Jul på Skånes Djurpark

Varmt välkomna till en familjedag på Skånes Djurpark! Här firar vi jul med våra nordiska djurvänner och har en mysig dag tillsammans.

Söndagen den 18 december blir det en repris på ett av förra årets mest uppskattade event - Jul på Skånes Djurpark! När djuren firar jul i parken bjuds det på många spännande och roliga aktiviteter och kanske till och med en och annan överraskning... 

Precis som förra året vill vi bjuda in dig som A- eller B-medlem till en mysig familjedag på ett juligt Skånes Djurpark. Vi möts upp och går in tillsammans kl. 11.00. Lunch serveras kl. 12.00 vid restaurang Stallet, och familjedagen pågår därefter till kl. 14.00.

Vill du och din familj stanna längre än så? Då går det bra att stanna kvar på egen hand så länge ni vill.

Kostnad?

Det subventionerade priset per person är 60 kronor. I priset ingår mat och inträde till djurparken. Barn under 3 år går in gratis.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl ditt intresse till dagen genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

Vi kommer sedan, efter sista anmälningsdagen, att återkomma till dig med mer information och besked om ifall du fått möjligheten att delta i familjedagen.

OBS! Det finns ett begränsat antal platser till denna aktivitet, vilket innebär att vi tyvärr inte att kan tacka ja till alla som anmäler sig. När vi prioriterar utgår vi alltid ifrån vår medlemspolicy.  

Har du några frågor kring dagen?

Vänligen kontakta vår ansvariga volontär, Rafal Jundi, på telefon: 070 586 16 54 eller på e-post: rafaljundi@outlook.com.

Arrangör

Familjedagen arrangeras av Barncancerfonden Södra.

 

Klicka här för att ansöka senast den 4 december!