Familjedag på Catena Arena med välgörenhetsmatch

Rögle BK bjuder in dig och din familj till en välgörenhetsmatch mot Växjö Lakers!

Lördagen den 23 september bjuder vi in dig som A- och B-medlem till en familjedag på Catena Arena, där hemmalaget Rögle BK möter Växjö Lakers.

Matchen är en välgörenhetsmatch, där alla insamlade medel kommer att gå till Barncancerfonden och Barncancerfonden Södra.

Du kommer att få sitta i en egen loge tillsammans med andra medlemsfamiljer från Barncancerfonden Södra och där kommer det att bjudas på mat och andra godsaker.

Mer information kommer längre fram. Tiderna är än så länge preliminära. Matchen börjar kl. 18.00.

Kostnad?

Familjedagen är gratis.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl ditt intresse till familjedagen genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

Vi kommer sedan, efter sista anmälningsdagen, att återkomma till dig med mer information och besked om ifall du fått en plats.

OBS! Det finns ett begränsat antal platser till denna aktivitet, vilket innebär att vi tyvärr inte att kan tacka ja till alla som anmäler sig. När vi prioriterar utgår vi alltid ifrån vår medlemspolicy.

Har du några frågor kring dagen?

Vänligen kontakta koordinator Martina Mårlind på telefon: 0766-27 64 19 eller e-post: martina.marlind@barncancerfonden.se.

Arrangör

Familjedagen arrangeras av Rögle BK i samarbete med Barncancerfonden Södra.

 

Anmäl dig här senast onsdagen den 13 september kl. 23.59!