även att finnas en tidslinje att kika på i Storstugan. 

Vi välkomnar er från kl. 10.00 på förmiddagen, bjuder på en lättare lunch vid kl. 12.00 samt en lätt fika strax innan kl. 17.00. Vi tänker oss att dagen pågår till cirka kl. 17.00. Varmt välkommen!

Kostnad?

Det är helt gratis att delta!

Hur anmäler jag mig?

Anmäl ditt intresse till dagen genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

OBS! Detta är inte en intresseanmälan utan en faktisk anmälan. Om du anmäler dig räknar vi alltså med att du kommer till vårt firande!

Har du några frågor kring dagen?

Vänligen kontakta vår ansvariga volontär för dagen, vice styrelseordförande Isabella Åström, på telefon: 070-58 88 149 eller e-post: isabella.astrom@barncancerfonden.se.

Arrangör

Familjedagen arrangeras av Barncancerfonden Södra.

 

Anmäl dig här senast onsdagen den 17 augusti.