Familjedag med padel för ungdomar och föräldrar!

Spela padel med oss i Landskrona!

Lördagen den 8 oktober bjuder vi in dig som ungdom (16+) och dig som förälder till att spela padel med oss i Landskrona.

Vi träffas utanför Landskrona Padel kl. 11.45 och går därefter in tillsammans för att spela padel. Vi kommer sedan att gå iväg till en närliggande restaurang och äta en god lunch tillsammans. Dagen pågår till kl. 15.00

Har du aldrig spelat padel förut? Ingen fara! Det finns möjlighet att få instruktioner på plats från våra volontärer Nils och Amanda. 

Kostnad?

Det subventionerade priset per person är 50 kronor. I priset ingår hyra av padelbana och rackets, samt lunch.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl ditt intresse till dagen genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

Vi kommer sedan, efter sista anmälningsdagen, att återkomma till dig med mer information och besked om ifall du fått möjligheten att delta i vår ungdomsdag.

OBS! Det finns ett begränsat antal platser till denna aktivitet, vilket innebär att vi tyvärr inte att kan tacka ja till alla som anmäler sig. När vi prioriterar utgår vi alltid ifrån vår medlemspolicy.  

Har du några frågor kring dagen?

Vänligen kontakta vår ansvariga volontär, Nils Kautto, på telefon: 0793-48 40 33 eller på e-post: nilskautto@gmail.com

Arrangör

Familjedagen arrangeras av Barncancerfonden Södra.

 

Anmäl dig här senast torsdagen den 29 september.

 

Kappa Bar

Kappa Bar är en restaurang och bar i Malmö för dig som älskar e-sport och gaming. Du kan titta på internationella e-sportsändnigar eller spela dina favoritspel - både på egen hand och tillsammans med dina vänner. Varför inte en hamburgare till det?

Du kan läsa mer om Kappa Bar här.