Lev Rosa - en hästtävling för hela familjen

Varmt välkommen till en helg för hela familjen med hästtävling och ridning för barnen!

Helgen den 21-22 oktober har Barncancerfonden Södras medlemmar blivit inbjudna till en stor hästtävling på Flyinge Kungsgård utanför Lund.

Hästtävlingen Lev Rosa är en tvådagarstävling där du kan se ekipage i alla klasser. Utöver själva tävlingen kommer det att bjudas på flera showinslag under helgen och alla barn som vill prova på att rida kommer att kunna hälsa på barnhästen Herkules.

Det kommer även att finnas ett lotteri på plats med möjlighet till att vinna fina priser!

Tävlingen pågår från kl. 08.00 på morgonen till kl. 17.00 på eftermiddagen under båda dagarna, men det går bra att komma och titta när som helst under dagen.

Kostnad?

Tävlingen har ingen inträdesavgift, men den som vill får gärna skänka valfri summa till Lev Rosas insamling, till förmån för Barncancerfonden. Det kommer att finnas lappar med Swish-nummer på plats och du hittar även insamlingen här

Det kommer att finnas mat och fika att köpa i ridhusets restaurang.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl dig och din familj genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

OBS! Detta är inte en intresseanmälan utan en faktisk anmälan. Om du anmäler dig räknar vi alltså med din närvaro.

Övrig information

Läktaren är handikappanpassad.

Har du några frågor kring dagen?

Vänligen kontakta den ansvariga arrangören, Johanna Wingstrand, på telefon: 0768-54 16 13 eller e-post: johannawingstrand@gmail.com.

Du kan även kontakta Barncancerfonden Södras koordinator Martina Mårlind på telefon: 0766-27 64 19 eller e-post: martina.marlind@barncancerfonden.se.

Arrangör

Helgen arrangeras av tävlingen Lev Rosa, där Johanna Wingstrand är ansvarig.

Familjedagen arrangeras av Rögle BK i samarbete med Barncancerfonden Södra.

 

Anmäl dig här senast måndagen den 16 oktober kl. 23.59!

 

Lev Rosa

Lev Rosa är en hästttävling där alla intäkter går oavkortat till välgörenhet. De senaste åren har tävlingen samlat in över 300 000 kronor till bland annat Rosa bandet, Barncancerfonden och Prostatacancerförbundet. Under 2021 slog de rekord med en summa på 180 000 kronor som skänktes till Barncancerfonden. I år, 2023, går pengarna oavkortat till Barncancerfonden.

Årets Lev Rosa är en tvådagarstävling på Flyinge Kungsgård, för ekipage i alla klasser. Lev Rosa lägger stor vikt vid gemenskapen och att de tillsammans med tävlande, funktionärer, domare och publik bidrar till något viktigt. Under tävlingen arrangeras öppna klasser där alla är välkomna, samt elitklasser med inbjudna ekipage från hela Norden.

Läs mer om Lev Rosa på deras hemsida.

Läs mer om Lev Rosa på deras Facebook-sida.