Familjedag på Ring Knutstorp

En blir sjuk, men alla drabbas. Tillsammans är vi starka! Varmt välkommen till en rolig och upplevelserik familjedag med sportbilar, mat och musik på Ring Knutstorp!

Söndagen den 11 september har Barncancerfonden Södras medlemmar blivit inbjudna till en spännande familjedag på Ring Knutstorp. Under dagen kommer det att finnas möjlighet att åka olika sportbilar (exempelvis Ferrari, Porche med flera...), träffa brandkåren samt många andra roliga aktiviteter för hela familjen. Preliminära tider är just nu att dagen kommer att inledas runt kl. 10.00 och avslutas runt kl. 18.00

OBS! Under dagen kommer det att finnas fotografer på plats som kommer att ta bilder och filma delar av dagen. Var därför medveten om detta om du inte vill synas i media. 

Kostnad?

Dagen och alla de aktiviteter som erbjuds är gratis. I nuläget vet arrangören dock inte om maten kommer att bli sponsrad eller inte, därav kan det eventuellt tillkomma en kostnad för mat. Denna kostnad kommer i så fall att vara subventionerad och förmånlig.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl ditt intresse till dagen genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

Vi kommer sedan, efter sista anmälningsdagen, att återkomma till dig med mer information och besked om ifall du och din familj fått möjligheten att delta i familjedagen.

Har du några frågor kring helgen?

Vänligen kontakta de ansvariga arrangörerna, Alexandra Hofve och Niklas Lidenmark Olofsson, på e-post: tillsammans2022@gmail.com.

Arrangör

Dagen arrangeras av gruppen Tillsammans för barnen 2022, i samarbete med Ring Knutstorp och Barncancerfonden Södra. Ansvariga för gruppen är Alexandra Hofve och Niklas Lidenmark Olofsson. Läs mer om evenemanget här.

 

Anmäl dig här senast söndagen den 14 augusti.