Pappahelg på Brokamåla Gård

Är du pappa till ett barn som har eller har haft barncancer? Då är du varmt välkommen till en helg med fiske och lerduveskytte tillsammans med andra pappor på härliga Brokamåla Gård i Blekinge! 

Helgen den 18 till den 19 juni bjuder vi in dig som A- eller B-medlem samt pappa till ett barn som har eller har haft barncancer, till en helg på Brokamåla Gård utanför Olofström i Blekinge.

Lördagen den 18 juni möts vi upp kl. 11.00 på Brokamåla Gård och inleder med att bekanta oss med varandra innan vi äter lunch tillsammans. Efter lunch kommer vi att skjuta lerduvor samt fiska. 

Efter eftermiddagens aktiviteter blir det middag vid sjön (om vädret tillåter) och därefter kommer det att finnas möjlighet att bada i vedeldad badtunna samt basta. 

Söndagen den 19 juni inleds med frukost nere vid sjön (om vädret tillåter). Efter frukosten fiskar vi sedan så länge vi vill, innan vi beger oss hemåt igen.

Kostnad?

Det kostar 250 kronor per person att delta under helgen. I priset ingår vistelse, mat och alla inplanerade aktiviteter. Ta gärna med egen fiskeutrustning.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl ditt intresse till helgen genom att klicka på knappen nedan. Den kommer att skicka dig vidare till ett formulär som du behöver fylla i. Vi kommer sedan, efter sista anmälningsdagen, att återkomma till dig med mer information och besked om ifall du fått en plats.

Har du några frågor kring helgen?

Vänligen kontakta vår ansvariga volontär, Fredrik Hartsmar, på telefon: 076-19 12 991 eller på e-post: fredrik.hartsmar@barncancerfonden.se.

Sista datum för anmälan är måndagen den 6 juni.

 

Klicka här för att anmäla dig