lev rosa_canva.png

Lev Rosa - en hästtävling för hela familjen

Varmt välkommen till en helg för hela familjen med hästtävling och ridning för barnen!

Helgen den 22-23 oktober har Barncancerfonden Södras medlemmar blivit inbjudna till en stor hästtävling på Flyinge Kungsgård utanför Lund.

Hästtävlingen Lev Rosa är en tvådagarstävling där du kan se ekipage i alla klasser. Utöver själva tävlingen kommer det att bjudas på flera showinslag under helgen och alla barn som vill prova på att rida kommer att kunna hälsa på barnhästen Herkules.

Det kommer även att finnas ett lotteri på plats med möjlighet till att vinna fina priser!

Tävlingen pågår från kl. 08.00 på morgonen till kl. 17.00 på eftermiddagen under båda dagarna, men det går bra att komma och titta när som helst under dagen.

Kostnad?

Tävlingen har ingen inträdesavgift, men den som vill får gärna skänka valfri summa till Lev Rosas insamling, till förmån för Barncancerfonden. Det kommer att finnas lappar med Swish-nummer på plats och du hittar även insamlingen här

Det kommer att finnas mat och fika att köpa i ridhusets restaurang.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl dig och din familj genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

OBS! Detta är inte en intresseanmälan utan en faktisk anmälan. Om du anmäler dig räknar vi alltså med din närvaro!

Övrig information

Läktaren är handikappanpassad.

Har du några frågor kring dagen?

Vänligen kontakta den ansvariga arrangören, Johanna Wingstrand, på telefon: 0768-54 16 13 eller e-post: johannawingstrand@gmail.com.

Arrangör

Helgen arrangeras av tävlingen Lev Rosa, där Johanna Wingstrand och Linnea Brofeldt är ansvariga.

 

Anmäl dig här senast söndagen den 16 oktober!

 

Lev Rosa

Lev Rosa är en hästttävling där alla intäkter går oavkortat till välgörenhet. De senaste åren har tävlingen samlat in över 300 000 kronor till bland annat Rosa bandet, Barncancerfonden och Prostatacancerförbundet. Under 2021 slog de rekord med en summa på 180 000 kronor som skänktes till Barncancerfonden. I år, 2022, går pengarna oavkortat till Barncancerfonden.

De senaste fyra åren har tävlingen arrangerats i Karlstad, men inte för femårsjubiléet 2022 bestämde sig arrangörerna för att flytta söderut. Detta för att möjliggöra ett ännu större evenemang.

Årets Lev Rosa är en tvådagarstävling på Flyinge Kungsgård, för ekipage i alla klasser. Lev Rosa lägger stor vikt vid gemenskapen och att de tillsammans med tävlande, funktionärer, domare och publik bidrar till något viktigt. Under tävlingen arrangeras öppna klasser där alla är välkomna, samt elitklasser med inbjudna ekipage från hela Norden.