Insamlat hittills: 218 655 kr
Insamlingen har stängt
307 personer stödjer denna insamling

Tillsammans gör vi skillnad

Lev Rosa är en tävling för islandshästar där alla intäkter oavkortat skänks till välgörenhet. Helgen 21-22 oktober 2023 är en rosa helg som är fylld av vackra hästar och ni finner oss på Flyinge Kungsgård utanför Lund.

En tävling för alla, som gör skillnad
Idén till Lev Rosa uppstod 2017, när vi bestämde oss för att skapa en ny tävling där alla fick vara med, oavsett nivå. Samtidigt ville vi att tävlingen skulle göra nytta. Efter det har vi vuxit för varje år, och sedan 2022 hålls Lev Rosa i oktober på Flyinge Kungsgård i Skåne. Årets tävling arrangeras 21-22 oktober.

Ett av Lev Rosas största fokus är gemenskapen. Målet är att alla deltagare, funktionärer, sponsorer och publik ska kännas sig delaktiga. Vi gör detta som ett lag, och vi samlas för att tillsammans göra en skillnad, och för att hjälpa andra.
Även om insamlingen är ett viktigt mål är gemenskapen och gläjden minst lika viktig, och vi vill lägga fokus på att insamlingen är en gemesam insats där alla bidrag betyder lika mycket.

Sedan 2021 har alla intäkter gått till Barncancerfonden. Vi vill främja kontakten mellan cancerdrabbade barn och hästar, och därför bjuder vi varje år in drabbade familjer till vårt event. Vår förhoppning är att bidra till både barnens hälsa och samtidigt ge dem glädje ihop med hästarna.

Tack på förhand.

Johanna Wingstrand & Linnéa Brofeldt 
Grundare och arrangörer av Lev Rosa

Hemsida: https://www.levrosa.se/

Instagram: levrosa_

Facebook: Lev Rosa- välgörenhetstävling 

Senaste bidragen till insamlingen

 • Barbro Wingstrand

  Lycka till! ❤️

  Emma

  Många bäckar små gör stor å ❤️

  Henrik W

  Lycka till

  Anonym

  Lev Rosa

 • Marro Karlsson

  💗💗💗

  Anonym

  Inget barn skall drabbas!

  Anonym

  Anonym

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!