Ungdomshelg i ett tropiskt Göteborg med beachvolley och shuffleboard

Varmt välkommen till en rolig ungdomshelg i Göteborg!

Lördagen den 23 mars till söndagen den 24 mars bjuder vi in dig som är 13-18 år, är eller har varit drabbad av barncancer, samt syskon till drabbade till en rolig ungdomshelg i Göteborg.

Vi kommer att åka buss från Lund station till Göteborg. I Göteborg kommer vi att besöka Kviberg Resort, där vi kommer besöka deras tropiska Beach Center - världens största tropiska inomhusanläggning, där vi ska spela bechvolleyboll, äta middag och spela shuffleboard. Därefter har vi abbonerat en spa- och relaxavdelning, där det kommer finnas möjlighet att bada bubbelpool och ta det lugnt. 

Dagen därpå äter vi gemensam hotellfrukost innan åker buss tillbaka till Lund. 

Program för helgen (OBS! Tiderna är ungefärliga och kommer eventuellt att uppdateras)

Lördagen den 23 mars

Kl. 09.00 Samling vid Lund Central (vid bussarna) för avfärd
Kl. 12.30 Vi är framme vid Kviberg Resort, där vi ska äta lunch på Gula Villan. Här bjuds det på pizza, pasta, kebabrätter, grillmeny och andra rätter. 
Kl. 13.30-14.30 Vi spelar shuffleboard tillsammans.
Kl. 15.00 Serveras fika och vi checkar in våra saker på hotellrummen.
Kl 15.30 Vi beger oss till Beach Center - världens största inomhusvolleybollhall, där klimatet är tropiskt varmt. Glöm ej att ta med träningskläder. 
Kl 17.00 Middagsbuffé serveras inne på Beach Center
Kl 18.00-19.00 Vi har abonnerat relaxavdelningen inne på Nordic Wellness, på Kviberg Arena. Här finns två bubbelpooler, torrbastu och ångbastu med utsikt över Skidome.
Kl 19.00 Vi hänger tillsammans och spelar sällskapsspel

Söndagen den 24 mars

Kl. 08.00 Gemensam hotellfrukost
Kl. 09.00 Utcheckning och avfärd
Kl. 13.00 Hemma i Lund igen

Kostnad?

Det subventionerade priset per person är 250 kronor. I priset ingår resa tur och retur från Lund till Göteborg, övernattning på Kviberg Resort samt alla måltider och inplanerade aktiviteter.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl ditt intresse till helgen genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

Vi kommer sedan, efter sista anmälningsdagen, att återkomma till dig med mer information och besked om ifall du fått en plats.

OBS! Det finns ett begränsat antal platser till denna aktivitet, vilket innebär att vi tyvärr inte att kan tacka ja till alla som anmäler sig. När vi prioriterar utgår vi alltid ifrån vår medlemspolicy.

Har du några frågor kring dagen?

Vänligen kontakta vår ansvariga volontär, Rafal Jundi, på telefon: 0705-86 16 54 eller e-post: rafaljundi@outlook.com

Arrangör

Ungdomshelgen arrangeras av Barncancerfonden Södra.

 

Anmälan