Ungdomsdag på Bakken

Varmt välkommen till en rolig ungdomsdag på Bakken i Danmark!

Lördagen den 3 september bjuder vi in dig som är 13-18 år, är eller har varit drabbad av barncancer, samt syskon till drabbade, till en rolig ungdomsdag på nöjesparken Bakken i Danmark.

Vi träffas utanför Lunds Centralstation kl. 10.00 och åker därefter tillsammans över bron. På plats kommer vi att dela in alla deltagare i grupper. Varje grupp tas om hand av minst en volontär.

Under dagen kommer vi att gå runt i nöjesparken, åka karuseller och ha kul tillsammans. Vi kommer även äta en sen lunch (så ät helst en stadig frukost på morgonen!). Vi beräknar att vara tillbaka i Lund cirka kl. 20.00 på kvällen.

Kostnad?

Det subventionerade priset per person är 200 kronor. I priset ingår tågresa tur/retur från Lund C till Bakken, mat och inträde till nöjesparken.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl ditt intresse till dagen genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

Vi kommer sedan, efter sista anmälningsdagen, att återkomma till dig med mer information och besked om ifall du fått möjligheten att delta i vår ungdomsdag.

OBS! Det finns ett begränsat antal platser till denna aktivitet, vilket innebär att vi tyvärr inte att kan tacka ja till alla som anmäler sig. När vi prioriterar utgår vi alltid ifrån vår medlemspolicy.  

Har du några frågor kring dagen?

Vänligen kontakta vår ansvariga volontär, Rafal Jundi, på telefon: 070 586 16 54 eller på e-post: rafaljundi@outlook.com.

Arrangör

Ungdomsdagen arrangeras av Barncancerfonden Södra.

 

Anmäl dig här senast måndagen den 8 augusti.