Insamlingsbössor

Vill du samla in pengar till oss? Använd då vår smarta Swish-bössa.

Vi på Barncancerfonden Södra arbetar med att skapa ljusglimtar och stöd där det behövs som mest. Vi får inga bidrag från kommun, stat eller landsting och är därför helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag för att kunna fortsätta vårt viktiga arbete.

Våra nya och smarta Swish-bössor finns på flera företag i södra Sverige, och används även vid mindre insamlingar arrangerade av privatpersoner som vill bidra till oss.

Hur fungerar en Swish-bössa?

Då kontanter blir en allt ovanligare företeelse i vårt samhälle har Barncancerfonden Södra valt att helt övergå till så kallade Swish-bössor. Swish-bössor är kontantfria bössor där du, som namnet indikerar, betalar in ditt bidrag via Swish.

Swish-bössan kan stå självständigt, och kan ställas ut överallt. Genom att scanna QR-koden med Swish-appen i din telefon föreslås automatiskt beloppet 50 kronor, men du kan enkelt ändra detta till den summa du känner dig bekväm med.

Det finns även möjlighet att beställa en bössa med en specifik QR-kod från oss, något som är vanligt vid insamlingar där arrangören gärna vill att deltagarna ska bidra med en särskild summa eller där gåvan ska bära ett särskilt namn.

Att namnge sin Swish-insamling gör det också möjligt för oss att spåra gåvorna, om du senare skulle vilja veta hur mycket pengar insamlingen genererat.

Vill du ha en Swish-bössa stående hos ditt företag? Eller vill du genomföra en insamling till förmån för oss?

Har du frågor?

Vänligen kontakta oss på: sodra@barncancerfonden.se eller telefon: 040-42 65 64.