Målardag i Tjörnarp

Varmt välkommen till en målardag i Tjörnarp för både stor och liten. Måla fritt med målarövningar som får igång fantasi, lust och glädje!

Lördagen den 23 september bjuder vi in dig - drabbad, syskon, förälder eller annan anhörig - till Tjörnarp för en härlig dag med meditation, mindfulness och målning tillsammans med Elin Abelin Mohede från Ateljé Inspiro. Dagen riktar sig både till stora och små (åldersgränsen är 7 år) och du kommer att få måla fritt med målarövningar som får igång fantasi, lust och glädje.

Vi kommer att ha dagen på Barncancerfonden Södras rekreationsanläggning i Tjörnarp och för långväga resande kommer det att finnas möjlighet till övernattning.

Program för dagen (OBS! Tiderna är ungefärliga)

Kl. 09.30

Vi samlas på anläggningen och hälsar välkomna

Kl. 10.00-12.30

Meditation och målarövning

Kl. 12.30-13.30

Gemensam lunch

Kl. 13.30-16.00

Meditation och målarövning

Kl. 16.00

Gemensamt avslut och fika.

Kostnad?

Det subventionerade priset per person är 50 kronor. I priset ingår dagens aktiviteter, lunch och fika samt övernattning (för de som behöver).

Vid övernattning kan ytterligare kostnader tillkomma.

Bor du långt ifrån Tjörnarp och skulle behöva någonstans att övernatta?

Då kan vi erbjuda övernattning i en stuga på anläggningen. Anmäl ditt intresse för övernattning i din anmälan. 

Sovplatserna är dock begränsade och vi kommer att prioritera de familjer som bor långt ifrån anläggningen. Vänligen observera att du även kan komma att behöva dela stuga (och därmed kök och badrum) med en annan familj eller annan medlem från föreningen.

Vänligen observera att vi håller öppet hus i Tjörnarp under söndagen, så vid övernattning gäller utcheckning senast kl. 10.00.

Viktigt att tänka på!

Tänk på att klä dig i oömma kläder inför målningen och meditationen.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl ditt och övriga familjemedlemmars intresse till dagen genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

Vi kommer sedan, efter sista anmälningsdagen, att återkomma till dig med mer information och besked om ifall du fått en plats.

OBS! Det finns ett begränsat antal platser till denna aktivitet, vilket innebär att vi tyvärr inte att kan tacka ja till alla som anmäler sig. När vi prioriterar utgår vi alltid ifrån vår medlemspolicy.

Har du några frågor kring dagen?

Vänligen kontakta vår ansvariga volontär, Isabella Åström, på telefon: 0705-88 81 49 eller e-post: isabella.astrom@barncancerfonden.se.

Arrangör

Dagen arrangeras av Barncancerfonden Södra.

 

Anmäl dig här senast onsdagen den 13 september kl. 23.59!